Luxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Κανει να τις πλενουμε με σαμπουαν ή οχι; Καπου ακουσα οτι δε κανει ( κυριως οι γυναικες ), γιατι χαλαει το ph της περιοχης. Τι πιστευετε;
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Κανει να τις πλενουμε με σαμπουαν ή οχι; Καπου ακουσα οτι δε κανει ( κυριως οι γυναικες ), γιατι χαλαει το ph της περιοχης. Τι πιστευετε; και βεβαια δεν κανει. τοσα σαπουνια ειδικα γι αυτη την περιοχη υπαρχουν λες να ειναι τυχαιο;
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 αν κατάλαβα καλά ευαίσθητη περιοχή εννοείς την περιοχή των γενετικών οργάνων εγω ρίχνω σαμπουάν και αφρόλουτρο , κάνει κακό δηλαδή ? (σύμφωνα με τα δύο παραπάνω πόστ )
Luxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Και εγω το ιδιο κανω τοσα χρονια, και για το πισω μερος ( δε ξερω πως να το χαρακτηρισω ) πλενω με σαπουνι dettol. Αλλα εδω και μερικες ημερες εχει κοκκινισει μια περιοχη και νιωθω φαγουρα + καψιμο. Το σαμπουαν φταιει;
aledjo Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αλλα εδω και μερικες ημερες εχει κοκκινισει μια περιοχη και νιωθω φαγουρα + καψιμο. Το σαμπουαν φταιει; ναι
Luxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δλδ ολοι εχετε και διαφορετικο σαμπουαν για αυτες τις περιοχες; Τοσα χρονια παντα το αφρολουτρο χρησιμοποιουσα, απλα το τελευταιο μηνα βαζω dettol. Το dettol μαλλον μαμησε το ph.. Θα το σταματησω.
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Και εγω το ιδιο κανω τοσα χρονια, και για το πισω μερος ( δε ξερω πως να το χαρακτηρισω ) πλενω με σαπουνι dettol. Αλλα εδω και μερικες ημερες εχει κοκκινισει μια περιοχη και νιωθω φαγουρα + καψιμο. Το σαμπουαν φταιει; σου εχει μεινει δερμα;
leonidas_fs Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Και εγω το ιδιο κανω τοσα χρονια, και για το πισω μερος ( δε ξερω πως να το χαρακτηρισω ) πλενω με σαπουνι dettol. Αλλα εδω και μερικες ημερες εχει κοκκινισει μια περιοχη και νιωθω φαγουρα + καψιμο. Το σαμπουαν φταιει; Πολυ πιθανό. Εγω έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα, πάρα πολύ όμως και ο δερματολόγος μου εχει πει να κάνω μπάνιο μόνο με σαμπουάν για μωρα! Εχει πλάκα και μυρίζουν και ωραία! Δοκίμασε το!
lary7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Παρε ενα σαπουνι Καραβακι που ειναι αγνο και ασε τα dettol και τα πειραματα. Σαν το καραβακι δεν εχει
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ρε το dettol ειναι ενα σκαλι κατω απο την χλωρινη, ουτε στα χερια δεν κανει να το βαζουμε συνεχεια.
The_Judas Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 μάλλον το κρεμοσάπουνο dettol εννοεί... όχι το αντισηπτικό.
Luxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εννοειται το κρεμοσαπουνο λεω! Στα φαρμακεια εχει τετοια σαμπουαν;
Haldol Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εγώ όλα με το ίδιο τα πλένω κι είμαι οκ. Ακόμα στη θέση τους είναι όλα. Και στο σωστό χρώμα.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μια απο τα ιδια. Μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με φαγουρες ή αλλα περιεργα. Δεν ξερω ισως να παιζει ρολο και ο τυπος δερματος του καθενα μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα