arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 δουλεύει, μόλις το έλεγξα. Γιάννη περιμένω εντυπώσεις για να φτιάξω κι εγώ έναν. Αν και με βλέπω στη μέση λύση, στα λιγο πιό έτοιμα που παρέθεσα πάνω
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 β. όταν θα τέλειωνε η μπαταρία του θα έπρεπε να παίξει ξανά calibrάρισμα από την αρχή. ... Για το β. βρίκαμε λύση να δώσουμε τροφοδοσία από πρίζα το οποίο όμως έμπλεκε πολύ σε ηλεκτρονικά μονοπάτια (όχι δύσκολο για κάποιον γνώστη όμως) Βλέπω στο ebay ότι υπάρχουν dock για φόρτιση του wiimote. Εάν βάζαμε ένα wiimote μόνιμα πάνω σε ένα dock, και όλο μαζί μόνιμα στην πριζα, αυτό δεν λύνει το πρόβλημα τροφοδοσίας; Εκτός αν υπάρχει θέμα υπερφόρτωσης των μπαταριών του wiimote και σκάσουν ξερωγώ. Επίσης πριν ανέφερες ότι κάποιοι βάζουν δύο Wiimote για πιό σταθερή επικοινωνία. Με το διπλό dock και δύο Wiimote πάνω του αυτό δεν λύνεται; Το κόστος εξακολουθεί να είναι χαμηλό, με συσκευές από το ebay όλα μαζί πάνε γύρω στο 30άρι.
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αυτή τη στιγμή δεν προλαβαίνω, αλλά τις επόμενες 7-8 μέρες θα το έχω ετοιμάσει/δοκιμάσει και θα ενημερώσω!
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Τελικά το λεντ ήταν χαλασμένο και για να μην παιδεύομαι παράγγειλα το στυλό που πρότεινες φίλε αρχάγγελε από το ebay. Όταν με το καλό έρθει -τέλος μήνα μάλλον- θα γίνει η δοκιμή.
yannis27gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 OK, έχω απελπιστεί κι επίσημα. 2 ώρες τώρα προσπαθώ να το ρυθμίσω και δε γίνεται τίποτα. Υποτίθεται ότι υπάρχει μια δυσκολία να βρεις τη σωστή θέση για το wiimote αλλά αυτό είναι γόρδιος δεσμός. Τι κοντά, τι μακριά, τι χαμηλά, τι ψηλά, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! Αυτοί οι σταυροί στις τέσσερις γωνίες δεν κουνιούνται!! Κι αν βρω τη σωστή γωνία να "πιάσει" τον ένα, δεν πιάνει τους άλλους. Υποτίθεται ότι κάνεις 4 κλικ στους τέσσερις σταυρούς με το υπέρυθρο στυλό κι εγώ έχω 2 ώρες που κάνω γαμημένα κλικ. Το δάχτυλο μάτωσε. Έλεος πια. ΥΓ. Ναι, τον έλεγξα το στυλό, δε δείχνει να έχει πρόβλημα. Φως πάντως βγάζει. Μέχρι και μπαταρίες άλλαξα για κάθε ενδεχόμενο. Υ.Γ. Ναι, έλεγξα και την bluetooth σύνδεση, κι αυτή δείχνει να είναι εντάξει. Γιατί δε δουλεύει; :shock:
arxaggelos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Το φως από το IR led δεν είναι αόρατο; έχει γούστο το LED σου να είναι απλό. Ένας μπακαλίστικος τρόπος που ήξερα για να δεις αν πράγματι βγαίνει υπέρυθρη ακτίνα από το led είναι την ώρα που το ανάβεις να το βλέπεις μέσα από την κάμερα κινητού. Ενώ με γυμνό μάτι δεν φαίνεται, μέσα από την κάμερα του κινητού βλέπεις αν ανάβει.
yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι, εννοείται ότι έτσι έλεγξα ότι φως βγάζει. Πάντως πείσμωσα και πήγα σε ηλεκτρονικό, πήρα φωτάκι και διακόπτη, έφτιαξα νέο στυλό και την Παρασκευή το πρωί θα ξαναδοκιμάσω να καλιμπράρω την οθόνη να δω αν με το νέο στυλό θα δουλέψει!
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Λεπόν... Στα θετικά: Δούλεψε με το χειροποίητο στυλό. Ο Ταιβανέζος μου έστειλε άχρηστη μαϊμουδιά αλλά ο ηλεκτρονικός μέσα μου ξύπνησε και σώθηκε η κατάσταση. Στα αρνητικά: Είναι μάλλον δύσκολο να πετύχει κανείς την τέλεια θέση, εκτός κι αν πάρει 2 χειριστήρια για να καλύπτουν όλο το φάσμα. Πάντως εκεί που το έχω κατάφερα εύκολα να καλιμπράρω τον πίνακα αλλά έπρεπε να στοχεύω λίγα εκατοστά δίπλα από το επιθυμητό σημείο Θα ξαναδοκιμάσω σε διαφορετικές θέσεις μπας και πετύχω την κατάλληλη με ένα wiimote.
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Παρακολουθώ τα updates που κάνεις Yiannis27gr. O επιμένων νικά Από τον Ταϊβανέζο ζήτα refund εννοείται.
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μπα, δε νομίζω να το δεχτεί γιατί το στυλό εκπέμπει φως οπότε θα πει οτι δουλεύει... Σκέφτομαι μήπως δεν παίρνει αρκετά βολτ; Γιατί έχει 3 μικρές μπαταρίες ρολογιού. Πόσα βολτ αλήθεια έχουν αυτές; Τέσπα, σκέφτομαι να το πειράξω λίγο και να του βάλω μια ΑΑ να δω μήπως δουλέψει καλύτερα έτσι. Τώρα είναι θέμα που θα βρω 2ο χειριστήριο wiimote για να δοκιμάσω αν θα έχω καλύτερα αποτελέσματα έτσι. Πάντως μου φάνηκε ότι τρώνε γρήγορα τις μπαταρίες. Άμα ισχύει αυτό και χρειάζονται είτε διαρκώς νέες μπαταρίες είτε βάσεις φόρτισης, ε, τσούκου-τσούκου θα ανέβει κάμποσο η τιμή του δήθεν με "50€ διαδραστικού".
yannis27gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Απογοητεύτηκα. Δεν κατάφερα με τίποτα να βρω την τέλεια θέση. Παρατάω το συγκεκριμένο προτζεκτ. Πάω για mimio και τα 500€ που θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα