Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικα δεν σας ειπα κ κατι αλλο που μου ειπε.

ενω το βιβλιαριο της ειχε ακομα 3-4 σελιδες της βγαλανε καινουριο...κ εκει που στο παλιο βιβλιαριο το υπολοιπο ηταν π.χ. 700 ευρο στο καινουριο λεει 500.κατι δεν κολαει εδω περα...

ο AL Z. HEIMER τα βούτηξε

οχι ρε αφου λεω ειναι στα λογικα της οσο ναναι...

Δημοσ.

Aν υπάρχει η οποιαδηποτε ένσταση, μπορείτε να πείτε στον διευθυντή να ελέγξει τη συναλλαγή μέσω κάμερας.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ καταγράφονται.

Θα δει το παραστατικό, θα δει την ωρα που έγινε η συναλλαγή και θα πάει στην ανάλογη ώρα του βίντεο να δει αν όντως η κυρία πήγε και έκανε την ανάληψη ή αν ήταν κάποια άλλη που χρησιμοποίησε την ιδια ταυτότητα.

Τόσο απλό.

Δημοσ.

Δηλαδή γίνεται συνωμοσία από ολόκληρο τον τραπεζικό οργανισμό για να πάρουν 200 ευρώ από την πεθερά σου;

Αν το πιστεύεις κάνε παράπονο είτε απευθείας στον δ/ντη είτε στα κεντρικά της τράπεζας (και όχι στο υποκατάστημα όπου έγινε η συναλλαγή).

Αν πράγματι υπάρχει δόλος από υπάλληλο δεν νομίζω ότι η τράπεζα να ρισκάρει την φήμη της.

Δημοσ.

Aν υπάρχει η οποιαδηποτε ένσταση, μπορείτε να πείτε στον διευθυντή να ελέγξει τη συναλλαγή μέσω κάμερας.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ καταγράφονται.

Θα δει το παραστατικό, θα δει την ωρα που έγινε η συναλλαγή και θα πάει στην ανάλογη ώρα του βίντεο να δει αν όντως η κυρία πήγε και έκανε την ανάληψη ή αν ήταν κάποια άλλη που χρησιμοποίησε την ιδια ταυτότητα.

Τόσο απλό.

αυτο σκεφτομαι να κανω!!!

Δημοσ.

ναι στο βιβλιαριο δεν εχει τυπωθει τπτ εκεινη ημερα κ η δικαιολογια της υπαλληλου ηταν οτι ειχε παθει μπλακ αουτ το συστημα????

Τι μαλακίες κάθεστε και πιστεύετε.

ΕΝ ΕΤΗ 2012 ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΛΑΓΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΛΑΚ ΟΥΤ ΚΛΠ.

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ

ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ 1970.

Αλλά καλά τα παθαίνετε.

Δημοσ.

Εγώ θα σου λεγα να εξαλείψεις πρώτα το ενδεχόμενο να μη θυμάται καλά. Ακόμα και τα οικονομικά της να πιάσετε να βάλετε κάτω. Έλα 'δω, αγόρασες αυτό, τόσα έδωσες εκεί, τόσα εκεί, πλήρωσες τη ΔΕΗ, πλήρωσες το νοίκι κλπ. κλπ. Να προσπαθήσει αμα μπορεί να θυμηθεί αν είχε κάποια λεφτά πιο πρίν, πόσα έδωσε κλπ. Μπορεί έτσι να θυμηθεί κάτι παραπάνω.

Τώρα άμα είναι να πάς στο διευθυντή της τράπεζας για να δείτε το βίντεο όπως σου'πε ο Cossutius, να'χεις υπ'όψην ότι δεν έχουν σκληρούς που τους γεμίζουν με όλα τα βίντεο απ'τις κάμερες. Νομίζω ανά ένα μήνα περίπου (μπορεί να λέω και βλακείες, αλλά έτσι νομίζω) χάνονται. Γι'αυτό καλύτερα να πήγαινες ή αύριο ή τη Δευτέρα, αν είναι να πάς.

Πάντως πολύ περίεργο θα μου φαινόταν να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δηλαδή ο υπάλληλος να σκεφτεί ότι "έλα μωρέ εντάξει γριά είναι δε θα το ψάξει" και να παίξει τη δουλειά του και το μητρώο του κορώνα γράμματα για 200 ευρώ.

ο AL Z. HEIMER τα βούτηξε

χαχα ρε φίλε δεν αποκλείεται. Δεν είναι και ότι ο Al σκάει απότομα. Σιγά σιγά έρχεται.

Δημοσ.

Μια υπάλληλος δεν αποκλείεται να έχει δόλο. Ολόκληρη η τράπεζα όμως σίγουρα δεν πρόκειται να την καλύψει.

Εννοείται πως αν δεν φαίνεται η συναλλαγή στο βιβλιάριο είναι πολύ ύποπτο. Εκτός και αν καταστράφηκε η βάση δεδομένων από τον σερβερ της τράπεζας...αλλά αυτό είναι πολύ τραβηγμένο.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει για να το περιγράψω, αλλά η αδερφή μου μία φορά είχε πάει στην τράπεζα και τι έγινε δεν θυμάμαι, τέλος πάντων, όταν πήγε σπίτι κατάλαβε ότι της έλειπαν 200 Ευρώ (σύμπτωση). Την άλλη μέρα την πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα και της ζήτησαν να πάει από εκεί, και την ρώτησαν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αυτή είπε ότι της λείπουν 200 ευρώ, αλλά δεν είναι σίγουρη για το πώς και το γιατί, και η τράπεζα της τα επέστρεψε. Προφανώς βρήκαν 200 παραπάνω στο ταμείο και έλεγξαν τις συναλλαγές και την κάμερα, όπως της είπαν. Τι θέλω να πω, ότι το ταμείο καταγράφεται από τις κάμερες και ναι, το χρησιμοποιούν για να ελέγξουν.

Από την άλλη, και οι παπαριές γίνονται. Αδερφή φίλης χρόνια πριν, έμαθε τα στοιχεία της φίλης μου στην τράπεζα σχετικά με το χαρτοφυλάκιό της (όνομα, κάτι νούμερα που ζητούσαν κλτ) και τηλεφωνικώς έδωσε διαταγή προς πώληση των μετοχών που είχε. Γιατί είχαν τσακωθεί. Η υπάλληλος της ζήτησε κάποιο έξτρα στοιχείο τηλεφωνικώς, αλλά κλάφτηκε ότι δεν το είχε και έπρεπε επειγόντως να πουληθούν οι μετοχές γιατί χρειαζόταν τα λεφτά άμεσα. Το βλήμα η υπάλληλος την πίστεψε και την άκουσε και έδωσε την διαταγή ζητώντας της να πάει από εκεί να υπογράψει. Φυσικά δεν πήγε, αφού δεν ήταν η ίδια, αλλά η υπάλληλος την έδωσε την διαταγή και πουλήθηκαν. Κάποιες μέρες πέρασαν και η φίλη μου βρίσκει λεφτά στο λογαριασμό της. Ρωτάει στην τράπεζα, της λένε είναι από την πώληση των μετοχών σας. Αφού δεν έδωσα διαταγή τους λέει. Ψάχνοντας μάθαμε τι έγινε, αλλά η τράπεζα δεν αναγνώρισε το λάθος της. Και μάλιστα όταν πήγε η φίλη μου από εκεί, ο διευθυντής προσπάθησε να την γελάσει κιόλας ζητώντας της να υπογράψει κάτι, που έλεγε ότι συμφωνούσε με την διαταγή πώλησης των μετοχών. Τέλος πάντων, θα μου πείτε τώρα τι παραπονιόταν αφού τα λεφτά στο δικό της λογαριασμό μπήκαν και όχι στης αδερφής της. Το θέμα ήταν ότι ήταν μετοχές εταιρίας που μόλις μπήκε στο χρηματιστήριο, και πουλήθηκαν την ίδια μέρα. Έβγαλε τα διπλάσια από όσα είχε βάλει, αλλά την επόμενη ξαναδιπλασιάστηκε η μετοχή και την μεθεπόμενη επίσης και για αρκετό καιρό είχε τα πάνω της (μέχρι το γνωστό κατρακύλυσμα). Θα μπορούσε να βγάλει πολλά περισσότερα.

Και γιατί είμαι τόσο σίγουρη γι'αυτήν την ιστορία; Γιατί εκείνο το βράδυ είχε κοιμηθεί σπίτι μου. Το τηλέφωνο ήταν στο δωμάτιό μου και το πρωί που ξύπνησα ενώ αυτή κοιμόταν ακόμα (κατά τις 7) πήγα και πήρα το κινητό της για να παίξω παιχνιδάκια γιατί το δικό μου δεν είχε (παλιά κινητά τότε :P). Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να έχει πάρει αυτή τηλέφωνο, το γνώριζα από πρώτο χέρι.

Μπορώ να σας πω και 2-3 άλλες περιπτώσεις που έχει γίνει λάθος υπαλλήλου και προσπάθησε η τράπεζα να το μπαλώσει, αλλά βαριέμαι να γράφω. Οπότε για μένα όλα είναι πιθανά, και να το ψάξεις όσο πάει.

Δημοσ.

Νταξει ο υπαλληλος να εκανε πουστια και να παιζει το κεφαλι του για 200 ευρω πολυ δυσκολο μου φαινεται

Δημοσ.

Μπορει να εκανε μια μακακια απο λαθος και να τη χρεωνει στο πελατη.

Ειναι οντως πιθανο να μη μπορει να αποτυπωθει στο βιβλιαριο μια ή περισσοτερες δοσοληψιες. Αλλα να συμπεσει με αυτο εδω τοτε γινεται υποπτο.

Η υπογραφη ειναι ευκολο να τσεκαριστει αν εναι δικη της ή οχι. Εν αναγκη και απο γραφολογο. Εσυ την ειδες?

Υπαρχει περιπτωση καποιος να εκλεψε τη ταυτοτητα και το βιβλιαριο της γιαγιας σου? Αν βεβαια δεν εγινε απο μεσα(απο τη τραπεζα) η κομπινα.

Πες μας τι εγινε οταν το ζητημα διαλευκανθει. Θα μπορουσε να συμβει και σε μας.

Δημοσ.

Η υπογραφη ειναι ευκολο να τσεκαριστει αν εναι δικη της ή οχι. Εν αναγκη και απο γραφολογο. Εσυ την ειδες?

Ήταν εύκολο. Τώρα δεν είναι. Όλοι σχεδόν έχουν αποθηκευμένες τις υπογραφές μας στους υπολογιστές. Τελευταία φορά που πήγα στην τράπεζα μου είπαν να ξαναυπογράψω γιατί δεν ταίριαζε η υπογραφή μου με αυτήν που τους είχα δώσει και σύγκρινε ο υπάλληλος από τον υπολογιστή του (είχα κάνει μονογραφή. Α, και δεν τους την είχα "δώσει". Μόνοι τους πήραν την πρωτοβουλία και την αποθήκευσαν στο δίκτυό τους, από κάποιο χαρτί που έπρεπε να υπογράψω για κάποια άλλη συναλλαγή). Μ'αυτόν τον τρόπο σου έβγαζαν κάρτες τηλεφωνικώς και σου τις έστελναν σπίτι. Είχαν ήδη την υπογραφή σου, και απλά την τύπωναν πάνω στα καινούργια χαρτιά.

Μέχρι και τα καζίνο έχουν τις υπογραφές μας, οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, κτλ.

Δημοσ.

Μια χαρά μπορεί να την έκανε ο υπάλληλος. 200 ευρώ από 5-6 γιαγιάδες, η μια να το ψιλοπήρε χαμπάρι, να το μηνιάτικο.

Δημοσ.

Αυτο ειναι το λιγοτερο πιθανο σεναριο απ ολα. Θα πρεπει να ειναι μουρλος ο υπαλληλος να ρισκαρει τα παντα για να κερδισει ψιχουλα. Ειναι ευκολο να αποκαλυφθει, ειδικα εαν το κανει κατ εξακολουθηση.

Ήταν εύκολο. Τώρα δεν είναι. Όλοι σχεδόν έχουν αποθηκευμένες τις υπογραφές μας στους υπολογιστές. Τελευταία φορά που πήγα στην τράπεζα μου είπαν να ξαναυπογράψω γιατί δεν ταίριαζε η υπογραφή μου με αυτήν που τους είχα δώσει και σύγκρινε ο υπάλληλος από τον υπολογιστή του (είχα κάνει μονογραφή. Α, και δεν τους την είχα "δώσει". Μόνοι τους πήραν την πρωτοβουλία και την αποθήκευσαν στο δίκτυό τους, από κάποιο χαρτί που έπρεπε να υπογράψω για κάποια άλλη συναλλαγή). Μ'αυτόν τον τρόπο σου έβγαζαν κάρτες τηλεφωνικώς και σου τις έστελναν σπίτι. Είχαν ήδη την υπογραφή σου, και απλά την τύπωναν πάνω στα καινούργια χαρτιά.

Μέχρι και τα καζίνο έχουν τις υπογραφές μας, οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, κτλ.

Δηλαδη αλλαξες την υπογραφη σου? Επομενο ειναι τοτε να μη ταιριαζει με τη παλια(αλλο η μονογραφη). Δεν εχει σημασια αν ειναι στο computer. Στην υπογραφη καποιου στηριζονται για να του δωσουν λεφτα.

Ελπιζω η γιαγια σου να εχει την ιδια υπογραφη.

Γιατι δε μας λες ποια ειναι η Τραπεζα? Στο tsig.gr δεν εχουν προβλημα να αναφερουν τις φιρμες για οποιοδηποτε προβληματακι.

Δημοσ.

το μονο που μενει ειναι να μου δειξουν τις καμερες την συγκεκριμενη ωρα(την δευτερα θα παω)κ θελω να μαθω αν εχω το δικαιωμα να το απαιτησω...

αυτο το παραστατικο ρε γμτ με προβληματιζει.η οντος η πεθερα αρχιζει κ ξεχναει η γινεται μεγαλη πουστια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...