gigisoni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τι λέτε ρε παιδιά ο καθένας το κοντό και το μακρύ του. Και ακούτε και τις κοτσάνες που αμολάει το γίδι που θέλει να λέγεται άνθρωπος και εκβιάζει κιόλας να του πληρώνετε το πετρέλαιο. Μήπως θέλει και κανά διαμερισματάκι προίκα, ή είναι ακριβό το χαράτσι; Να του το πληρώσουμε και αυτό.. Πάνε ρε αγόρι μου (ή κορίτσι μου) και φτιάξε έναν λογαριασμό εδώ http://www.disabled.gr/forum/index.php και θα σου πουν τα πάντα τα παιδιά εκεί, και νόμους, και τι μπορείς να κάνεις, τα πάντα.
Love Mac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μας είπε ότι εαν τολμήσει να το βάλει θα το ξηλώσει!!!!!βασικα δεν το διατύπωσα σωστά στο προηγούμενο ποστ μου : η θερμανση είναι κεντρική κ θέλει να κλείσει το καλοριφέρ του κ να επιβαρυνθουμε ολοι οι υπόλοιποι τα χιλιοστά του!!!αυτο δεν γίνεται γιατι κατα πρωτον δεν εξασφαλίζεται κανένας ότι αυτός θα τα έχει κλειστά τα σώματα & κατα δεύτερον δεν δέχεται κανεις απο τους ενοικους αυτο!!!
dimpa16 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλα,καθεστε και το συζητατε το θεμα,με το τι μαλακιες γραφει ο κανονισμος? Πειτε στη γυναικα να βαλει το lift και αμα εχει τα καρυδια ο τυπος,ας παει να κανει 1000 καταγγελιες και αλλα τοσα δικαστηρια.Αν υπαρξει 1 δικαστης που τον δικαιωσει θα παω παρεα με τον sistah να πεσουμε απο τον Υμηττο. Δεν υπαρχει κανενας σας να του εξηγησει οτι αν το χαλασει,θα του χαλασει τα μουτρα? Αι σιχριρ το παλιοκορμαδι...
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα δυστυχώς δεν γίνεται να μπει χωρίς την συγκατάθεση αυτού κ εας είναι ο ένας κ πρέπει να παει δικαστικώς η κυρία λόγω κανονισμού αυτός μας είπε εχτες ότι θα δεχόταν μόνο με το όρο εαν του χαριζαμε το πετρέλαιο κάθε χειμωνα!!!!!μιλάμε για παλιανθρωπο Φίλε μου ρώτησα σήμερα για το θέμα σου στην Εθνική ομοσπονδία ΑΜΕΑ. Εφόσον η γυναίκα πληρώνει και υπάρχει πλειοψηφία, είναι αναφέρετο δικαίωμα της να προσθέσει το βοηθητικό που χρειάζεται στη πολυκατοικία. Μάλιστα μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά στις διεργασίες, παρακάμπτοντας το καταστατικό της Πολυκατοικίας (εξαιτίας αυτού έχετε το πρόβλημα απ ότι καταλαβαίνω που θέλει ομοψηφία για κάποιο έργο) Επίσης η κυρία αυτή μπορεί να κάνει μήνυση στον γρουσούζη γείτονα για ρατσιστική αντιμετώπιση και προσπάθεια παρεμπόδισης ατόμου με ειδικές ανάγκες. Εχω την εντύπωση οτι δεν ειναι μόνο ένας που δε θέλει απ τη πολυκατοικία σου. Αλλιώς ηδη θα είχαν ξεκινήσει. Το καταστατικό παρακάμπτετε όταν πρόκειται για ΑΜΕΑ. Εμείς στη δική μου πολυκατοικία βάλαμε μπάρα για να κατεβαίνουν οι γιαγιάδες με τα καροτσάκια της λαικής (επειδή έχουμε πυλωτή), με μειοψηφία, και τα χρεώσαμε σε όλους τους ένοικους. Μάλιστα όταν κάλεσαν δικηγόρο εναντίον μας, ο ίδιος τους είπε οτι δεν έχουν καμία ελπίδα να κερδίσουν δίκη για ένα τόσο μικρό ποσό (κόστισε 300 ευρω η μπάρα) τη στιγμή που βοηθάει εμποδιζόμενα άτομα Aπό τα λίγα καλά που έχει ακόμα αυτό το κράτος είναι οτι ΠΑΝΤΑ τάσσεται υπερ των ΑΜΕΑ. βασικα δεν το διατύπωσα σωστά στο προηγούμενο ποστ μου : η θερμανση είναι κεντρική κ θέλει να κλείσει το καλοριφέρ του κ να επιβαρυνθουμε ολοι οι υπόλοιποι τα χιλιοστά του! Βάση του γενικού κανονισμού για τις πολυκατοικίες, ακόμα και αν αφαιρέσει εντελώς τα σώματά του, θα πρέπει να πληρώνει ένα 30-40% για το πετρέλαιο, διότι περνάνε οι σωληνώσεις. Αυτά ειναι τα αρνητικά της κεντρικής θέρμανσης, αλλά στη δική σου περίπτωση ειναι θετικό. Εννοείτε πως δεν ειναι δυνατόν να κλειδώσει τα σώματα..
gigisoni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μας είπε ότι εαν τολμήσει να το βάλει θα το ξηλώσει!!!!!βασικα δεν το διατύπωσα σωστά στο προηγούμενο ποστ μου : η θερμανση είναι κεντρική κ θέλει να κλείσει το καλοριφέρ του κ να επιβαρυνθουμε ολοι οι υπόλοιποι τα χιλιοστά του!!!αυτο δεν γίνεται γιατι κατα πρωτον δεν εξασφαλίζεται κανένας ότι αυτός θα τα έχει κλειστά τα σώματα & κατα δεύτερον δεν δέχεται κανεις απο τους ενοικους αυτο!!! Ναι, άσε τι μαμακίες λέει αυτός και τι λέμε εμείς που δεν έχουμε ιδέα για το τι ισχύει. Σου είπα, φτιάξε λογαριασμό στο link που σου έδωσα και ρώτα τα παιδιά εκεί. Όλοι στο site με αναπηρικά προβλήματα είναι και τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Τι ρωτάς σε τεχνολογικό φόρουμ, τι να γνωρίζουν οι χρήστες εδώ, εκτός και αν τύχει να υπάρχει κάποιος ξεκάρφωτος και το δει...
gigisoni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εδω ξεκάρφωτος Ναι, και εγώ ξεκάρφωτη κάπως είμαι, αν και όχι ανάπηρη, έχω τον μπαμπά μου όμως. Το θέμα είναι ότι στο http://www.disabled.gr/forum/index.php υπάρχουν κάποια παιδιά που ασχολούνται συστηματικά και θα του/της πουν ακριβώς τι να κάνει, μέχρι και νομοθεσίες θα του δώσουν να τις μοστράρει στη μούρη του βλάκα. Και ας του κάνουν και καμιά μήνυση μετά να ψάχνεται, που θέλει να μην πληρώνει και κοινόχρηστα...
__D3mIaN__ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Aπό τα λίγα καλά που έχει ακόμα αυτό το κράτος είναι οτι ΠΑΝΤΑ τάσσεται υπερ των ΑΜΕΑ. Αν το σκεφτεις λιγο καλυτερα θα διαπιστωσεις οτι αυτο το (ο θεος να το κανει) κρατος, ειναι κατα των ΑΜΕΑ και ολοι εμεις που τασσομεθα υπερ, αποτελουμε μια ωραιοτατη εξαιρεσουλα. Το θεωρω δυσκοιλιο και προκλητικο να υπαρχουν ανθρωπουν που λενε "οχι" σε θεματα οπως αυτου του thread. Ειναι αδιανοητος πως ο καθε κουρος διατηρει τοσο αδιαφορη και αδιστακτη σταση απεναντι σε ΑΜΕΑ... εχω δει (χωρις να μακρυγορησω σε παραδειγματα)οπως ολοι σας απιστευτα περιστατικα μισανθρωπων κατα των ΑΜΕΑ. Κατα συνεπεια δε με νοιαζει και τοσο τι προβλεπει η νομοθεσια.. αλλα η συνειδηση του καθε Ελληνα... Με λιγα λογια, η σωστη συνειδηση δημιουργει σωστους νομους, οι σωστοι νομοι δε δημιουργουν σωστη συνειδηση!
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ό κόσμος στις πόλεις δεν έχει με τι ν ασχοληθεί μου φαίνεται. Εμάς μη ζητάει ένας τύπος λεφτά για να περάσουμε ένα καλώδιο απ τον τοίχο του.Όχι επειδή "θέλει τα λεφτά" αλλά επειδή λέει ο νόμος προβλέπει αποζημίωση! Ένας άλλος φώναζε για ένα πλαστικό κουτί που μπήκε στον τοίχο.Θα πέσει λέει όλο το κτίριο (απο πάνω ακριβώς στέκει το ac του). Να μπει το λιφτ κι ας λέει οτι θέλει ο πικρόχολος. καλα αυτο δεν ειναι τιποτα. για μπες στο awmn forum,να δεις κατι τραγεφαλικα που συμβαινουν με οσους εχουν το "θρασος" να θελουν να ανεβασουν wifi κεραια στην ταρατσα της πολυκατοικιας τους η της μονοκατοικιας τους. απο τρελαμενο κρητικο γειτονα να μπουκαρει μεσα στην αυλη του αλλου με ηλεκρικο σιδεροπριονο για να κοψει την wifi κεραια επειδη του κοβει την θεα,μεχρι ενοικο να καθεται μπροστα απο την wifi κεραια για να την προστατεψει απο εξαγριωμενο οχλο της πολυκατοικιας που εχει ανεβει στην ταρατσα για να την ριξει κατω.και αναμεσα τους να υπαρχει ζευγαρακι με την κυρια εγκυο και τον συζυγο να πεταει με αγανακτηση την ατακα ενω δειχνει την κοιλια της: "ρε φιλε το μωρακι,το μωρακι δεν το λυπασαι με τη ραδιενεργεια που φερνεις μεσα στο σπιτι μας;" κλασσικες νεοεεληνικες καταστασεις πρωτογονων..
