gigisoni Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 σε βλεπω πληροφορημενο μηπως γνωριζομαστε και δεν το ξερω; Από πού το συμπεραίνεις αυτό;
evabb Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Από πού το συμπεραίνεις αυτό; το οτι εισαι πληροφορημενος ή οτι μπορει να εχει τυχει να εχουμε πεσει μουρη με μουρη; ενα χωριο ειναι οι βρυξελλες
gigisoni Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 το οτι εισαι πληροφορημενος ή οτι μπορει να εχει τυχει να εχουμε πεσει μουρη με μουρη; ενα χωριο ειναι οι βρυξελλες Ίσως να γνωριζόμαστε. Έθνικ κέντρο πας καθόλου;
V for Vagelis Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Άλλωστε το Α.Π.Θ είναι μέσα στα 100 καλύτερα Ευρωπαικά Πανεπιστήμια. Δεν είναι και τόσο για τ'ανάθεμα. EDIT: http://www.4icu.org/topEurope/ (88ο είναι) Εδώ αυτό που έχει σημασία όμως για κάποιον ενδιαφερόμενο, είναι η σύγκριση συγκεκριμένων σχολών και όχι η γενική σύγκριση των πανεπιστημίων. Υπάρχουν εξαιρετικές σχολές σε μέτρια ιδρύματα και αντίστροφα. Επίσης βλέπω ότι συγκρίνονται μεταξύ τους πανεπιστήμια διαφορετικών προσανατολισμών.
evabb Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ίσως να γνωριζόμαστε. Έθνικ κέντρο πας καθόλου; ναι αλλα οχι πολυ συχνα. με εχει φαει η πτυχιακη φετος.
gigisoni Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ναι αλλα οχι πολυ συχνα. με εχει φαει η πτυχιακη φετος. Ούτε εγώ πολύ συχνά. ULB είσαι; Εγώ langues et littératures modernes
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εδώ αυτό που έχει σημασία όμως για κάποιον ενδιαφερόμενο, είναι η σύγκριση συγκεκριμένων σχολών και όχι η γενική σύγκριση των πανεπιστημίων. Υπάρχουν εξαιρετικές σχολές σε μέτρια ιδρύματα και αντίστροφα. Επίσης βλέπω ότι συγκρίνονται μεταξύ τους πανεπιστήμια διαφορετικών προσανατολισμών. ψιλα γραμματα
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ούτε εγώ πολύ συχνά. ULB είσαι; Εγώ langues et littératures modernes ναι, πολυτεχνειο. ειμαστε και στο ιδιο καμπους τρομαρα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα