Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη παλι κανεις το ιδιο λαθος, θα σου πω το εξης πειραμα που εκανα για παρτη σου και μονο.

~2 βδομαδες keto (με καθημερινο test ουρων που δειχνανε οτι ειμαι σε κετωση), εκτος απο 1 μερα κλεψιμο που εφαγα καλαμποκι και παγωτο= 10 κιλα κατω. bp = 7 μοναδες κατω η διαστολικη, οι εξετασεις αιματος δειξανε βελτιωση σε ολους τους τομεις και τις πληρωσα και απο την τσεπη μου. Η ζωνη που ειχα παρει πριν απο 1 χρονο απεκτησε ακομα μια τρυπα γιατι στις 2 εξτρα που ειχα κανει ηταν χαλαρη πανω μου. Επισης αρχησα να τρωω τα λαχανικα πιο πολυ απο οτι το κρεας, πραγμα που με ανησυχει γιατι λαχανικα = για φλωρους (ελα αστειευομαι!), και αρχησα να τρωω λιναροσπορο πραγμα που δεν περημενα να πω ποτε στην ζωη μου.

Πηγαινε στο bodybuilding.com να δεις ατομα που ειναι αυτο που ψαχνεις για αποδειξη οτι το low carb δουλευει.

For the record το μυαλο μου ακομα νομιζει πως ειμαι 200 κιλα, ειναι σαν το συνθημα που λεει "οσο make up και να βαλεις δεν θα γεμισει το κενο που εχεις μεσα σου μωρο μου", εγω ειμαι "οσα κιλα και να χασεις, something something παρομοιο με το προηγουμενο"

Σταματα να συγκρινεις ατομα που κανουν γυμναστικη με ατομα που δεν κανουν. Δεν κανεις γυμναστικη για να χασεις βαρος, οπως και δεν κανεις διαιτα για να σφυξει το σωμα. Τι θα ακουσουμε μετα? Δεν ειπα σε κανεναν ποτε να τρωει μονο κρεας. Επισης ο ιδιος μου ειχες πει οτι το low carb σου δουλεψε, αλλα εφτασες σε ενα σημειο που δεν εχανες αλλο βαρος. Αλλα δεν το αναφερω γιατι το ad hominem ειναι κουμπι που παταω σπανια στην ζωη μου...

εχω να πω ενα πραμα μονο. εχετε παααααρα πολυ ελευθερο χρονο και ασχολειστε τοσο πολυ με διατροφες γυμναστικες και κοντρες για το ποιος ειναι ο πιο σωστος. καλα κανετε και το ψαχνεται αλλα ας κανει ο καθενας την διατροφη που του ταιριαζει κι ας αφησουμε τις κοντρες.

Tετοια γραφεις εσυ και ξεχναω οτι εχεις πει για βιοχημικες εναλλαγες του κασσιτερου στο thread της μαγειρικης.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω να πω ενα πραμα μονο. εχετε παααααρα πολυ ελευθερο χρονο και ασχολειστε τοσο πολυ με διατροφες γυμναστικες και κοντρες για το ποιος ειναι ο πιο σωστος. καλα κανετε και το ψαχνεται αλλα ας κανει ο καθενας την διατροφη που του ταιριαζει κι ας αφησουμε τις κοντρες.

Προσωπικα λατρευω τις παθιασμενες συζητησεις ,δεν το βλεπω σαν κοντρα και ειμαι σιγουρος οτι ουτε ο Τουφας το βλεπει σαν κοντρα,απλα διαφωνουμε σε κατι.Παρολα αυτα δεν θελω οπως ειπε και εκεινος να ξεφυγει το νημα απο το αρχικο του σκοπο,οποτε δεν επανερχομαι στην διαφωνια μας.;)

Δημοσ.

Επειδη παλι κανεις το ιδιο λαθος, θα σου πω το εξης πειραμα που εκανα για παρτη σου και μονο.

~2 βδομαδες keto (με καθημερινο test ουρων που δειχνανε οτι ειμαι σε κετωση), εκτος απο 1 μερα κλεψιμο που εφαγα καλαμποκι και παγωτο= 10 κιλα κατω. bp = 7 μοναδες κατω η διαστολικη, οι εξετασεις αιματος δειξανε βελτιωση σε ολους τους τομεις και τις πληρωσα και απο την τσεπη μου. Η ζωνη που ειχα παρει πριν απο 1 χρονο απεκτησε ακομα μια τρυπα γιατι στις 2 εξτρα που ειχα κανει ηταν χαλαρη πανω μου. Επισης αρχησα να τρωω τα λαχανικα πιο πολυ απο οτι το κρεας, πραγμα που με ανησυχει γιατι λαχανικα = για φλωρους (ελα αστειευομαι!), και αρχησα να τρωω λιναροσπορο πραγμα που δεν περημενα να πω ποτε στην ζωη μου.

Πηγαινε στο bodybuilding.com να δεις ατομα που ειναι αυτο που ψαχνεις για αποδειξη οτι το low carb δουλευει.

For the record το μυαλο μου ακομα νομιζει πως ειμαι 200 κιλα, ειναι σαν το συνθημα που λεει "οσο make up και να βαλεις δεν θα γεμισει το κενο που εχεις μεσα σου μωρο μου", εγω ειμαι "οσα κιλα και να χασεις, something something παρομοιο με το προηγουμενο"

Σταματα να συγκρινεις ατομα που κανουν γυμναστικη με ατομα που δεν κανουν. Δεν κανεις γυμναστικη για να χασεις βαρος, οπως και δεν κανεις διαιτα για να σφυξει το σωμα. Τι θα ακουσουμε μετα? Δεν ειπα σε κανεναν ποτε να τρωει μονο κρεας. Επισης ο ιδιος μου ειχες πει οτι το low carb σου δουλεψε, αλλα εφτασες σε ενα σημειο που δεν εχανες αλλο βαρος. Αλλα δεν το αναφερω γιατι το ad hominem ειναι κουμπι που παταω σπανια στην ζωη μου...

