Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Οντως το μπολντ είναι ολοφάνερο και ευτυχώς δεν είμαι τόσο στραβός ώστε να μου διαφύγει, αλλά εγώ αναφερόμουν στο πρώτο μέρος της πρότασης πριν το μπολντ...

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Οντως το μπολντ είναι ολοφάνερο και ευτυχώς δεν είμαι τόσο στραβός ώστε να μου διαφύγει, αλλά εγώ αναφερόμουν στο πρώτο μέρος της πρότασης πριν το μπολντ...

και δευτερο μερος το περασες μια αναγνωση διαγωνιως...

Δημοσ.

Για βράδυ (10-11 μ.μ.) συνήθως τρώω: 3 είδη φρούτων κομμένα κομματάκια (πχ μπανάνα,μήλο,ακτινίδιο), αυτή τη περίοδο κιόλας το ένα είδος είναι οι φράουλες, αναμειγμένα σε γιαουρτάκι με νιφάδες βρώμης, δημητριακά (ή καρύδια αν έχω) και μέλι.. Το κακό είναι ότι πολλές φορές αυτό το τρώω αφού έχω φάει και βραδυνό κατά τις 8-9!!

τώρα άμα σου πω ότι το βραδυνό σου είναι λάθος θα με κράξεις, αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Έχεις μέσα πολύ υδατάνθρακα που δεν νομίζω ότι σου χρειάζεται. Αν όμως σε ευχαριστεί αυτό που τρως & φυσικά το κάνεις συνειδητά τότε πάσο.

Δημοσ.

αμαν προβλημα με τους υδατανθρακες. ο εγκεφαλος καιει υδατανθρακες. ανεγκεφαλοι ειστε ολοι και την βγαζεται χωρις υδατανθρακες; θελω να πεθανω μεσα σε μια θαλασσα σοκολατας! ^_^

Δημοσ.

αμαν προβλημα με τους υδατανθρακες. ο εγκεφαλος καιει υδατανθρακες. ανεγκεφαλοι ειστε ολοι και την βγαζεται χωρις υδατανθρακες; θελω να πεθανω μεσα σε μια θαλασσα σοκολατας! ^_^

κανείς δεν είπε ότι δεν κάνει να τρώμε υδατάνθρακες, αλλά πότε πρέπει να τους τρώμε είναι πολύ σημαντικό. Τέτοια ώρα την σοκολάτα για καλό την ανέφερες? Στο καλό, πάω να τσακίσω μία που έχω :-D

Δημοσ.

Δεν ειναι ολοι ιδιοι.

Δες αυτη την σειρα απο videos απο το πανεπιστημιο της california (γκουχ γκουχ 18 χρονοι bloggers τους ειχε πει καποιος)

http://www.youtube.com/redirect?q=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fplaylist%3Flist%3DPL39F782316B425249&session_token=MXn88PsfPFkwoTCuKmWIOuYUTTd8MTMzODg5NDQ2NEAxMzM4ODA4MDY0

Δημοσ.

Ελαφρώς offtopic αλλά για πρωινό είναι καλύτερο

α) τοστ ολικής-τυρί-γαλοπούλα ή

β) γάλα 0% - δημητριακά (ανάλογα την εβδομάδα βρώμη / κλασσικές νιφάδες)

Δημοσ.

Εγω τρωω και τα 2 για πρωινο, τοστ ολικης τυρι-γαλοπουλα και γαλα 2% με δημιτριακα.

Και τα 2 γιατι αλλιως δεν την παλευα απο τις 8 μεχρι τις 2-3 που θα ετρωγα μεσημεριανο/

Δημοσ.

Εγω τρωω και τα 2 για πρωινο, τοστ ολικης τυρι-γαλοπουλα και γαλα 2% με δημιτριακα.

Και τα 2 γιατι αλλιως δεν την παλευα απο τις 8 μεχρι τις 2-3 που θα ετρωγα μεσημεριανο/

Δεν γίνεται στην περίπτωση μου. Κυριολεκτικά είτε 250 είτε 1000+ θερμίδες για πρωινό, δεν αλλάζει καθόλου το τι θα φάω στη διάρκεια της ημέρας, οπότε πάμε απλά να γεμίσουμε ικανοποιητικά το στομάχι και ψάχνω τι είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Δεν γίνεται στην περίπτωση μου. Κυριολεκτικά είτε 250 είτε 1000+ θερμίδες για πρωινό, δεν αλλάζει καθόλου το τι θα φάω στη διάρκεια της ημέρας, οπότε πάμε απλά να γεμίσουμε ικανοποιητικά το στομάχι και ψάχνω τι είναι καλύτερο.

Εγω θα ελεγα γαλα με δημητριακα (βεβαια οχι τιποτα σοκολατενια :P) επειδη προσωπικα το βρισκω πιο χορταστικο απο ενα σκετο τοστ

Δημοσ.

ομελετα με σπανακι και τυρι!

Δημοσ.

Και τα δύο είναι εξαιρετικά. Προσωπικά κάποιες μέρες τρώω Quaker με 1 κουταλιά μέλι με γάλα 1,5%.

Όταν όμως ξυπνήσω και πεινάω, προτιμώ τοστάκι, καθότι τις περισσότερες μέρες τα αλμυρά με χορταίνουν.

Δημοσ.

Δεν ειναι ολοι ιδιοι.

Δες αυτη την σειρα απο videos απο το πανεπιστημιο της california (γκουχ γκουχ 18 χρονοι bloggers τους ειχε πει καποιος)

http://www.youtube.c...EAxMzM4ODA4MDY0

LOL! Ετσι ειναι φαινεται.Και για του λογου το αληθες να αλλος ενας παχυσαρκος κυριος που οπως ο Τουφακος παλευει και αυτος να αδυνατισει με την σωστη διατροφη.

http://www.youtube.com/watch?v=zNL1MdnvsfQ&feature=g-user-c

Δημοσ.

Εγώ πάντως γράφω αυτά που μου έχει πει ο διατροφολόγος μου, που τυγχάνει να είναι φίλος μου και Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος.

Τώρα δίαιτες μα βάση σχεδιάκια στο internet και χαζές συμβουλές από youtube του κάθε τυχάρπαστου, για δίαιτα με υψηλά ποσοστά λίπους και χαμηλά ποσοστά υδατανθράκων, τα θεωρώ ανόητους πειραματισμούς.

Εγώ με τοστ πρωί-βράδυ χάνω κιλά, με τοστ πρωί-βράδυ θα πορεύομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...