evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 1,87, 96 κιλά άντρας. Να τ' αφήσω? Δεν γίνεται να χάσεις αλλιώς. Όταν φτάσω 90 (αν φτάσω ποτέ και δεν το γυρίσω στα Big Mac πάλι και στα Jack Daniels Burger ) θα αρχίσω να τρώω κανονικά. τουλαχιστον απο υψος καλα πας
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ραψτο το γιατι δεν σε βλεπω να χωρας ουτε στις φορμες...
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ήταν πικάντικη http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ---qmpGyjUsBswrKy6IrnNkDXLQ8asPh_4JNjiraKVFWHUANcP-xqLRmO3g
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μηπως εχεις υποθυρεοειδισμο?Πηγες σε ενδοκρινολογο? ναι εκανα εξετασεις για θυρεοειδη πριν μερικους μηνες αλλα για αλλο λογο και ηταν φυσιολογικες. Παντως ειμαι στα κιλα μου πλεον εδω και λιγο καιρο αλλα νοιωθω οτι ο οργανισμος μου δεν καιει. Ναι ειμαι 71 κιλα 1.77 υψος αλλα ξερω οτι δε μπορω να αφεθω ουτε λεπτο.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ναι εκανα εξετασεις για θυρεοειδη πριν μερικους μηνες αλλα για αλλο λογο και ηταν φυσιολογικες. Παντως ειμαι στα κιλα μου πλεον εδω και λιγο καιρο αλλα νοιωθω οτι ο οργανισμος μου δεν καιει. Ναι ειμαι 71 κιλα 1.77 υψος αλλα ξερω οτι δε μπορω να αφεθω ουτε λεπτο. μηπως εισαι *λεω μηπως* εισαι καπως αδυνατος...?
skiabox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Λοιπόν, μιας και πιάσαμε την ενδιαφέρουσα αυτή κουβεντούλα παραθέτω αναλυτικά τη διατροφή μου. Πρωί: Τοστάκι με μαύρο ψωμί, γαλοπούλα βραστή και γκούντα Δεκατιανό: Ένα ποτήρι χυμό ή ένα μήλο (ενίοτε τρώω και καμιά μπανάνα εναλλακτικά) Μεσημεριανό: Μισή μερίδα όσπρια με μαύρο ψωμί και λίγο μανούρι ή κατίκι ή ανθότυρο. Μπριζόλα με σαλάτα για γαρνιτούρα ή μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα (χωρίς τυρί) Απογευματινό: Λίγο χαλβά ή κομπόστα ή κανένα μηλαράκι πάλι Βραδινό: Τοστάκι με μαύρο ψωμί, γαλοπούλα βραστή και γκούντα και ένα ποτήρι γάλα 1,5% Με αυτό το βραδινό είμαι σχετικά καλά (μερικές φορές έχω την τάση να θέλω να ανοίξω το ψυγείο και να το αδειάσω όλο στο στομάχι μου) και εδώ έρχεται και αποκτά νόημα η γυμναστική και νοητικά, γιατί ξέρω ότι αν τα γ@μήσω όλα το βράδυ, το πρωί στο γυμναστήριο θα πρέπει να γ@μηθώ τριπλά, για να κάψω αυτά που έφαγα σε μία στιγμή αδυναμίας. Και στο γυμναστήριο τρέχω μισή ώρα την ημέρα, κάνω μία κυκλική (προσαρμογή ακόμα) και έχω χάσει σε 2 εβδομάδες 4 κιλά περίπου. Γιατί μαύρο ψωμί στα τόστ;
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Γω την αντιμετωπίζω με τη βοήθεια αυτού και ενός άλλου ελαφρά καλύτερου, φτιάχνουν σάντουιτς με μπριζόλες και καπνιστά λουκάνικα, 22.00 με 3.00... Πριν από αυτό έχω φάει και το γιαουρτάκι μου, για να διατηρήσω το φιδίσιο κορμί...
Pantelwolf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 μηπως εισαι *λεω μηπως* εισαι καπως αδυνατος...? χαχαχ, ελαχιστα πιο ψηλος και λιγοτερα κιλα εγω..
spyroskonst Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ναι εκανα εξετασεις για θυρεοειδη πριν μερικους μηνες αλλα για αλλο λογο και ηταν φυσιολογικες. Παντως ειμαι στα κιλα μου πλεον εδω και λιγο καιρο αλλα νοιωθω οτι ο οργανισμος μου δεν καιει. Ναι ειμαι 71 κιλα 1.77 υψος αλλα ξερω οτι δε μπορω να αφεθω ουτε λεπτο. Μην σκέφτεσαι έτσι. Αν είσαι συνέχεια στην τσίτα δεν θα την παλέψεις για πολύ καιρό. Μην βλέπεις πόσο αυστηρός είσαι τώρα, αλλά πόσο καιρό μπορείς να εφαρμόζεις μια καλή/ισσοροπημένη διατροφή. Γι'αυτό τον λόγο επιβάλεται να έχεις 1-3 free meals/βδομάδα. Έτσι έχεις κάτι να προσμένεις & να ανταμοίβεις τον εαυτό σου για την συνέπειά σου.
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 μηπως εισαι *λεω μηπως* εισαι καπως αδυνατος...? αν σκεφτεις οτι το νοεμβρη περσι ημουν 90 κιλα ναι θεωρουμε αδυνατος. Αλλα μια ζωη οπως προειπα τα κιλα μου ηταν ασανσερ. Μην σκέφτεσαι έτσι. Αν είσαι συνέχεια στην τσίτα δεν θα την παλέψεις για πολύ καιρό. Μην βλέπεις πόσο αυστηρός είσαι τώρα, αλλά πόσο καιρό μπορείς να εφαρμόζεις μια καλή/ισσοροπημένη διατροφή. Γι'αυτό τον λόγο επιβάλεται να έχεις 1-3 free meals/βδομάδα. Έτσι έχεις κάτι να προσμένεις & να ανταμοίβεις τον εαυτό σου για την συνέπειά σου. Αυτο που μου λειπει ειναι να νοιωσω οτι καποια στιγμη ισσοροπω σε καποια κιλα και μπορω να τα κρατησω. Ενα κομματι παστιτσιο ή πιτσα δε θα το στερηθω ουτε το ψωμι που δε μπορω να φαω φαι ευκολα χωρις αυτο. Αλλα παντα οπως προειπα θα συγκρατιεμαι. Ευτυχως ποτε δεν ημουν της ποσοτητας
LRoi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Γιατί μαύρο ψωμί στα τόστ; Kαι τα δύο είδη ψωμιού (λευκό και μαύρο) έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες και είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, όταν φυσικά δεν προσθέτουμε βούτυρο ή λάδι κατά την παρασκευή τους. H διαφορά τους έγκειται στο γλυκαιμικό δείκτη. Tο ψωμί ολικής αλέσεως έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη, λόγω της υψηλότερης περιεκτικότητάς του σε φυτικές ίνες και της ακατέργαστης μορφής του. Aυτό σημαίνει ότι, μετά την κατανάλωσή του, εκκρίνεται σταδιακά και σε μικρότερη ποσότητα η ινσουλίνη από το πάγκρεας, δηλαδή δεν αυξάνονται απότομα τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. H ινσουλίνη είναι μια ορμόνη που, εκτός από το μεταβολισμό του σακχάρου, δίνει μήνυμα στα κύτταρα του οργανισμού να αποθηκεύσουν λίπος, ανεξαρτήτως θερμιδικής αξίας. Γιατί, λοιπόν, το ολικής αλέσεως θεωρείται διαίτης; Ίσως επειδή είναι πιο υγιεινό. http://www.vita.gr/html/ent/009/ent.1009.asp
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 http://www.vita.gr/html/ent/009/ent.1009.asp Δεν ειναι ετσι. Για δες μια την ετικετα που εχει πανω το ψωμι που αγοραζεις για αυτα που λες. Δες υδατανθρακες - φυτικες ινες = net carbs και συγκρινε το με το λευκο.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 αν σκεφτεις οτι το νοεμβρη περσι ημουν 90 κιλα ναι θεωρουμε αδυνατος. Αλλα μια ζωη οπως προειπα τα κιλα μου ηταν ασανσερ. προσπαθησα να το θεσω καπως 'γλυκα' αλλα θα σου δωσω μια συγκριση εισαι 1,77 στα 70 κιλα ειμαι 1,75 στα 85 κιλα, φοραω 32 νουμερο παντελονι και συνηθως medium αμερικανικες/ large αγγλικες μπλουζες φυσικα ειμαι γεματος μυς αλλα το point μου ειναι οτι στο 80 κιλα με λιγοτερη μυικη μαζα ήμουν, ακωλος... so μηπως σε παχαινει ο καθρεφτης...?
LRoi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δεν ειναι ετσι. Για δες μια την ετικετα που εχει πανω το ψωμι που αγοραζεις για αυτα που λες. Δες υδατανθρακες - φυτικες ινες = net carbs και συγκρινε το με το λευκο. Διάβασες τι λέει το κείμενο για την ινσουλίνη στο πάγκρεας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα