Luxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Επειδη δε ξερω ιατρους εδω στην Αθηνα, ψαχνω μεσω ιντερνετ για να δω που ακριβως βρισκονται. Εχουν και τα τηλεφωνα τους στις ιστοσελιδες. Θα μπορουσα να ρωτησω ποσο χρεωνουν την επισκεψη ή θα φανει καπως; Να ξερω, εαν μου πει 60+ ευρω, να προτιμησω καποιον αλλον. Ειναι δυσκολες οι μερες! Για τους ιατρους που ειναι συμβεβλημενοι με το δημοσιο τι παιζει πλεον; Πληρωνουμε την επισκεψη; Πριν 2 μηνες δεν ειχα πληρωσει, αλλα ακουσα οτι εχει αλλαξει κατι; Για τις εξετασεις σε μικροβιολογικο πληρωνουμε;
athlios Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Για τις εξετάσεις νομίζω πληρώνεις το 15% αν και κάποια μικροβιολογικά, τουλάχιστον στην πόλη που μένω,δε ειναι συμβεβλημενα με τον εοπυυ.Για τους γιατρους αν βρεις να κλεισεις ραντεβου μέσω εοπυυ θεωρητικα δε πληρώνεις τίποτα, συνήθως όμως κρατανε ~10€ τουλάχιστον για συνταγογραφηση φαρμάκων. Για την τιμή, εννοείται ρωτάς όταν κλείνεις το ραντεβού. Δεν είναι ντροπή .
fuku Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Απλα τα πράγματα, παίρνεις τηλέφωνο το ιατρείο του και ρωτάς τη γραμματέα για το ραντεβού και για το πόσο κοστίζει η εξέταση..στις μέρες μας οι περισσότεροι κατέβασαν τις τιμές στα 50-60€ Όσο για τα άλλα θα συμφωνήσω με τον athlios.
Luxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δλδ παλια ποσο ηταν; Βασικα εγω ψαχνω μονο ιατρους συμβεβλημενους με το δημοσιο, αφου σε αυτο το ταμειο ανηκω.
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Η κοπελα μου ειναι ανασφαλιστη. Ξερετε εαν δεχονται να την εξετασουν και να γραψουν στο δικο μου βιβλιαριο; Θα πρεπει να τους ενημερωσω τηλεφωνικα;
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Οχι, απο τη στιγμη που δεν αφορα κατ'εξοχην γυναικεια εξεταση. Σε οφθαλμιατρο παμε. Βασικα μιλαω για την συνταγογραφηση. Μη μιλησω τωρα για τα παρανομα του συριζα και ανταρσια πρωι-πρωι.. ετσι;
DAVE Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αν μπεις στο site του ΕΟΠΥΥ Link θα βρεις συμβεβλημενους γιατρους οι οποιοι για την επισκεψη δε πρεπει να σου παρουν χρηματα.Αν πας σε καποιον που δεν ειναι συμβεβλημενος τοτε θα πληρωσεις. Οσο αναφορα να γραψεις εξετασεις στο βιβλιαριο σου και να κανει τις εξετασεις η κοπελα σου ειναι σιγουρα παρανομο, αλλα δε χανεις και τιποτα να ρωτησεις αν το δεχτει κανεις. Για τις εξετασεις υπαρχει μια συμμετοχη του ασθενους 15% στην αξια των εξετασεων που εγραψε ο γιατρος.Αλλα αυτο ισχυει μονο αν τις κανεις σε ιδιωτικο κεντρο.Αν τις κανεις σε δημοσιο νοσοκομειο δε πληρωνεις τη συμμετοχη.Επισης αν οι εξετασεις θεωρουνται προληπτικες για καρκινο ή κατι τετοιο δε πληρωνεις συμμετοχη πουθενα..
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Οποτε για εξετασεις αιματος σε δημοσιο μικροβιολογικο ( υπαρχει; ) δε πληρωνω τιποτα;
The_Judas Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν πληρώνεις απ'όσο ξέρω στο δημόσιο αλλά μπορεί να σου κλείσουν ραντεβού σε κάνα δίμηνο. Η συμμετοχή 15% για εξετάσεις αίματος σε ιδιωτικό εργαστήριο είναι αμελητέο ποσό. Νομίζω γύρω στα 5 ευρώ.
DAVE Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Συγκεκριμενα για μια εξεταση αιματος η συμμετοχη ειναι 0,43λεπτα. Αν εχεις ορεξη να πηγαινεις σε νοσοκομεια κανε μια ερωτηση για το αν 8ελει ραντεβου και για το ποτε θα παρεις τα αποτελεσματα. Αν μιλαμε μονο για αυτη την εξεταση δε νομιζω οτι αξιζει να μπλεξεις με τα νοσοκομεια. Πας σε ενα γιατρο του εοπυυ (χωρις να πληρωσεις οπως ειπαμε) σου γραφει τις εξετασεις, πας σε ενα ιδιωτικο εργαστηριο τις κανεις και ξεμπερδευεις. Τωρα αν θες κι αλλες εξετασεις, που σημαινει οτι θα πληρωσεις παραπανω για τη συμμετοχη, ισως αξιζει να δεις τι παιζει με τα νοσοκομεια
-nick- Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Οχι, απο τη στιγμη που δεν αφορα κατ'εξοχην γυναικεια εξεταση. Σε οφθαλμιατρο παμε. Βασικα μιλαω για την συνταγογραφηση. Μη μιλησω τωρα για τα παρανομα του συριζα και ανταρσια πρωι-πρωι.. ετσι; Που κολλαει αυτο ρε τσακαλι? Παρανομο ειναι γιατι πληρωνει το δικο σου ταμειο για την δικια σου που ναι ανασφαλιστη Εγω δεν σε εκρινα απλα σου πα οτι ειναι παρανομο, αν δεν σε νοιαζει να παρανομησεις επιλογη σου Οσο για τις εξετασεις αιματος δεν ειναι 5 ευρω, ειναι παρα πολλα τα λεφτα, αναλογα και ποσα πραγματα τσεκαρουν βεβαια
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τεσπα, πηγαμε σε γιατρο και πληρωσαμε ενα 20αρικο. Καλα ειναι πιστευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα