benign Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Αυτό το link είναι τραγικό φίλε Toufa. Τραγικό όμως. Και επειδή έκανα μια πενταετία πρωταθλητισμό σε κωπηλασία και μετά ασχολήθηκα με στίβο, ξέρω καλά τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι υδατάνθρακες. Σωστος,εξαλλου δεν υπαρχει αθλητης η απλα ανθρωπος που να γυμναζεται και να διατρεφεται σωστα που να μη περιλαμβανει υδατανθρακες στην διατροφη του. Και τωρα που το θυμηθηκα για το πρωινο αλλη μια καλη επιλογη ειναι μια απο αυτες τις κονσερβες rio mare τονοσαλατα mexicana.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Τωρα τελευταια τρώω συχνα σαλάτα με μαυρα φασόλια, ντομάτα, ελιες, καπαρη, κρεμμύδι, λίγο λαδι και καμια φορά τονο ή καλαμποκι. Εγκρίνεται για βράδυ ή ειναι καλύτερα μεσημέρι;
benign Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Τωρα τελευταια τρώω συχνα σαλάτα με μαυρα φασόλια, ντομάτα, ελιες, καπαρη, κρεμμύδι, λίγο λαδι και καμια φορά τονο ή καλαμποκι. Εγκρίνεται για βράδυ ή ειναι καλύτερα μεσημέρι; Κατα την γνωμη μου ειναι εξαιρετικη τροφη για οποιοδηποτε χρονικο σημειο της μερας.
-nick- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Οι πρακτικες αναγκες ενος αντρα δεν ειναι να ξυνει την πλατη του,ειναι να ειναι μαχιμος για την επανασταση συντροφε Nick. Μαχιμος(οχι για την "επανασταση" ,για οποιοδηποτε σκηνικο) ειναι το τυπακι που περιγραφω παραπανω Αν δεν μπορεις να ξυσεις την πλατη σου δε νομιζω οτι διαφερεις πολυ απο αρσενικη μπαρμπυ
benign Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μαχιμος(οχι για την "επανασταση" ,για οποιοδηποτε σκηνικο) ειναι το τυπακι που περιγραφω παραπανω Αν δεν μπορεις να ξυσεις την πλατη σου δε νομιζω οτι διαφερεις πολυ απο αρσενικη μπαρμπυ Ευτυχως προς το παρον μπορω να ξυσω ολα τα μερη σου σωματος μου,εδικα την πλατη την ξυνω συχνα γιατι ειναι τριχωτη.
vrwmiaris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 παν παρε 3 πιτογυρα να σωθεις.ο ελληνας τρωει μετα τις 12 για βραδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα