Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά το topic της απόλυτης ανακατοσουρας.

Μερικοί /ες λέτε ότι να είναι.

Σας είπε κανείς οτι η κοπέλα είναι αρχιτεκτόνας να τρέχει autocad ή να κάνει rendering κανα τρελό σχεδιο;

Σας είπε κανείς ότ θέλει να επεξεργαστεί video στο PC της ;

Η κοπέλα θέλει να ασχοληθεί με το WEB DESIGN ξερεί κανείς τι είναι αυτό ;

ΛΕΕΙ

1) Είχα σκοπό να διαθέσω γύρω στα 1000 ευρώ περίπου. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ.ΟΥΤΕ 2500Κ ΟΥΤΕ 3770Κ ΟΥΤΕ 3570Κ . ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ O/C βρε; ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ O/C ΠΟΤΕ , παρτε το χαμπάρι. Θα μπει και στο bios να κάνει o/c και να ανεβάσει τις μνήμες. :cry: :cry: :cry:

2) Θα ήθελα ιδανικά να μπορώ να μάθω το Premiere μέσω του υπολογιστή, αλλά δεν ανήκει και στις άμεσες προτεραιότητές μου.

3)Στο Photoshop συνήθως δουλεύω σε αρχεία jpg.

Λοιπόν denia εγώ έχω σθνεργαστεί με web designers και αν δουν τι προτείνουν μερικοί/ες εδώ μέσα θα τους πέσουν τα μαλια....

Με 1000 ευρω πας σε AMD . Και αν θέλεις να έχεις και τη δυνατότητα στο μέλλον να ασχοληθείς ερασιτεχνικά με VIDEO EDITING πας σε 8πυρηνο AMD. Αν και δεν φτάνει μόνο ο επεξεργαστής ειδικά για το PREMIERE.

Αν θες να ασχοληθείς επαγγελματικα με video editing ξέχνα αυτό το μπάτζετ. Δεν υπάρχει. Θες τουλάχιστον άλλα 500-800 ευρώ. Και αυτό στο λέω εκ πείρας.

Από τα λεγόμενα σου και από αυτά που θες αν δώσεις παραπάνω από 1000 ευρώ για το ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ θα έχεις πετάξει τα χρήματα σου ...

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από Αθήνα άποψή μου θα ψωνίσεις απ'αυτό το κατάστημα http://www.msystems.gr/ και μόνο(νομίζω πιο πρίν σου έχει προταθεί σύνθεση απ'αυτό το μαγαζί) και ας σου βγεί και λίγο πιο ακριβά,μέχρι στιγμής έχει πράξει τα καλύτερα στο after sale ,κάτι που εσύ το χρειάζεσαι ιδιαίτερα.

The-Doctor σ'έπιασα με τα acount ,είσαι η deniaa τελικά :P

Πλάκα κάνω μην με παρεξηγείς.

Δημοσ.

Από Αθήνα άποψή μου θα ψωνίσεις απ'αυτό το κατάστημα http://www.msystems.gr/ και μόνο(νομίζω πιο πρίν σου έχει προταθεί σύνθεση απ'αυτό το μαγαζί) και ας σου βγεί και λίγο πιο ακριβά,μέχρι στιγμής έχει πράξει τα καλύτερα στο after sale ,κάτι που εσύ το χρειάζεσαι ιδιαίτερα.

The-Doctor σ'έπιασα με τα acount ,είσαι η deniaa τελικά :P

Πλάκα κάνω μην με παρεξηγείς.

Χαχαχα καλο!!! Αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακομα γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ

Δημοσ.

Ναι, οι haters σου κάνουν τη ζωή κόλαση.

ΡΕ ΟΥΣΤ

Edit να μη ξαναποστάρω.

Που διαφωνείς σε αυτά που λεω;

Διαφωνώ με το γεγονός ότι γενικεύεις πράγματα. Το να λες "μερικοί/ες λένε ότι ναναι" δεν εξηγεί αυτόματα και το λόγο.

Η κοπέλα ζήτησε σύνθεση με 1000€. Της έγιναν κάποιες προτάσεις. Μεταξύ αυτών και η δική μου. Η κάρμεν σύγκρινε αυτές. Το να λες "αν δώσεις πάνω απο 1000€ θα είναι πεταμένα λεφτά" είναι σα να σου λεω "θέλω να πάρω αμάξι με 5000€" και να μου λες "αν δώσεις πάνω από 5000€ για αμάξι θα είσαι βλάκας". Εκτός τόπου και χρόνου

Δημοσ.

Ναι, οι haters σου κάνουν τη ζωή κόλαση.

ΡΕ ΟΥΣΤ

Edit να μη ξαναποστάρω.

EDIT: Ελπίζω το spoiler να μη πηγαινε σε μενα. . .

Διαφωνώ με το γεγονός ότι γενικεύεις πράγματα. Το να λες "μερικοί/ες λένε ότι ναναι" δεν εξηγεί αυτόματα και το λόγο.

Η κοπέλα ζήτησε σύνθεση με 1000€. Της έγιναν κάποιες προτάσεις. Μεταξύ αυτών και η δική μου. Η κάρμεν σύγκρινε αυτές. Το να λες "αν δώσεις πάνω απο 1000€ θα είναι πεταμένα λεφτά" είναι σα να σου λεω "θέλω να πάρω αμάξι με 5000€" και να μου λες "αν δώσεις πάνω από 5000€ για αμάξι θα είσαι βλάκας". Εκτός τόπου και χρόνου

Εντάξει γενικεύω εγώ και όχι εσύ που συγκρίνεις 2 τελείως ανόμοια πράγματα. Τέλος πάντων δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με σοβαρά άτομα εδώ μέσα που πιστεύω ότι είσαι... Είπα την γνώμη μου δε γενικεύσα. Και η γνώμη μου μεσες άκρες είναι ότι o/c δεν θα κάνει ποτέ η κοπέλα όχι τόσο επειδή δε θα μπορεί αλλά επειδή δε θα της χρειαστεί στο web design...

Χαχαχα καλο!!! Αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακομα γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ

Ανέβασε καμιά photo από το pc σου εσύ...Μην ντρέπεσαι...

Δημοσ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ

αχαχαχα κλαιω! :D

αποδειξε το τραβα μια φοτο απο το PC

Δημοσ.

Ακομα να σβησεις την υπογραφη σου εσυ??/

Πραγματικά το topic της απόλυτης ανακατοσουρας.

Μερικοί /ες λέτε ότι να είναι.

Σας είπε κανείς οτι η κοπέλα είναι αρχιτεκτόνας να τρέχει autocad ή να κάνει rendering κανα τρελό σχεδιο;

Σας είπε κανείς ότ θέλει να επεξεργαστεί video στο PC της ;

Η κοπέλα θέλει να ασχοληθεί με το WEB DESIGN ξερεί κανείς τι είναι αυτό ;

ΛΕΕΙ

1) Είχα σκοπό να διαθέσω γύρω στα 1000 ευρώ περίπου. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ.ΟΥΤΕ 2500Κ ΟΥΤΕ 3770Κ ΟΥΤΕ 3570Κ . ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ O/C βρε; ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ O/C ΠΟΤΕ , παρτε το χαμπάρι. Θα μπει και στο bios να κάνει o/c και να ανεβάσει τις μνήμες. :cry: :cry: :cry:

2) Θα ήθελα ιδανικά να μπορώ να μάθω το Premiere μέσω του υπολογιστή, αλλά δεν ανήκει και στις άμεσες προτεραιότητές μου.

3)Στο Photoshop συνήθως δουλεύω σε αρχεία jpg.

Λοιπόν denia εγώ έχω σθνεργαστεί με web designers και αν δουν τι προτείνουν μερικοί/ες εδώ μέσα θα τους πέσουν τα μαλια....

Με 1000 ευρω πας σε AMD . Και αν θέλεις να έχεις και τη δυνατότητα στο μέλλον να ασχοληθείς ερασιτεχνικά με VIDEO EDITING πας σε 8πυρηνο AMD. Αν και δεν φτάνει μόνο ο επεξεργαστής ειδικά για το PREMIERE.

Αν θες να ασχοληθείς επαγγελματικα με video editing ξέχνα αυτό το μπάτζετ. Δεν υπάρχει. Θες τουλάχιστον άλλα 500-800 ευρώ. Και αυτό στο λέω εκ πείρας.

Από τα λεγόμενα σου και από αυτά που θες αν δώσεις παραπάνω από 1000 ευρώ για το ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ θα έχεις πετάξει τα χρήματα σου ...

Δεν σε καταλαβαινω...!!Με 1000ευρω πας σε AMD???Δηλαη σε Intel ποσα θελει???

Δημοσ.

i5 3450 = i5 2500K > FX 8120.

Δε διαφωνώ αλλά με βάση το μπατζετ που έχει και τη χρήση που το θέλει FX 8120>I5

Αν μιλούσαμε για άλλου είδους χρήση μαζί σου είμαι

Επίσης το κόστος Z77 μητρικής είναι ανωτερο από ΑΜ3+

Δημοσ.

Συμφωνώ και πάλι με με το H77 απλά το πλεονέκτημα του 8120 υπάρχει αν θέλει έστω και λίγο να ασχοληθεί με το Primiere που είπε. Για αυτό τον πρότεινα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Επέστρεψα μετά από καιρό στο ίδιο θέμα γιατί επιτέλους αποφάσισα να αγοράσω τον υπολογιστή που ήθελα!!! Ξαναείδα τις απαντήσεις σας και κατέληξα στη σύνθεση που μου πρότεινε ο Δεινόσαυρος (είδα 2 συνθέσεις που είχε ποστάρει και μπερδεύτηκα!Αν μπορεί λίγο να μου το ξεκαθαρίσει, τον ευχαριστώ ιδιαίτερα!) Από το Msystems θα αγοράσω τον υπολογιστή λοιπόν και θα τους πω να μου τον συναρμολογήσουν. Να υποθέσω ότι θα μου εγκαταστήσουν και τα Windows.Σωστά;;;Αν στο μέλλον μου προκύψει κάποιο πρόβλημα,θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη; Τέλος, επειδή πρόσφατα ανακάλυψα ότι για τα πολύ μεγάλα κολλήματα του laptop μου ευθύνεται η μικρή του RAM (504ΜΒ), τι θα μπορούσα να κάνω για να λύσω το πρόβλημα αυτό; Το είχα αγοράσει από τον Κωτσόβολο. Αν τους ζητήσω αναβάθμιση μνήμης (π.χ. στα 4 GB) πόσο περίπου θα στοιχίσει; Νομίζετε ότι με συμφέρει να κάνω αυτή την αναβάθμιση ή να πάρω ένα καινούριο laptop;;; Δυστυχώς στο laptop μου έχει χαλάσει και ο ανεμιστήρας με αποτέλεσμα να σβήνει συνέχεια!!! Αλλά και πάλι αν τελικά πρέπει να αγοράσω καινούριο laptop, δε θα μπορέσω να αγοράσω σταθερό υπολογιστή λόγω του οικονομικού! Please βοηθήστε με γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...