Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ή τόνο σε νερό τίγκα στο tabasco. fuck yeah... http://www.youtube.com/watch?v=t7_rVgfUAlc&feature=plcp
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Βασικά, για να μην πεινάς το βράδυ... τρως κατά την 8:30 (τώρα που είναι καλοκαίρι) μία μεγάλη pizza μόνος σου και όταν έρθει το βράδυ δεν θα πεινάς. Το ίδιο μπορείς να κάνεις πριν από κάθε γεύμα για να τρως λιγότερο. Έτσι, πριν από κάθε γεύμα τρως μία μεγάλη pizza και θα δεις ότι δεν θα θες να φας όλο το γεύμα σου μετά.
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 μια λογικη την εχει... Πφφφ.... Κάν' το να δεις ότι δουλεύει 100000%.
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 σε πιστευω Επίσης, αυτό με την pizza κάνει και για δίαιτα. Όταν θες να χάσεις κιλά τρώγοντας λιγότερο... πριν από κάθε γεύμα τρως μία pizza και έτσι τρως λιγότερο. Δοκίμασε και αυτό. Θα δεις ότι και αυτό πιάνει.
benign Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εδω φαε αυτα που λενε οι Twins(bodybuilders)και να μασας αργα για να νοιωθεις την γευση οχι να καταπινεις αμασητα.Ετσι θα εχεις κορεσμο.Τα wholemeal tacos τα πουλανε στα supermarket φτηνα. http://www.youtube.com/watch?v=gUSxuSrmB60&feature=relmfu
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 με λεπτη ζυμη ή χοοοονδρη? χοοοονδρη φυσικά. Εκπτώσεις στην ζύμη θα κάνουμε; Αφού είναι για δίαιτα.
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 χοοοονδρη φυσικά. Εκπτώσεις στην ζύμη θα κάνουμε; Αφού είναι για δίαιτα. σωστα μιλας
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εδω φαε αυτα που λενε οι Twins(bodybuilders)και να μασας αργα για να νοιωθεις την γευση οχι να καταπινεις αμασητα.Ετσι θα εχεις κορεσμο.Τα wholemeal tacos τα πουλανε στα supermarket φτηνα. http://www.youtube.com/watch?v=gUSxuSrmB60&feature=relmfu πρωτον αι στο διαολο γτ πειναω δευτερον αι στο διαολο που αυτο ειναι small meal
skipperas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 μόλις έφαγα μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο με μια μπάλια παγωτό βανίλια από πάνω! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΨΕΙΣ!!!
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 μόλις έφαγα μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο με μια μπάλια παγωτό βανίλια από πάνω! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΨΕΙΣ!!! δεν θα σε στειλει αλλα θα σε παει στο διαολο με αυτο που ξεστωμισες... be warned
skipperas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 δεν θα σε στειλει αλλα θα σε παει στο διαολο με αυτο που ξεστωμισες... be warned γενικά είμαι της άποψης να μην περιορίζω τις ορέξεις μου.δεν θα πω α είναι βράδυ δε πρέπει κλπ. μου ρθε να την φάω τώρα και την έφαγα.καλό ή κακό δε ξέρω.βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς αλλά οκ. ps. και όλα αυτά, αφού έσπασα 2-3 σπυράκια να γουστάρουμε!!χζαχαχαχα
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 γενικά είμαι της άποψης να μην περιορίζω τις ορέξεις μου.δεν θα πω α είναι βράδυ δε πρέπει κλπ. μου ρθε να την φάω τώρα και την έφαγα.καλό ή κακό δε ξέρω.βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς αλλά οκ. ps. και όλα αυτά, αφού έσπασα 2-3 σπυράκια να γουστάρουμε!!χζαχαχαχα fun stuff
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα