gigisoni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δηλαδη αλλαξες την υπογραφη σου? Επομενο ειναι τοτε να μη ταιριαζει με τη παλια(αλλο η μονογραφη). Δεν εχει σημασια αν ειναι στο computer. Στην υπογραφη καποιου στηριζονται για να του δωσουν λεφτα. Δεν άλλαξα καμία υπογραφή. Συνήθως μονογραφή κάνω, την υπογραφή την έχω για επίσημα έγγραφα. Στην τράπεζα είχα την κανονική μου υπογραφή. Τελευταία φορά που πήγα (όχι για ανάληψη, για να ζητήσω να μου ξαναστείλουν το Pin της κάρτας) μου ζήτησε να υπογράψω ένα χαρτί. Μου το γύρισε πίσω λέγοντας ότι δεν ταιριάζει με την υπογραφή που έχουν αποθηκευμένη (με ταυτότητα πήγα στην τράπεζα, όχι κουτουρού) και παίρνοντας το χαρτί πίσω συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει την μονογραφή. Τέλος πάντων τι θέλω να πω, την υπογραφή μας την αποθηκεύουν. Και άνετα τυπώνεται σε οποιοδήποτε χαρτί. Εγώ προσωπικά έχω δει σε μόνιτορ εκτός της τράπεζας, την υπογραφή μου αποθηκευμένη στη 4net, στη vodafone, και κάπου αλλού δεν θυμάμαι τώρα. Μάλιστα στη vodafone θυμάμαι μου είχαν ζητήσει να υπογράψω πάνω σε ένα ειδικό μηχάνημα (χωρίς μελάνι, υπόγραφες και έμπαινε στο σύστημα η υπογραφή σου) και ψιλοέκανα φασαρία λέγοντας ότι είναι παράνομο αυτό που ζητάνε και αρνήθηκα. Η δουλειά μου έγινε, αλλά 2 χρόνια αργότερα το είδα το μόνιτόρ τους με αποθηκευμένη την υπογραφή μου. Προφανώς την σκάναραν από κάποιο χαρτί που είχα υπογράψει. Γι'αυτό το λόγο δίνω μονογραφή συνήθως εκτός από επίσημα έγγραφα.
kfyros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ο AL Z. HEIMER τα βούτηξε αλοίσιους αλτζχάιμερ λέγεται ο επιστήμονας.. Ήταν εύκολο. Τώρα δεν είναι. Όλοι σχεδόν έχουν αποθηκευμένες τις υπογραφές μας στους υπολογιστές. Τελευταία φορά που πήγα στην τράπεζα μου είπαν να ξαναυπογράψω γιατί δεν ταίριαζε η υπογραφή μου με αυτήν που τους είχα δώσει και σύγκρινε ο υπάλληλος από τον υπολογιστή του (είχα κάνει μονογραφή. Α, και δεν τους την είχα "δώσει". Μόνοι τους πήραν την πρωτοβουλία και την αποθήκευσαν στο δίκτυό τους, από κάποιο χαρτί που έπρεπε να υπογράψω για κάποια άλλη συναλλαγή). Μ'αυτόν τον τρόπο σου έβγαζαν κάρτες τηλεφωνικώς και σου τις έστελναν σπίτι. Είχαν ήδη την υπογραφή σου, και απλά την τύπωναν πάνω στα καινούργια χαρτιά. Μέχρι και τα καζίνο έχουν τις υπογραφές μας, οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, κτλ. Τι είναι αυτά που λες ; Για να ανοίξεις λογαριασμό υπογράφεις σύμβαση, και με τις υπογραφές σου και την ταυτότητα σου κάνουν ταυτοπροσωπεία. Δεν χρειάζεται η άδεια σου για να τσεκάρουν την υπογραφή σου. Εσύ την έδωσες.. Και δεν υπάρχουν τηλεφωνικές ενεργοποιήσεις καρτών.. Επιβεβαιώνουν τα στοιχεία σου και κρατάνε την καταγραφή για αποδεικτικό στοιχείο, αλλά υποχρεωτικά πρέπει να πάρουν πρωτότυπη υπογραφή σου για να ενεργοποιηθεί.. συνήθως πρέπει να πας σε κατάστημα να πάρεις το pin ενεργοποίησης και να υπογράψεις εκεί.. Μη λέμε ότι να 'ναι.. Και η αυθεντικότητα της υπογραφής ελέγχεται πολύ εύκολα από επαγγελματίες αλλά κοστίζει η πρόσληψη γραφολόγου.. Δεκάδες χιλιάδες αγωγές γίνονται εναντίον τραπεζών για τέτοιες μαλακίες (τηλεφωνικές εντολές), και πλέον παίρνουν υπογραφές ακόμα και από συγγενείς τους, γιατί έχουν και οι υπάλληλοι ευθύνη και μπορεί να τους κυνηγήσει η ίδια η τράπεζα (δεν είναι σαν το δημόσιο που δε φταίει ποτέ κανείς)... Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να υπογράφετε όλα τα σημαντικά θέματα με ένα συγκεκριμένο στυλό (πχ. parker) ή ακόμα καλύτερα με μια πένα που θα έχετε για αυτές τις δουλειές..
παπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καποια μεγαλης ηλικιας πηρε την ταυτοτητα της και εκανε αναληψη. Το να τα πηρε καποιος υπαλληλος ειναι επιστημονηκη φαντασια... Οι τραπεζες εχουν καλο μισθο και καλη συνταξη, ποιος μαλακας θα τα ρισκαρει αυτα εν ετη 2012 και μαλιστα για 200 ευρω;
gigisoni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τι είναι αυτά που λες ; Για να ανοίξεις λογαριασμό υπογράφεις σύμβαση, και με τις υπογραφές σου και την ταυτότητα σου κάνουν ταυτοπροσωπεία. Δεν χρειάζεται η άδεια σου για να τσεκάρουν την υπογραφή σου. Εσύ την έδωσες.. Και δεν υπάρχουν τηλεφωνικές ενεργοποιήσεις καρτών.. Επιβεβαιώνουν τα στοιχεία σου και κρατάνε την καταγραφή για αποδεικτικό στοιχείο, αλλά υποχρεωτικά πρέπει να πάρουν πρωτότυπη υπογραφή σου για να ενεργοποιηθεί.. συνήθως πρέπει να πας σε κατάστημα να πάρεις το pin ενεργοποίησης και να υπογράψεις εκεί.. Μη λέμε ότι να 'ναι.. Ή εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, ή εγώ δεν καταλαβαίνω τι λες εσύ. Όταν πήγα στην τράπεζα ν'ανοίξω λογαριασμό, υπέγραψα κάποια χαρτιά. Σε κανένα από αυτά δεν έλεγε ότι η υπογραφή μου θα αποθηκευτεί ψηφιακά και θα υπάρχει πρόσφορη σε όποιον υπάλληλο μπει μέσα στον υπολογιστή και δει την καρτέλα μου. Το να έχει η τράπεζα κάποιο προσωπικό μου χαρτί που εγώ έχω υπογράψει και να το συγκρίνουν με την υπογραφή που θα τους δώσω, κανένα πρόβλημα. Το να σκανάρουν την υπογραφή μου για να μπει ψηφιακά μέσα σ'ένα σύστημα που έχουν πρόσβαση εκατοντάδες, προσωπικά εγώ δεν έχω δώσει καμία άδεια. Όσο αφορά τις τηλεφωνικές ενεργοποιήσεις καρτών, δεν ξέρω τι κάνουν τώρα, παλιά το έκαναν. Σε έπαιρναν τηλέφωνο και σε ειδοποιούσαν ότι υπάρχει κάρτα έτοιμη να πας να την πάρεις. Φυσικά όταν πήγαινες εκεί υπέγραφες ότι την παρέλαβες, αλλά για να βγει αυτή η ριμάδα η κάρτα και για να είναι έτοιμη όταν πας στην τράπεζα, πρέπει να μπουν υπογραφές σε κάποια χαρτιά. Γι'αυτά, χρησιμοποιούσαν την υπογραφή που είχαν αποθηκευμένη στο σύστημά τους. Γι'αυτό το λόγο ποτέ δεν σε ειδοποιούσε κάποια άσχετη τράπεζα ότι έχει έτοιμη κάρτα (ίσως να σου τηλεφωνούσε για να σου πει κάποια "προσφορά", αλλά ποτέ για έτοιμη κάρτα). Αλλά, υπήρχαν τράπεζες που έχοντας τα στοιχεία σου ήδη (ταυτότητα, ΑΦΜ, φορολογική δήλωση, και την υπογραφή σου αποθηκευμένη) ετοίμαζαν την κάρτα και σου την πρόσφεραν και πήγαινες και την έπαιρνες και μετά υπέγραφες για παραλαβή και για pin. Μη μου λες τώρα για πράγματα που τα έχω ζήσει προσωπικά. Η visa της Eurobank έτσι βγήκε, ποτέ δεν πήγα εγώ να ζητήσω να μου βγάλουν κάρτα. Τηλεφωνικώς με ειδοποίησαν ότι μου έχουν κάρτα και να πάω να την πάρω. Και η αυθεντικότητα της υπογραφής ελέγχεται πολύ εύκολα από επαγγελματίες αλλά κοστίζει η πρόσληψη γραφολόγου.. Εδώ να ρωτήσω, αν κάποιος έχει σκαναρισμένη την υπογραφή μου, και την τυπώσει κάπου (μελάνι δεν χρησιμοποιείται για εκτύπωση; ), ο γραφολόγος τι μπορεί ν'αποδείξει; Αφού βασικά η υπογραφή μου θα είναι, τι να τον κάνω τον γραφολόγο; Ίσως κάποιον άλλον ειδικό να χρειαστώ, να ελέγξει το μελάνι να δει ότι είναι από εκτυπωτή (αν παίζει ειδικό μελάνι που έχουν μόνο οι εκτυπωτές και όχι τα στυλό). Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να υπογράφετε όλα τα σημαντικά θέματα με ένα συγκεκριμένο στυλό (πχ. parker) ή ακόμα καλύτερα με μια πένα που θα έχετε για αυτές τις δουλειές.. Αυτό είναι μία πολύ καλή συμβουλή.
traganeus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κοίτα επειδή η μάνα μου δούλευε στο κεντρικό ταμείο της εθνικής μπορώ να σου πώ μερικά πράγματα που γνωρίζω. Το να τα πήρε η υπάλληλος μπορεί εν μέρει να ισχύει. Και ναι να πήρε μόνο 200€, αυτό το κάνουν απο πολλούς λογαριασμούς και μαζεύουν, αλλα συνήθως βρίσκουν λογαριασμούς που είναι για χρόνια ή μήνες απείραχτοι. Είχε συμβεί στο κατάστημα αυτό και ο υπάλληλος έχασε την δουλειά του. Αν στο ταμείο στο κλείσιμο έχουν + τα κρατάνε και ψάχνουν αν δούνε απο τα παραστατικά και όχι απο κάμερες το ίδιο και όταν έχουν - που είναι το πιο συχνό. Υπήρχαν φορές που βγαίνανε και -3000€ επειδή βάζανε ένα μηδενικό καταλάθος. Έχει τύχει να πάρει πελάτης περισσότερα χρήματα και να μην πεί τίποτα, αλλα την άλλη μέρα τον βρήκαν και τα επέστρεψε. Το να κοιτάξεις απο κάμερα την συναλλαγή είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν γίνεται, επίσης μετά απο λίγες μέρες το σβήνουν το αρχείο και γράφουν καινούργιο. Εγώ θα έλεγα αν δεν βγάλετε άκρη με την τράπεζα να επισκεφθείτε με έναν νευρολόγο, ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια έκανε η γιαγιά μου. Και ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια λέγαμε οτι είναι μια χαρα συνεννοήσιμη και τα έχει 400. Αλλα τελικά τα είχε 200 κάποιος της είχε πάρει τα υπόλοιπα.
pournaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 βασικα δεν σας ειπα κ κατι αλλο που μου ειπε. ενω το βιβλιαριο της ειχε ακομα 3-4 σελιδες της βγαλανε καινουριο...κ εκει που στο παλιο βιβλιαριο το υπολοιπο ηταν π.χ. 700 ευρο στο καινουριο λεει 500.κατι δεν κολαει εδω περα... οχι ρε αφου λεω ειναι στα λογικα της οσο ναναι... Μονο αυτο το μηνυμα με προβληματιζει, αλλιως, καλως η κακως, το βαρος θα το εριχνα στην πεθερα και στα ποσα απο τα 400 της εμειναν...
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εγω ξερω μερικα καλα παιδια που εκαναν κομπινες στις τραπεζες.. Πχ πηγαινε λιρες για να τα κανεις ευρω και ο υπαλληλος στα χαλουσε με δικα του λεφτα και επαιρνε αυτος την προμηθεια..αλλα μετα που βαλανε καμερες τον πιασανε... Δεν ξερω τι μπορει να παιχτηκε..αλλα πανε σημερα την δευτερα δεν θα ειναι ανοιχτες πι τραπεζες.. Λογο εορτης..
sphinxgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 α) κάποιοι λογαριασμοί δεν χρειάζονται βιβλιάριο. Εγώ λογαριασμό που έχω στην ΕΤΕ, δεν έχω καν βιβλιάριο. Μονο με ταυτότητα κάνω συναλλαγές και οι κινήσεις φαίνονται μόνο στο WEB banking β) Δεν πιστεύω ότι έκανε τη δουλειά το τραπεζικός, αν και δεν σημαίνει ότι επειδή είναι παράλογο, δεν γίνεται. Κάλλιστα μπορεί να έχει έχει ένα ψυχολογικό θέμα και να το κάνει χωρίς να υπάρχει ανάγκη. γ) Το σενάριο με τις περισσότερες πιθανότητες το συγκεντρώνει για μένα να μην θυμάται η πεθερά σου. ΔΕΝ σημαίνει πως έχει θέμα, πολλές φορές όμως κάνουμε πράγματα τα οποία δεν ειχαν ιδιαιτέρη σημασία για εμάς ή ήμασταν συναισθηματικά φορτισμένοι και ΔΕΝ τα θυμόμαστε ότι και να μας λένε. Παράδειγμα χαζό μεν, αλλά περιγραφικό: ένα πρωί ξυπνάω και πάω να πάρω το αμάξι μου που είχα παρκάρει το βράδυ (συνήθως παρκάρω σε απόσταση 100 μέτρων μέγιστο)έλα μου όμως που δεν το έβρισκα. Όπου και αν πήγαινα. Μετά απο ώρα είχα πεισθεί ότι μου το έκλεψαν. Ότι και να μου έλεγε κάποιος ΔΕΝ θα τον πίστευα. Το είχαν κλέψει και έπρεπε να κινήσω τις διαδικασίες κλπ! Μετά απο αρκετή ώρα και επειδή ο συναγερμός πιάνει σε μεγάλη απόσταση τον ενεργοποίησα και το βρήκα επειδή χτύπησε. Μέχρι εκείνη τη στιγμή όμως ξαναλέω, ήμουν πεπεισμένος ότι το αμάξι το έκλεψαν και τέλος. Οπότε η επαναφορά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να βασίζεται σε λόγια, αλλά σε όσο το δυνατόν πιο χειροπιαστά στοιχεία. Στη θέση σου θα το συζητούσα με τον Διευθυντή, θα το έθετα στα υπόψη του για τον συγκεκριμένο υπάλληλο και αν είχε γίνει κάτι θα επαναλαμβανόταν στο μέλλον οπότε θα είχαν γνώση. Τα λεφτά απο κάθε μεριά θα τα ξεχνούσα. ΔΕΝ πρόκειται να τα πάρεις βάση καμίας λογικής. Όπως επίσης οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δεις βίντεο. Άσε που νομίζω πως σε 24-48 ώρες διαγράφονταν τα δεδομένα. Αυτά που με παραξενεύουν είναι α) το ότι αλλάχτηκε το βιβλιάριο πριν τελειώσει. β) το ότι έγινε ανάληψη χωρίς να ενημερωθεί το βιβλιάριο και με τη δικαιολογία ότι δεν λειτουργούσαν τα συστήματα εκείνη την ημέρα. Δηλαδή έμπαινε και έβγαινε μαυρο χρήμα εκει μέσα?
partblah1990 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ιδού η λύση στο πρόβλημα φίλε ...κόλπο της τάπας
pournaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ιδού η λύση στο πρόβλημα φίλε ...κόλπο της τάπας Τι ακριβως λυση δινει μια απατη του ΑΤΜ, σε μια συναλλαγη στο γκισε;
daPro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αυτά που με παραξενεύουν είναι α) το ότι αλλάχτηκε το βιβλιάριο πριν τελειώσει. κ εσκισαν την πρωτη σελιδα που γραφει τα στοιχεια της(στο παλιο βιβλιαριο) β) το ότι έγινε ανάληψη χωρίς να ενημερωθεί το βιβλιάριο και με τη δικαιολογία ότι δεν λειτουργούσαν τα συστήματα εκείνη την ημέρα. Δηλαδή έμπαινε και έβγαινε μαυρο χρήμα εκει μέσα? κ στο παραστατικο εχουν γραψει χειρογραφα τα στοιχεια της ακομα κ το ποσο... σημερα δουλευα κ δεν πηγα,δευτερα ειναι κλειστα αρα τριτη. ενας φιλος μου ειπε οτι αν εχει καποιο προβλημα το συστημα δεν μπορει να γινει συναλλαγη. κ αυτο με το βιβλιαριο του ακουγεται πολυ υποπτο
xreokopia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δεν άλλαξα καμία υπογραφή. Συνήθως μονογραφή κάνω, την υπογραφή την έχω για επίσημα έγγραφα. Στην τράπεζα είχα την κανονική μου υπογραφή. Τελευταία φορά που πήγα (όχι για ανάληψη, για να ζητήσω να μου ξαναστείλουν το Pin της κάρτας) μου ζήτησε να υπογράψω ένα χαρτί. Μου το γύρισε πίσω λέγοντας ότι δεν ταιριάζει με την υπογραφή που έχουν αποθηκευμένη (με ταυτότητα πήγα στην τράπεζα, όχι κουτουρού) και παίρνοντας το χαρτί πίσω συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει την μονογραφή. Φιλε μου, εφοσον τη μια τους βαζεις μονογραφη, την αλλη υπογραφη, επομενο δεν ειναι να σου πουν ότι οι υπογραφες σου διαφερουν? Να κανεις παντα την ιδια υπογραφη. Μη τους δινεις αφορμες. Τέλος πάντων τι θέλω να πω, την υπογραφή μας την αποθηκεύουν. Και άνετα τυπώνεται σε οποιοδήποτε χαρτί. Εγώ προσωπικά έχω δει σε μόνιτορ εκτός της τράπεζας, την υπογραφή μου αποθηκευμένη στη 4net, στη vodafone, και κάπου αλλού δεν θυμάμαι τώρα. Μάλιστα στη vodafone θυμάμαι μου είχαν ζητήσει να υπογράψω πάνω σε ένα ειδικό μηχάνημα (χωρίς μελάνι, υπόγραφες και έμπαινε στο σύστημα η υπογραφή σου) και ψιλοέκανα φασαρία λέγοντας ότι είναι παράνομο αυτό που ζητάνε και αρνήθηκα. Η δουλειά μου έγινε, αλλά 2 χρόνια αργότερα το είδα το μόνιτόρ τους με αποθηκευμένη την υπογραφή μου. Προφανώς την σκάναραν από κάποιο χαρτί που είχα υπογράψει. Γι'αυτό το λόγο δίνω μονογραφή συνήθως εκτός από επίσημα έγγραφα. Όταν πήγα στην τράπεζα ν'ανοίξω λογαριασμό, υπέγραψα κάποια χαρτιά. Σε κανένα από αυτά δεν έλεγε ότι η υπογραφή μου θα αποθηκευτεί ψηφιακά και θα υπάρχει πρόσφορη σε όποιον υπάλληλο μπει μέσα στον υπολογιστή και δει την καρτέλα μου. Το να έχει η τράπεζα κάποιο προσωπικό μου χαρτί που εγώ έχω υπογράψει και να το συγκρίνουν με την υπογραφή που θα τους δώσω, κανένα πρόβλημα. Το να σκανάρουν την υπογραφή μου για να μπει ψηφιακά μέσα σ'ένα σύστημα που έχουν πρόσβαση εκατοντάδες, προσωπικά εγώ δεν έχω δώσει καμία άδεια. Όπως σου ειπα και πριν, δεν εχει καμμια σημασια αν αποθηκευουν τις υπογραφες στο pc. Oυτε αν η υπογραφη σου περιφερεται και τη βλεπουν πολλοι. Οι υπογραφες των τμηματαρχων και των προισταμενων των δημοσιων υπηρεσιων που βαζουν στα εγγραφα τις βλεπουνε χιλιαδες ματια. Εδώ να ρωτήσω, αν κάποιος έχει σκαναρισμένη την υπογραφή μου, και την τυπώσει κάπου (μελάνι δεν χρησιμοποιείται για εκτύπωση; ), ο γραφολόγος τι μπορεί ν'αποδείξει; Αφού βασικά η υπογραφή μου θα είναι, τι να τον κάνω τον γραφολόγο; Ίσως κάποιον άλλον ειδικό να χρειαστώ, να ελέγξει το μελάνι να δει ότι είναι από εκτυπωτή (αν παίζει ειδικό μελάνι που έχουν μόνο οι εκτυπωτές και όχι τα στυλό). Δεν υπαρχει απολυτως καμμια περιπτωση να γινει δεκτη υπογραφη από… σκανερ για να δικαιολογηθει αναληψη χρηματων από το γκισε. Η υπογραφη πρεπει να είναι γνησια από στυλο και όχι φωτοτυπια. Ζητησε να δεις την υπογραφη για να μαθεις ποιος και ποτε εκανε την αναληψη. Θα τη βρεις την ακρη τελικα, μην ανησυχεις. Έχει τύχει να πάρει πελάτης περισσότερα χρήματα και να μην πεί τίποτα, αλλα την άλλη μέρα τον βρήκαν και τα επέστρεψε. Τα επεστρεψε γιατι το ηθελε ο ιδιος, δεν ηταν υποχρεωμενος. Όπως λενε, μετα την απομακρυνση απ το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται Τα λαθη αυτά τα πληρωνει (συνηθως με ατοκες μηνιαιες δοσεις) ο φουκαρας υπαλληλος, αφου προηγουμενως δεχτει και μια δριμεια παρατηρηση από τη διοικηση γιατι τετοια λαθη όπως λενε αμαυρωνουν την εικονα της τραπεζας προς τα εξω.
athlios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 κ εσκισαν την πρωτη σελιδα που γραφει τα στοιχεια της(στο παλιο βιβλιαριο) Αυτό το κάνουν γενικά, οπότε μη το θεωρείς παράξενο. Μαλλον για να ξεχωρίζεις το παλιο με το καινουριο ή κατι τετοιο τελοσπαντων.
xreokopia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οι τραπεζες εχουν καλο μισθο και καλη συνταξη, ποιος μαλακας θα τα ρισκαρει αυτα εν ετη 2012 και μαλιστα για 200 ευρω; Καλο μισθο ειχαν καποτε, τωρα πια εχουν υποστει σημαντικες περικοπες οπως ολοι μας. Ο απλος χωρις θεση υπαλληλος παιρνει καπου 1000 ευρω με 20 χρονια. Εχουν μειωθει 2-3 φορες οι μισθοι, εχει αυξηθει η φορολογια, εχουν κοψει τα επιδοματα, εχουν παγωσει τα κλιμακια... Στο Δημοσιο βεβαια ειναι ακομα χειροτερα, γνωστος μου που δουλευει στο Δημο 20 τοσα χρονια παιρνει πλεον μονο 833€ το μηνα. Ισως να μην ηθελε να κλεψει, ισως εκανε καποια κουτσουκελα και προσπαθει να τη μπαλωσει, το μονο σιγουρο ειναι οτι η ακρη θα βρεθει. Τα λεφτα δε μπορει να τα πηρε ο αορατος ανθρωπος.
padarofe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αυτο που εγω μπορω να πω με σιγουρια ειναι πως δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση οπου συναλλαγη να ΜΗΝ καταγραφεται στο βιβλιαριο.Τα παντα,μα τα παντα βγαινουν στον τραπεζικο λογαριασμο σου μεσω του δικτυου της τραπεζας και απο εκει τυπωνονται στο βιβλιαριο με την ενημερωση.Αμα ψαξεις νομοθεσιες για τα βιβλιαρια θα το δεις.Τα παντα καταγραφονται.Ακομα και οι τοκοι σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα