Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειαα σας γειαα σας...παιδιαα εχω ενα προβλημα. Εχω ενα acer Aspire 8920G και που λετε λοιπον αυτο ειχε ενα θεμα με την τροφοδοσια, ενω ο φορτιστης φερνει ρευμα 19v οταν τον συνδεω στο laptop τροφοδοτει το βυσμα του λαπτοπ το οποιο βυσμα παει στην μητρικη με καλωδια (2 κοκκινα 2 μαυρα) δεν ειναι κολλημενο δλδ πανω στην μητρικη. Λοιπον π λετε το πισι δν ανοιγει ουτε αναβει το λαμπακι της τροφοδοσιας στο λαπτοπ καθως επισης νεκρο κ το λαμπακι της μπαταριας. Το ωραιο της υποθεσης ομως ειναι πως με την μπαταρια δουλευει το πισι κανονικοτατα κ μεσα στα windows βλεπω πως δεν φορτιζει η μπαταρια..απλα δν εχει αποφορτισει στο 0% ακομα...τι μπορει να φταιει...??? κατι στην μητρικη απ την παροχη της τροφοδοσσιας μονο του καλωδιου ομως..

Δημοσ.

Μπορεί να φέρνει 19V αλλά μπορεί να μην φέρνει τα απαραίτητα A για να ανοίξει το λαπτοπ. Δοκίμασε με άλλο αντίστοιχο φορτιστή. Η άλλη περίπτωση, πιο σπάνια, να έχει χαλασει το βύσμα του λάπτοπ.

Δημοσ.

εχω βγαλει ενα καπακι απο την επανω επιφανεια του υπολογιστη απ το οποιο βλεπω το καλωδιο της τροφοδοσιας του υπολογιστη...δλδ το βυσμα τροφοδοσιας του λαπτοπ ειναι αποσπομενο με καλωδιο που κουμπωνει πανω στην μητρικη...λοιπον εκει που κουμπωνει στην μητρικη φερνει ρευμαα (το διαπιστωσα με το πολυμετρο) απλα δεν το μοιραζει λογικαα απο εκει κ περα...ειχα βγαλει βασικα το βυσμα γτ ειχε ενα θεματακι κ μετα το ξανακουμπωσα...υπαρχει περιπτωση να κανει γειωση εκει που παταει το βυσμα??? (μπορει να ακουστει κ χαζομαρα δεν ξερω) εγω εχω παραγκειλει νεο βυσμα(αν κ αι θα αργησει να ερθει) αλλα φοβαμαι μηπως εχει θεμα η μητρικη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...