benign Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Σχετικα με το πρωινο οταν ειμουν κρεατοφαγος,(μεχρι πριν ενα χρονο δηλαδη)ετρωγα φρουτα και ενα protein shake γιατι μετα απο πολλες ωρες χωρις φαγητο λογω υπνου το σωμα χρειαζεται την πρωτεινη του και υδατανθρακες για να διοχετευτη η πρωτεινη στους μυες και να αναπληρωσουν το γλυκογονο που χρειαζομουν για την εντονη πρωινη μου προπονηση και για να εχω ενεργεια.Υπηρχαν πολλες παραλλαγες οπως Quaker με γαλα που του ειχα ριξει μια δωση whey protein. Τωρα για πρωινο τρωω 2-4 μπανανες και μετα την προπονηση αλλες 2-4 αναλογως την ορεξη.Για λογους οικονομιας δυστυχως παλι το συνοδευω με ενα scoop whey protein. Με την ακριβεια λογω κρισης και την μειωση του μισθου του κοσμου,θα κανουν στην χωρα μας την σωστη διατροφη προιον πολυτελειας,που την εχουν κανει ηδη.
Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως γράφω αυτά που μου έχει πει ο διατροφολόγος μου, που τυγχάνει να είναι φίλος μου και Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος. Τώρα δίαιτες μα βάση σχεδιάκια στο internet και χαζές συμβουλές από youtube του κάθε τυχάρπαστου, για δίαιτα με υψηλά ποσοστά λίπους και χαμηλά ποσοστά υδατανθράκων, τα θεωρώ ανόητους πειραματισμούς. Εγώ με τοστ πρωί-βράδυ χάνω κιλά, με τοστ πρωί-βράδυ θα πορεύομαι. Κανεις δεν ειπε για διαιτα με πολυ λιπος. Και ειλικρινα, ποσο σοβαρος εισαι με το να λες καποιον που εχει βαλει διαλεξεις/ερευνες στο internet τυχαρπαστο? Δεν σου εβαλε κανεις video με παιδακια lifters που τρωνε μπανανες. Τουλαχιστον οχι εγω. (παρτο ad hominem στην μαπα μπενινε) Αμα κατι δουλευει για σενα, και μπορεις να το κανεις και εχεις τα αποτελεσματα που θες, καντο. Δεν σημαινει οτι ολοι μπορουν να το κανουν ή θα εχουν τα ιδια αποτελεσματα ομως.
benign Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως γράφω αυτά που μου έχει πει ο διατροφολόγος μου, που τυγχάνει να είναι φίλος μου και Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος. Τώρα δίαιτες μα βάση σχεδιάκια στο internet και χαζές συμβουλές από youtube του κάθε τυχάρπαστου, για δίαιτα με υψηλά ποσοστά λίπους και χαμηλά ποσοστά υδατανθράκων, τα θεωρώ ανόητους πειραματισμούς. Εγώ με τοστ πρωί-βράδυ χάνω κιλά, με τοστ πρωί-βράδυ θα πορεύομαι. Συμφωνω απολυτως αλλα ετσι λεει και η κοινη λογικη.Δηλαδη οχι μονο ο γιατρος φιλος σου αλλα και καθενας ανθρωπος που γυμναζεται τα ξερει αυτα απο τον δικο του διατροφολογο. Εχω δει ατομα που εχουν χτισει σωματα και δυνατα και ομορφα και υγιη μεχρι και τριπλουνιστα Βαλκανιονικη ξερω,οικεγενειακο μας φιλο που απο μικρο παιδι με συμβουλευε τι να τρωω.Αλλα οσοι ειναι carb phobic εχουν ενα κοινο.Ουδεμια σχεση με σοβαρο αθλητισμο. Οχτώ μπανάνες τη μέρα! Οκτω μπανανες την ημερα ειναι πιο υγιης τροφη απο μια ατομικη πιτσα που ειναι τιγκα στο λιπος και εχει περιπου τις ιδιες θερμιδες.Παντως αν ρωτησεις αθλητη θα προτιμησει τις μπανανες Luci.
benign Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Κανεις δεν ειπε για διαιτα με πολυ λιπος. Και ειλικρινα, ποσο σοβαρος εισαι με το να λες καποιον που εχει βαλει διαλεξεις/ερευνες στο internet τυχαρπαστο? Δεν σου εβαλε κανεις video με παιδακια lifters που τρωνε μπανανες. Τουλαχιστον οχι εγω. (παρτο ad hominem στην μαπα μπενινε) Αμα κατι δουλευει για σενα, και μπορεις να το κανεις και εχεις τα αποτελεσματα που θες, καντο. Δεν σημαινει οτι ολοι μπορουν να το κανουν ή θα εχουν τα ιδια αποτελεσματα ομως. Τωρα Τουφας really?Θελεις να εξαπολυσω λινκοθυελλα με τους ακαδημαικους που κατεδαφιζουν στην κυριολεξια ολους τους ασχετους που αναφερεις?Η μηπως θελεις να βαλω το βιντεακι που εχει τον Taubes τον απλα δημοσιαγραφο και οχι επιστημονα που ανακαλυψε την διαιτα που σου αρεσει που ειναι μαζι με εναν PhD διατροφολογο και την προεδρο Καρδιολογων της Αμερικης που τον βαζουν στη θεση του και του λενε οτι η διαιτα του ειναι επιζημια για τον οργανισμο?Θελεις και αλλο paleo bashing?
-nick- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγω πιστευω δεν χρειαζεται ουτε καν συμπληρωματα πρωτεινης κλπ , ουτε να παθεις OCD με τα γευματα που θα τρως. Ειδα ενα φιλο χτες στη γειτονια υστερα απο καιρο, ο τυπος ποτε δεν πηρε συμπληρωματα κλπ, η διατροφη του ιδιατερα προσεγμενη δεν τη λες, τρωει λιγο καλυτερα απο οτι ο μεσος ελληνας (δηλαδη κυριως "σπιτικο φαγητο" αλλα δεν θα κολωσει να χτυπησει και τα πιτογυρα του η να πιει τη μπυριτσα του). Δεν πηγαινει καν γυμναστηριο,στο μεγαλυτερο μερος κανει DIY γυμναστικη μονος του (αρκετη ωρα) (εκανε/κανει και MMA ενα διαστημα) και γυμναζει τα παντα απο την κορφη ως τα νυχια. Ειναι γυρω στο 1,80 - 77 κιλα, φουλ σφιχτος ακομα και σε σημεια που δεν γυμναζονται ευκολα, και αυτο σε συνδυασμο με παρα πολυ καλη ευλυγισια-ελαστικοτητα φτιαχνει τον ορισμο του γαματου σωματος για μενα. Δηλαδη με λιγα λογια υπερφουσκωτα σωματα εκτος του οτι τα θεωρω ασχημα αυτος που τα χει δεν τα χαιρεται κιολας (εκτος απο οταν ... βαυκαλιζεται οτι σηκωνει 3ψηφιο αριθμο κιλων??). Το να κανεις γυμναστικη και να αλλαξεις τη διατροφη σου για μενα περα απο το προφανες του να φτιαξεις πιο ομορφο/λιγοτερο ασχημο σωμα το μεγαλυτερο οφελος που μπορει να εχει ειναι το αισθημα της ευεξιας και της τσιτας που θα νιωσεις πχ οταν μπορεις να τα σπας σε ενα παρτυ 8 ωρες σερι (νηφαλιος) ή γενικοτερα οταν αποκτας μεγαλη αντοχη στη σωματικη κουραση. Νομιζω γινομαι κατανοητος. Αλλιως απλα γινεσαι αρσενικη μπαρμπυ του γυμναστηριου που εχει μπρατσα για να τα δειχνει στα γκομενακια καθως εχει στα γυμνασμενο χερια του το καλαμακι του φραπε.
Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μια φωτο απο ενα εργαστηριο που κανουν τις ερευνες: Διατροφη: Θερμοδυναμικη: Τωρα Τουφας really?Θελεις να εξαπολυσω λινκοθυελλα με τους ακαδημαικους που κατεδαφιζουν στην κυριολεξια ολους τους ασχετους που αναφερεις?Η μηπως θελεις να βαλω το βιντεακι που εχει τον Taubes τον απλα δημοσιαγραφο και οχι επιστημονα που ανακαλυψε την διαιτα που σου αρεσει που ειναι μαζι με εναν PhD διατροφολογο και την προεδρο Καρδιολογων της Αμερικης που τον βαζουν στη θεση του και του λενε οτι η διαιτα του ειναι επιζημια για τον οργανισμο?Θελεις και αλλο paleo bashing? Πριν απο 1 χρονο δεν θα τα λεγες αυτα. Σου ειπα, οταν σου περασει το fad του vegan powerlifter, ελα να τα πουμε παλι. Μου αρεσει που εκανες quote συγκεκριμενο reply και τους λες ασχετους. Συγχαρητηρια. Και εδω τελειωνει η συμμετοχη μου στο thread. edit: ξεχασα να βαλω και αλλους τσαρλατανους: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16476868
benign Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εμενα αυτος ο vegan bodybuilder μου αρεσει σαν προτυπο και δεν νομiζω οτι ειναι αντιαισθητικος.
-nick- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Για μενα ειδικα στην 3η φωτογραφια ειναι... Την πλατη του μπορει να την ξυσει ομως?
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως γράφω αυτά που μου έχει πει ο διατροφολόγος μου, που τυγχάνει να είναι φίλος μου και Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος. Τώρα δίαιτες μα βάση σχεδιάκια στο internet και χαζές συμβουλές από youtube του κάθε τυχάρπαστου, για δίαιτα με υψηλά ποσοστά λίπους και χαμηλά ποσοστά υδατανθράκων, τα θεωρώ ανόητους πειραματισμούς. Εγώ με τοστ πρωί-βράδυ χάνω κιλά, με τοστ πρωί-βράδυ θα πορεύομαι. η μονοφαγια χανει κιλα αλλα οταν την κοψεις... οοοοονομνομνομ
benign Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Και εδω ο κυριος Taubes που προτεινει την διαιτα με πολυ λιπος,σε συζητηση με τους δυο επιστημονες που ανεφερα πριν,εναν διατροφολογο και μια καρδιολογο που του εξηγουν γιατι η διαιτα του ειναι επικινδυνη.Οποιος ξερει καλα Αγγλικα και δεν βαριεται μπορει να την παρακαλουθησει. http://www.youtube.com/watch?v=OdBDQdOKbJQ Για μενα ειδικα στην 3η φωτογραφια ειναι... Την πλατη του μπορει να την ξυσει ομως? Οι πρακτικες αναγκες ενος αντρα δεν ειναι να ξυνει την πλατη του,ειναι να ειναι μαχιμος για την επανασταση συντροφε Nick. Για να μου ξυνουν την πλατη εχω τις γκομενιτσες μου.
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εμενα αυτος ο vegan bodybuilder μου αρεσει σαν προτυπο και δεν νομiζω οτι ειναι αντιαισθητικος. το ork που εγινε gym rat...
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ήθελα να πω στα παιδιά thanks για τις απαντήσεις και στον Τούφα ότι δεν γίνεται να φτιάχνω ομελέτα πρωινιάτικα και δη με τυρί. Βέβαια μέχρι να απαντήσω, γυρίσαμε στα γυμνασμένα πιθήκια και στο αν οι vegan πηδάνε καλύτερα τρώγωντας μπανάνες από χοντρούς που τρώνε πίτσες, οσονούπω θα αρχίσει το ξερατό youtubelink και γενικά ένα συγγνώμη στον topic starter που για ένα τοστάκι ρώτησα και του πηδήξανε το thread.
LRoi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 η μονοφαγια χανει κιλα αλλα οταν την κοψεις... οοοοονομνομνομ Δεν ακολουθώ μονοφαγία, απλώς την ανέφερα, γιατί βλέπω μεγάλη φαγούρα για τους υδατάνθρακες. Κάποια βράδια τρώω και τονοσαλάτα, κάποια βράδια 2 καλαμάκια αλάδωτα κοτόπουλο με λίγη σαλάτα, κάποια άλλα το μισό του μεσημεριανού (π.χ. μισή μερίδα σπανακόριζο), κάποια άλλα ακόμα και κοτόπουλο σε πίτα με μαρουλάκι, τοματούλα, κρεμυδάκι, χωρίς τις πατάτες. (γυρόπιτο yeah ) Μια χαρα ξερω τι θελει να πει το κειμενο. Αλλα δεν τα λεει σωστα. Επειδη ειναι μαυρο το ψωμι δεν σημαινει πως εχει πολυπλοκους υδατανθρακες. Να ηταν μονο με λιναροσπορο να πω οκ. http://i.imgur.com/cgOxj.jpg Αυτό το link είναι τραγικό φίλε Toufa. Τραγικό όμως. Και επειδή έκανα μια πενταετία πρωταθλητισμό σε κωπηλασία και μετά ασχολήθηκα με στίβο, ξέρω καλά τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι υδατάνθρακες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα