Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανει να τις πλενουμε με σαμπουαν ή οχι; Καπου ακουσα οτι δε κανει ( κυριως οι γυναικες ), γιατι χαλαει το ph της περιοχης. Τι πιστευετε;

Δημοσ.

Κανει να τις πλενουμε με σαμπουαν ή οχι; Καπου ακουσα οτι δε κανει ( κυριως οι γυναικες ), γιατι χαλαει το ph της περιοχης. Τι πιστευετε;

και βεβαια δεν κανει. τοσα σαπουνια ειδικα γι αυτη την περιοχη υπαρχουν λες να ειναι τυχαιο;

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά ευαίσθητη περιοχή εννοείς την περιοχή των γενετικών οργάνων

εγω ρίχνω σαμπουάν και αφρόλουτρο , κάνει κακό δηλαδή ? (σύμφωνα με τα δύο παραπάνω πόστ :fear: )

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο κανω τοσα χρονια, και για το πισω μερος ( δε ξερω πως να το χαρακτηρισω ) πλενω με σαπουνι dettol. Αλλα εδω και μερικες ημερες εχει κοκκινισει μια περιοχη και νιωθω φαγουρα + καψιμο. Το σαμπουαν φταιει;

Δημοσ.
Αλλα εδω και μερικες ημερες εχει κοκκινισει μια περιοχη και νιωθω φαγουρα + καψιμο. Το σαμπουαν φταιει;

ναι

Δημοσ.

Δλδ ολοι εχετε και διαφορετικο σαμπουαν για αυτες τις περιοχες; Τοσα χρονια παντα το αφρολουτρο χρησιμοποιουσα, απλα το τελευταιο μηνα βαζω dettol. Το dettol μαλλον μαμησε το ph.. Θα το σταματησω.

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο κανω τοσα χρονια, και για το πισω μερος ( δε ξερω πως να το χαρακτηρισω ) πλενω με σαπουνι dettol. Αλλα εδω και μερικες ημερες εχει κοκκινισει μια περιοχη και νιωθω φαγουρα + καψιμο. Το σαμπουαν φταιει;

σου εχει μεινει δερμα; :fear:

Δημοσ.

Πολυ πιθανό.

Εγω έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα, πάρα πολύ όμως και ο δερματολόγος μου εχει πει να κάνω μπάνιο μόνο με σαμπουάν για μωρα! Εχει πλάκα και μυρίζουν και ωραία! Δοκίμασε το!

Δημοσ.

Παρε ενα σαπουνι Καραβακι που ειναι αγνο και ασε τα dettol και τα πειραματα. Σαν το καραβακι δεν εχει

Δημοσ.

ρε το dettol ειναι ενα σκαλι κατω απο την χλωρινη, ουτε στα χερια δεν κανει να το βαζουμε συνεχεια.

Δημοσ.

Εννοειται το κρεμοσαπουνο λεω!

Στα φαρμακεια εχει τετοια σαμπουαν;

Δημοσ.

Εγώ όλα με το ίδιο τα πλένω κι είμαι οκ. Ακόμα στη θέση τους είναι όλα. Και στο σωστό χρώμα. :P

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια. Μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με φαγουρες ή αλλα περιεργα. Δεν ξερω ισως να παιζει ρολο και ο τυπος δερματος του καθενα μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...