Tετοια γραφεις εσυ και ξεχναω οτι εχεις πει για βιοχημικες εναλλαγες του κασσιτερου στο thread της μαγειρικης.

Αληθεια λες και το παραδεχομαι πονηρε Τουφακο,:devil:αλλα επισης σου ειχα πει οτι ειχα χτυπησει πλατω,και δεν ειχα ενεργεια σε αυτην την διαιτα και για αυτο εξαλλου αλλαξα στην high carb low fat vegan οπου τωρα πια χανω,αργα αλλα σταθερα.Επισης σου ειχα γραψει οτι τωρα εχω απιστευτη ενεργεια και αισθανομαι πολυ καλυτερα απο πριν.Αυτα ξεχασες να τα πεις.

Μακαρι να τα καταφερεις Τουφα αλλα δοκιμασε και κατι διαφορετικο,ρε μην φοβασαι ,βαλε και αντιοξειδωτικες τροφες στην διατροφη σου.Φαε φρουτα=βιταμινες και καλη πεψη.End by me παω να δω το Fringe που ναι το ανακαλυψα αργα και τωρα βλεπω σερι τις σεζον,περιπου 3 επεισοδια ανα ημερα.Ciao.

Δημοσ.

Τεσπα το θεμα ειναι οτι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Δεν εχουμε μεγαλωσει ολοι το ιδιο, δεν εχουμε μαθει το ιδιο ολοι στο σωμα μας και δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα. Αν δουλευει κατι για μενα, δεν σημαινει οτι θα δουλεψει για σενα και τουμπαλιν.

on topic τωρα, η βραδυνη πεινα ειναι πιο πολυ λογω βαρεμαρας και οχι επειδη πειναμε.

Δημοσ.

bening εγω και ας σαβουριαζω με σουβλακια,πιτσες κλπ (γλυκα τρωω σπανια) αν μπω σε καθημερινο προγραμμα 2χιλιομετρα κολυμπι τη μερα + βαρακια,μονοζυγο,πουσαπς,κοιλιακοι κλπ σε 5 μηνες θα χω γαμω τα σωματα και ας τρωω και απτα goodys καθε μερα ;P

Επισης το "καλο σωμα" ειναι σχετικο, σωμα σαν αυτου του βεγκαν που εβαλες αν και εντυπωσιακο εγω δεν θα γουσταρα να το χω... Εγω ειμαι 1,85 75 κιλα, θα μουν ικανοποιημενος να μουν 80-85 κιλα μαξ με σχετικη γραμμωση (οχι υπερβολες) και σωμα που να φαινεται στοιχειωδως γυμνασμενο.

Δημοσ.

Εξαρταται τον αθλητη.Αν κανουν εντονες ασκησεις με μεγαλα βαρη ασφαλως και παιρνουν protein shakes,λογικο δεν ειναι?Η βρωμη ειναι πολυ σημαντικη τροφη και σου δινει ενεργεια και κανει καλο και στο πεπτικο.Καλα κανουν και παιρνουν και βρωμη.

το επομενο σταδιο ειναι σανο για τα αλογα

λογω ανεργιας ελπιζω...

Δημοσ.

Τεσπα το θεμα ειναι οτι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Δεν εχουμε μεγαλωσει ολοι το ιδιο, δεν εχουμε μαθει το ιδιο ολοι στο σωμα μας και δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα. Αν δουλευει κατι για μενα, δεν σημαινει οτι θα δουλεψει για σενα και τουμπαλιν.

on topic τωρα, η βραδυνη πεινα ειναι πιο πολυ λογω βαρεμαρας και οχι επειδη πειναμε.

ενα δικιο θα στο δωσω. :-( κακο πραμα η βαρεμαρα

Δημοσ.

Για βράδυ (10-11 μ.μ.) συνήθως τρώω: 3 είδη φρούτων κομμένα κομματάκια (πχ μπανάνα,μήλο,ακτινίδιο), αυτή τη περίοδο κιόλας το ένα είδος είναι οι φράουλες, αναμειγμένα σε γιαουρτάκι με νιφάδες βρώμης, δημητριακά (ή καρύδια αν έχω) και μέλι.. Το κακό είναι ότι πολλές φορές αυτό το τρώω αφού έχω φάει και βραδυνό κατά τις 8-9!!

Δημοσ.

Η δίαιτα της μπαλαρίνας.

Παραλαγη αυτης της διαιτας πιανει ολη τη μερα, πχ πρωινη/μεσημεριανη/απογευματινη πεινα 1 φραπες με 2(εως ν) τσιγαρα

Δημοσ.

Οντως, κάποιος που βρίσκει χρόνο για κάτι τόσο ασήμαντο όπως το να φροντίζει την υγεία του, πρέπει να έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.

Δημοσ.

Οντως, κάποιος που βρίσκει χρόνο για κάτι τόσο ασήμαντο όπως το να φροντίζει την υγεία του, πρέπει να έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.

νομιζα οτι το μπολντ στο ποστ μου ηταν ολοφανερο. αφου φροντιζεις την υγεια σου τοσο πηγαινε και σε εναν οφθαλμιατρο να σε κοιταξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...