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Φίλε __D3mIaN__ εγώ αναφέρομαι στο θέμα νόμου. Οτι αν πάει δικαστικός το άτομο με ειδικές ανάγκες θα κερδίσει τη δίκη. Πάντα τη κερδίζουν για τέτοια ζητήματα. Σε θέματα νοοτροπία η κατάσταση ειναι τραγική, ειναι γνωστό αυτό --Ποιός θα ανοιξει θέμα συζήτησης για τη συμπεριφορά μας σε ΑΜΕΑ?
Love Mac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς μόνο ένας είναι!μπορεί να ρώτησα σε ένα τεχνολογικό forum αλλα πήρα αρκετή Βοηθεια
Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εμένα γιατί όλο αυτό μου κάνει για εκδικητική συμπεριφορά; Πόσο σίγουρο είναι ότι η κυρία δε του έχει κάνει τα μύρια όσα; Η γυναίκα έχει τα περισσότερα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, πιθανώς και το δικό του. Πιο μετά αναφέρθηκε πρόβλημα και με το πετρέλαιο. Αυτός ζητάει να κλείσει τα σώματα (προφανώς κεντρικά, όχι μέσα από το σπίτι του) για να μη πληρώνει πετρέλαιο. Πιθανώς να έχουν γίνει και άλλα που είτε δεν αναφέρονται, ή δεν έχουν γίνει γνωστά. Είναι γεγονός πως οι πραγματικά "κακοί" άνθρωποι είναι ελάχιστοι. Δε θα έκαναν πολλοί κάτι τέτοιο από κόμπλεξ. Οπότε μάλλον άλλος είναι ο λόγος. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να μιλήσει η ίδια με αυτόν, χωρίς να ανακατευτείτε οι υπόλοιποι. Ακόμα και να πάει δικαστικά το θέμα και να κερδιθεί (που αυτό θα γίνει) πάντα μπορεί να κάνει άλλα πράγματα. Δολιοφθορές. Καθυστερήσεις πληρωμών. Ό,τι φαντάζεσαι. Επειδή λοιπόν δε γνωρίζουμε την αιτία που το παίζει τσαμπουκάς, (και ξαναλέω ότι μπορεί να έχουν γίνει διάφορα μεταξύ των δύο που δε τα γνωρίζετε οι υπόλοιποι!) το καλύτερο είναι να μη το παίξετε κι εσείς τσαμπουκάδες, με κανέναν τρόπο.
__D3mIaN__ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Φίλε __D3mIaN__ εγώ αναφέρομαι στο θέμα νόμου. Οτι αν πάει δικαστικός το άτομο με ειδικές ανάγκες θα κερδίσει τη δίκη. Πάντα τη κερδίζουν για τέτοια ζητήματα. Σε θέματα νοοτροπία η κατάσταση ειναι τραγική, ειναι γνωστό αυτό --Ποιός θα ανοιξει θέμα συζήτησης για τη συμπεριφορά μας σε ΑΜΕΑ? Οτι το ΑΜΕΑ θα κερδισει τη δικη ειναι λογικο πρεπον και δικαιο. Απλα και η καθημερινοτητα δυστυχως δε "φτιαχτηκε" για να τους υποστηριξει κ πολυ ρε γμτ... δες δρομους, πεζοδρομια, σκαλες, μεσα μαζικης μεταφορες με εξαιρεση μετρο και καποια λεωφορεια-τρολλευ. Και τα ατομα με ειδικες αναγκες ειναι ανθρωποι με φοβερη δυναμη ψυχης και ατερμονη υπομονη, ειναι αξιοθρηνιτο και ελεινο να ακουμε οτι υπαρχουν ανθρωποι με τοσο σκατοψυχη νοοτροπια....
Love Mac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ο κύριος έχει δικο του διαμέρισμα κ δεν του έχει κάνει τίποτα η συγκεκριμένη!!!!απο την αρχή που μπήκε στη πολυκατοικία είχε το κόλλημα με τη θέρμανση κ έχει φάει το κόσμο να αποφύγει το κόστος της θέρμανσης!!!!τώρα βρήκε το πάτημα αυτο!!!ισα ισα είμαστε απο τις ήρεμες κ συνενοησημες πολυκατοικιεσ !!!αφήστε δε που πολλές φορές με δικα της έξοδα έχει προσφέρει διάφορα στη πολυκατοικία!!!!!
xreokopia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Γιατι απλα δε τον γραφετε στα π@π@ρι@ σας? Και να προσφυγει στη δικαιοσυνη, οταν μετα απο 2 χρονια γινει η δικη, δεν εχει ελπιδα να κερδισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα