Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε, ο καθενας κρινει με τα δεδομενα του. ουτε τις υποχρεωσεις ξερουμε του καθενος, ουτε τις οικονομικες δυνατοτητες του, ουτε τις προταιρεοτητες του. ευκολο να λες δουλευε ολη μερα και θα εισαι κορμαρα οταν δεν ξερεις τπτ απο τα παραπανω.

Φυσικά και δεν ξέρουμε.

Αν θέλει κάποιος να δικαιολογήσει τον εαυτό του υπάρχουν πολλοί τρόποι.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

επισης ποσο εξουδενωτικο μπορει να ειναι ενα 12ωρο ορθοστασιας και περπατηματος;

αμα εισαι 12 ωρες ορθια και δουλευεις, τοτε εχεις περισσοτερους λογους να γυμναστεις για να αντεξεις!

οπως προειπα !αμα!

Δημοσ.

καλα τα λετε οτι το σωμα ζηταει τη γυμναστικη και οτι δε χρειαζεται να πειναμε δια βιου για να μην παχαινουμε αλλα αν εχεις την καταρα του κακου μεταβολισμου οπως εχω εγω δε μπορεις ποτε να αφεθεις. οσο θυμαμαι τον εαυτο μου προσεχω. οσο θυμαμαι τον εαυτο μου παχαινα και αδυνατιζα. Εχω κανει και σοβαρες διαιτες συνοδεια γυμναστικης-διαιτολογου αλλα ο μεταβολισμος μου ποτε δεν στρωνει. αν αφεθω οχι πολυ αλλα για κανα 3μηνο τρωγοντας απλα κανονικα (δεν ετρωγα ποτε ποσοτητες παντα σταματαω νωρις και χορταινω ακομα νωρις) μπορω ανετα να βαλω ενα 20κιλο σε 3 μηνες. Τα τελευταια 5 χρονια ημουν 90 κιλα κατεβηκα 70 ξαναπηγα 90+ οταν ημουν φανταρος και τωρα ειμαι ξανα 70. το βραδυνο φαγητο το εχω διαγραψει με την εννοια του ορου. ευτυχως δεν ειμαι γλυκατζης γιατι θα ειχα αλλο ενα προβλημα. το θεμα της τασης παχους ειναι πολλες φορες κληρονομικο...

p.s στη ντουλαπα εχω 2 στιβες μπλουζακια. η μια XL και η αλλη M. και ολοκληρη συλλογη με τζην 32αρια που φοραω τωρα και 38-40 που φοραγα οταν ημουν σα βουβαλι. :-)

Δημοσ.

Το γιαουρτάκι 2% το έστειλε ο Σατανας στην γη μια μερα που είχε περίοδο για να τιμωρήσει τους ανθρώπους.

Ερωτεύτηκα!

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

καλα τα λετε οτι το σωμα ζηταει τη γυμναστικη και οτι δε χρειαζεται να πειναμε δια βιου για να μην παχαινουμε αλλα αν εχεις την καταρα του κακου μεταβολισμου οπως εχω εγω δε μπορεις ποτε να αφεθεις. οσο θυμαμαι τον εαυτο μου προσεχω.

Χωρίς παρεξήγηση δεν υπάρχει "κατάρα του κακού μεταβολισμού". Σε όλους μας ο μεταβολισμός πηγαίνει μαμιόντας, απλά σε μερικούς χτυπάει κοντέρ. Αυτοί όμως αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα & μην το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία για τα παραπανήσια κιλά & προς Θεού, μην το πιστεύεις πως είσαι ο "άτυχος".

Για χιλιοστή φορά, σωστή δίατα χωρίς γυμναστική δεν γίνεται. Με την δίατα ελέγχεις τις θερμίδες σου, αλλά με την γυμναστική ελέγχεις την σύσφιξη στο σώμα σου & τον μεταβολισμό σου. Ο μεταβολισμός λοιπόν χρειάζεται 3 βδομάδες αυστηρής διατροφής καλής γυμναστικής για να αλλάξει... "συνήθειες" και να γίνεις κι εσύ ένας απο τους "τυχερούς" που μεταβολίζουν γρήγορα τα πάντα. (κατόπιν χαλαρώνεις την αυστηρή διατροφή & μπορείς να τρως 3 free meals ότι θες/βδομάδα).

Δεν τα λέω προσωπικά σε εσένα, απλά είναι μια καλή αφορμή να τα αναφέρω με βάση αυτό που έγραψες. Η λύση είναι πολύ απλή: προσεκτική διατροφή χωρίς υπερβολές τύπου "πεθαίνω της πείνας", μάθε τι τρως, τι ώρα πρέπει να φας και γιατί. Κάνε γυμναστική 6-7 μέρες/βδομάδα διπλές προπονήσεις (καλυπτωντας stretching, yoga, βάρη, αεροβικό, αποθεραπεία) και σε 2 μήνες έλα να με ευχαριστήσεις για τις συμβουλές :)

Δημοσ.

Κάνε γυμναστική 6-7 μέρες/βδομάδα διπλές προπονήσεις (καλυπτωντας stretching, yoga, βάρη, αεροβικό, αποθεραπεία) και σε 2 μήνες έλα να με ευχαριστήσεις για τις συμβουλές :)

Σπυρο τι εννοεις διπλες?

Δημοσ.

Σπυρο τι εννοεις διπλες?

Ως "κύρια" (απαραίτητη) προπόνηση θα θεωρείς 3φορές βάρη, 2 αεροβικά, 2 γιόγκα/διατάσεις.

Η συμπληρωματική ας είναι ότι σε ευχαριστεί αρκεί να μην ξεπερναεί τα 40' γιατί θα τα παίξεις και φυσικά να απέχει τουλάχιστον 4 ώρες απο την κύρια προπόνηση. Προσωπικά επιλέγω ήπιας έντασης μποξ/άλλη μορφή πολ. τέχνης (με άλλα λόγια το θέμα είναι να κινούμαι & να μην κάθομαι στον καναπέ), ή 20' έντονο αεροβικό.

Με αυτό τον τρόπο όλη μερά ο μεταβολισμός θα είναι στα ύψη & μέσω γιόγκα/διατάσεων θα αποφεύγεις υπερκόπωση & μυικούς τραυματισμούς. Αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ τον τελευταίο χρόνο. Το σώμα βρίσκεται πάντα στο όριο αλλά ποτέ δεν έχω τραυμαστιστεί ή να υποφέρω απο υπερκόπωση. Όσο για την ποιότητα φαγητού... τώρα με τις μειώσεις, άστο καλύτερα :(

Δημοσ.

Φάε 2-3 αμύγδαλα ανάλατα, πιες πολύ νερό και πέσε νωρίς για ύπνο. Τα βραδινά σνακς είναι τα χειρότερα. Μη τρως μετα τις 10.

Δημοσ.

2-3 αμύγδαλα? Μάλλον 20-30 θες να πεις. Δεν μιλάμε σε χάμστερ :mrgreen:

Και το πρόβλημα δεν είναι τα βραδυνά γεύματα. Δηλαδή αν κάνει προπόνηση στις 2300 μετά δεν θα φάει? Αν πάει σε κλαμπ για χωρό δεν φάει πριν ή μετά το κλαμπ? Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλούπι. Ανάλογα με το πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας πρέπει να προσαρμόζεται και η διατροφή μας.

Δημοσ.

Ως "κύρια" (απαραίτητη) προπόνηση θα θεωρείς 3φορές βάρη, 2 αεροβικά, 2 γιόγκα/διατάσεις.

Η συμπληρωματική ας είναι ότι σε ευχαριστεί αρκεί να μην ξεπερναεί τα 40' γιατί θα τα παίξεις και φυσικά να απέχει τουλάχιστον 4 ώρες απο την κύρια προπόνηση. Προσωπικά επιλέγω ήπιας έντασης μποξ/άλλη μορφή πολ. τέχνης (με άλλα λόγια το θέμα είναι να κινούμαι & να μην κάθομαι στον καναπέ), ή 20' έντονο αεροβικό.

Με αυτό τον τρόπο όλη μερά ο μεταβολισμός θα είναι στα ύψη & μέσω γιόγκα/διατάσεων θα αποφεύγεις υπερκόπωση & μυικούς τραυματισμούς. Αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ τον τελευταίο χρόνο. Το σώμα βρίσκεται πάντα στο όριο αλλά ποτέ δεν έχω τραυμαστιστεί ή να υποφέρω απο υπερκόπωση. Όσο για την ποιότητα φαγητού... τώρα με τις μειώσεις, άστο καλύτερα :(

Δηλαδη εννοεις ξεχωριστη προπονηση το πρωι ,ξεχωριστη το βραδυ? Ποτε θα γινεται η συμπληρωματικη,αν μπορεις να εισαι πιο συγκεκριμενος?

καλα τα λετε οτι το σωμα ζηταει τη γυμναστικη και οτι δε χρειαζεται να πειναμε δια βιου για να μην παχαινουμε αλλα αν εχεις την καταρα του κακου μεταβολισμου οπως εχω εγω δε μπορεις ποτε να αφεθεις. οσο θυμαμαι τον εαυτο μου προσεχω. οσο θυμαμαι τον εαυτο μου παχαινα και αδυνατιζα. Εχω κανει και σοβαρες διαιτες συνοδεια γυμναστικης-διαιτολογου αλλα ο μεταβολισμος μου ποτε δεν στρωνει. αν αφεθω οχι πολυ αλλα για κανα 3μηνο τρωγοντας απλα κανονικα (δεν ετρωγα ποτε ποσοτητες παντα σταματαω νωρις και χορταινω ακομα νωρις) μπορω ανετα να βαλω ενα 20κιλο σε 3 μηνες. Τα τελευταια 5 χρονια ημουν 90 κιλα κατεβηκα 70 ξαναπηγα 90+ οταν ημουν φανταρος και τωρα ειμαι ξανα 70. το βραδυνο φαγητο το εχω διαγραψει με την εννοια του ορου. ευτυχως δεν ειμαι γλυκατζης γιατι θα ειχα αλλο ενα προβλημα. το θεμα της τασης παχους ειναι πολλες φορες κληρονομικο...

p.s στη ντουλαπα εχω 2 στιβες μπλουζακια. η μια XL και η αλλη M. και ολοκληρη συλλογη με τζην 32αρια που φοραω τωρα και 38-40 που φοραγα οταν ημουν σα βουβαλι. :-)

Μηπως εχεις υποθυρεοειδισμο?Πηγες σε ενδοκρινολογο?

Δημοσ.

κοίταξε, εγώ δουλεύω σε βάρδιες. Δυστυχώς (αν και θα'πρεπε) δεν μπορώ να γυμνάζομαι σταθερές ώρες. Αυτό όμως που κάνω οπωσδήποτε είναι στην μέρα να κάνω την κύρια & συμπληρωματική προπόνηση. Τυγχάνει όμως η συμπληρωματική να απέχει απο την κύρια μόλις μισή (!!!) ώρα. Φυσικά όταν γίνεται αυτό η 2η προπόνηση είναι πολύ πιο ήπιας έντασης. Δεν λέω ότι είναι καλό αλλά λόγω βαρδιών δεν έχω επιλογή. Κατά γενικό κανόνα όμως η κύρια προπόνηση φροντίζω να γίνεται το πρωί & μεσημέρι/απόγευμα η συμπληρωματική.

Δημοσ.

2-3 αμύγδαλα? Μάλλον 20-30 θες να πεις. Δεν μιλάμε σε χάμστερ :mrgreen:

Και το πρόβλημα δεν είναι τα βραδυνά γεύματα. Δηλαδή αν κάνει προπόνηση στις 2300 μετά δεν θα φάει? Αν πάει σε κλαμπ για χωρό δεν φάει πριν ή μετά το κλαμπ? Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλούπι. Ανάλογα με το πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας πρέπει να προσαρμόζεται και η διατροφή μας.

Εγώ με 5 αμύγδαλα πάντως και πολύ νερό είμαι οκ. Τώρα είναι θέμα αντικειμενικό από άτομο σε άτομο το πόσα θα φάει. Απλά μη το παρακάνει. Γενικά μιλάω, δε ξέρω το πρόγραμμα του. Επίσης δε μιλάω για το βραδινό γεύμα, αλλά για τη λιγούρα που σε πιάνει μετά τις 11.

Δημοσ.

κοίταξε, εγώ δουλεύω σε βάρδιες. Δυστυχώς (αν και θα'πρεπε) δεν μπορώ να γυμνάζομαι σταθερές ώρες. Αυτό όμως που κάνω οπωσδήποτε είναι στην μέρα να κάνω την κύρια & συμπληρωματική προπόνηση. Τυγχάνει όμως η συμπληρωματική να απέχει απο την κύρια μόλις μισή (!!!) ώρα. Φυσικά όταν γίνεται αυτό η 2η προπόνηση είναι πολύ πιο ήπιας έντασης. Δεν λέω ότι είναι καλό αλλά λόγω βαρδιών δεν έχω επιλογή. Κατά γενικό κανόνα όμως η κύρια προπόνηση φροντίζω να γίνεται το πρωί & μεσημέρι/απόγευμα η συμπληρωματική.

Σπυρο ειναι καλο αυτο που κανεις αλλα πολυ φιλοδοξο και χρονοβορο για τον μεσο εργαζομενο/ανθρωπο που εχει και κοινωνικες και αλλες υποχρεωσεις.Νομιζω οτι προπονηση με βαρη και ελαφρα αεροβικη ειτε 5-6 μερες την εβδομαδα ειτε το λιγοτερο 3 μερες την εβδομαδα ειναι καλα για να εχει και χρονο αναρρωσης.

Χωρις παρεξηγηση αλλα η κοπελα σου ποτε σε βλεπει?:devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...