LRoi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Λοιπόν, μιας και πιάσαμε την ενδιαφέρουσα αυτή κουβεντούλα παραθέτω αναλυτικά τη διατροφή μου. Πρωί: Τοστάκι με μαύρο ψωμί, γαλοπούλα βραστή και γκούντα Δεκατιανό: Ένα ποτήρι χυμό ή ένα μήλο (ενίοτε τρώω και καμιά μπανάνα εναλλακτικά) Μεσημεριανό: Μισή μερίδα όσπρια με μαύρο ψωμί και λίγο μανούρι ή κατίκι ή ανθότυρο. Μπριζόλα με σαλάτα για γαρνιτούρα ή μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα (χωρίς τυρί) Απογευματινό: Λίγο χαλβά ή κομπόστα ή κανένα μηλαράκι πάλι Βραδινό: Τοστάκι με μαύρο ψωμί, γαλοπούλα βραστή και γκούντα και ένα ποτήρι γάλα 1,5% Με αυτό το βραδινό είμαι σχετικά καλά (μερικές φορές έχω την τάση να θέλω να ανοίξω το ψυγείο και να το αδειάσω όλο στο στομάχι μου) και εδώ έρχεται και αποκτά νόημα η γυμναστική και νοητικά, γιατί ξέρω ότι αν τα γ@μήσω όλα το βράδυ, το πρωί στο γυμναστήριο θα πρέπει να γ@μηθώ τριπλά, για να κάψω αυτά που έφαγα σε μία στιγμή αδυναμίας. Και στο γυμναστήριο τρέχω μισή ώρα την ημέρα, κάνω μία κυκλική (προσαρμογή ακόμα) και έχω χάσει σε 2 εβδομάδες 4 κιλά περίπου.
Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 LRoi γυναίκα είσαι; Και μικροκαμωμένη; Δε το ρωτάω με κακεντρέχεια, κάθε άλλο. Απλά πιστεύω πως εάν βασιζόταν η διατροφή μου σε δύο τοστ την ημέρα και μισή μερίδα όσπρια συνδυασμένα με γυμναστήριο καθημερινά θα λιποθυμούσα συνέχεια.
LRoi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 LRoi γυναίκα είσαι; Και μικροκαμωμένη; Δε το ρωτάω με κακεντρέχεια, κάθε άλλο. Απλά πιστεύω πως εάν βασιζόταν η διατροφή μου σε δύο τοστ την ημέρα και μισή μερίδα όσπρια συνδυασμένα με γυμναστήριο καθημερινά θα λιποθυμούσα συνέχεια. 1,87, 96 κιλά άντρας. Να τ' αφήσω? Δεν γίνεται να χάσεις αλλιώς. Όταν φτάσω 90 (αν φτάσω ποτέ και δεν το γυρίσω στα Big Mac πάλι και στα Jack Daniels Burger ) θα αρχίσω να τρώω κανονικά.
Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 1,87, 96 κιλά άντρας. Να τ' αφήσω? Δεν γίνεται να χάσεις αλλιώς. Όταν φτάσω 90 (αν φτάσω ποτέ και δεν το γυρίσω στα Big Mac πάλι και στα Jack Daniels Burger ) θα αρχίσω να τρώω κανονικά. DAFUQ Αυτό είναι ο ορισμός της μη αναμενόμενης απάντησης. Πως αντέχεις; Εγώ είπα αυτό τον καιρό να κόψω τα πολλά-πολλά. Οπότε για βραδυνό σήμερα προβλεπόταν μια (εξαιρετική) τονοσαλάτα. Ε δεν άντεξα. Μία ώρα μετά την τονοσαλάτα χτύπησα και δυο σφακιανές πίτες με μέλι.
LRoi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Το έχω φιλοσοφήσει. Τα πάντα είναι στο μυαλό. Πραγματικά όμως σου λέω ότι αν πηγαίνεις γυμναστήριο και τρέχεις, καταλαβαίνεις ότι οι δύο σφακιανές θέλουν τριπλάσιο χρόνο στο διάδρομο και αυτό είναι βάσανο τρελό.
spyroskonst Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Σπυρο ειναι καλο αυτο που κανεις αλλα πολυ φιλοδοξο και χρονοβορο για τον μεσο εργαζομενο/ανθρωπο που εχει και κοινωνικες και αλλες υποχρεωσεις.Νομιζω οτι προπονηση με βαρη και ελαφρα αεροβικη ειτε 5-6 μερες την εβδομαδα ειτε το λιγοτερο 3 μερες την εβδομαδα ειναι καλα για να εχει και χρονο αναρρωσης. Χωρις παρεξηγηση αλλα η κοπελα σου ποτε σε βλεπει? Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες. Η καθημερινή μου προπόνηση διαρκεί συνολικά 2.0-2.5 ώρες αλλά είναι κάτι που με ευχαριστεί αφάνταστα. Πχ σκέψου πως τώρα που γράφω βλέπω ταινία, θα κοιμηθώ στις 0200 αλλά το πρόγραμμά μου είναι να σηκωθώ στις 0700 να κάνω την κύρια προπόνησή μου παρόλο που έχω ρεπό. Δεν έχει σημασία τι σκέφτεται η κοπέλα μου, αλλά τι θέλω εγώ. Έτσι με γνώρισε και αφού της αρέσει να είμαι fitness, το κάνει γαργάρα & πλέον το δέχεται. Σκέψου το διαφορετικά, οι γυναίκες προτιμάνε να ξέρουν ότι οι άντρες τους χτυπιούνται στην γυμναστική, παρά ότι βγαίνουν έξω με "φίλους". Και για μην βγούμε άλλο offtopic, απλά ασχολούμαι με home fitness programs όπως p90x, insanity (και αρκετά άλλα) και έχω ένα δωμάτιο στο σπίτι μου αποκλειστικά για προπονήσεις με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Έτσι γλυτώνω πάρα πολύ χρόνο πηγαινέλα στο γυμναστήριο & φυσικά γυμνάζομαι ότι ώρα θέλω. DAFUQ Αυτό είναι ο ορισμός της μη αναμενόμενης απάντησης. Πως αντέχεις; Εγώ είπα αυτό τον καιρό να κόψω τα πολλά-πολλά. Οπότε για βραδυνό σήμερα προβλεπόταν μια (εξαιρετική) τονοσαλάτα. Ε δεν άντεξα. Μία ώρα μετά την τονοσαλάτα χτύπησα και δυο σφακιανές πίτες με μέλι. Κακώς! Χαχα... τι να κάνεις βρε τόσο υδατάνθρακα τέτοια ώρα αφού θα πήγαινες πάλι για ύπνο? Πιάσε εκεί 3-4 χούφτες αμύγδαλα/φυστίκια/καρύδια και ένα τεράστιο κομμάτι τυρί να σου πω εγώ τι καλά που θα πας για ύπνο, χορτάτος και χωρίς τύψεις
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Καταπολεμάμεεε στο λαιμο να σου κατσουν ρε παλαιοπ#$!%%!@ μολις γυρισα απο το gym
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Τι μου θυμιζει εδω ο χωρος; Απο που ειναι η φωτο με τις μπυρες;
atropa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 εμενα οταν με πιανουν munchies το βραδυ.. τραβαω 2-3ις κανω ενα τσιγαρο και κοιμαμε. το σύστημα αποδίδει τα μέγιστα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα