_chris_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 δε ξέρω ποιος φταίει αλλά τον τελευταίο καιρό τα έχω πάρει. περιμένω ένα δέμα και έχει περάσει μήνας. ένα άλλο κλείνει μήνα σε 3 μέρες. ένα άλλο μου ήρθε μετά από πόσες μέρες...... τι διάολο γίνεται; τα ΕΛΤΑ φταίνε; το τελωνείο; μήπως μας πήραν χαμπάρι οι ξένοι και μας δουλεύουν; έχω παραγγείλει ένα εξάρτημα να κάνω τη δουλειά μου και στο τέλος θα αναγκαστώ να το αγοράσω από εδώ στη διπλάσια+ τιμή. μόνο σε μένα συμβαίνει; παλαιότερα ήταν καλύτερα αφού σε 20 μέρες είχα την παραγγελία. επίσης δε ξέρω τι να κάνω. να το αφήσω έτσι ελπίζοντας ότι μεχρι το τέλος του κόσμου θα έρθει ή να στείλω στον πωλητή ότι δε μου ήρθε; άμα συνεχιστεί αυτό το βιολί βλέπω να μη στέλνει κανείς ελλάδα
HamerZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αρχικά ν μας πεις από ποιο μέρος της γης το περιμένεις.
Socratis_g Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 και εγώ ψωνίζω χρόνια, πρώτη φορά έχασα πακέτο απο αγγλία, και το ξαναέστειλε, ο τύπος πριν μια εβδομάδα, περιμένω 2,5 ευδομάδες ένα άλλο απο γερμανία... γενικά παρατηρώ καθυστερίσεις. πιστεύω φταίνε τα ζώα οι δικοί μας εδώ. πιθανόν να αντιδράνε για τις περικοπές τους, ή δεν ξερω για τι άλλο...
_chris_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 από χονγκ κονγκ και κίνα. οκ ξέρω ότι από κίνα αργούν λίγο περισσότερο αλλά δεν είναι πρώτη φορά από αγοράζω από εκεί. είχα βέβαια και παλαιότερα κάτι μεμονωμένες καθυστερήσεις αλλά τώρα τελευταία το έχουν ξεσκίσει το θέμα. δυστυχώς αυτά που περιμένω δεν έχουν track no να δω που βρίσκονται.
caution Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αν δεν έχεις tracking το επόμενο βήμα είναι εεε και αν πας ένα μήνα και κάτι, ανοίγεις case για refund.
status Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 από χονγκ κονγκ και κίνα. οκ ξέρω ότι από κίνα αργούν λίγο περισσότερο αλλά δεν είναι πρώτη φορά από αγοράζω από εκεί. είχα βέβαια και παλαιότερα κάτι μεμονωμένες καθυστερήσεις αλλά τώρα τελευταία το έχουν ξεσκίσει το θέμα. δυστυχώς αυτά που περιμένω δεν έχουν track no να δω που βρίσκονται. Χονκ Κονγκ και Κίνα δεν μπορείς να έχεις ένα μέτρο, έχει τύχη να περιμένω ένα μήνα και άλλη φορά έχει φτάσει εντός τεσσάρων ημερών. Εκεί που το σύμπαν συνουσιάζεται στις δικές μου περιπτώσεις είναι τα δέματα από Αγγλία, 15 μέρες τουλάχιστον, από Φινλανδία έχει τύχη να παραγγείλω κάτι παρασκευή και να είναι στην πόρτα μου δευτέρα πουρνό-πουρνό. Άγνωστε αι βουλαί των ΕΛΤΑ.
invisible07 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Από Κίνα και εγώ που έκανα μια αγορά τον προηγούμενο μήνα μου άργισε σχετικά και ήρθε σε 30 μέρες... Η άλλη μαλακία με τα ελτα είναι ότι πότε σχεδόν δεν έχουν μαζί τους τα πράγματα και σου αφήνουν απλά την ειδοποίηση (ούτε καν χτυπάνε κουδούνι να στην δώσουν στο χέρι) και μιλάω για ελαφριά δέματα ή ακόμα και φακέλους!!
SpirtouLisS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Από Κίνα και εγώ που έκανα μια αγορά τον προηγούμενο μήνα μου άργισε σχετικά και ήρθε σε 30 μέρες... Η άλλη μαλακία με τα ελτα είναι ότι πότε σχεδόν δεν έχουν μαζί τους τα πράγματα και σου αφήνουν απλά την ειδοποίηση (ούτε καν χτυπάνε κουδούνι να στην δώσουν στο χέρι) και μιλάω για ελαφριά δέματα ή ακόμα και φακέλους!! για να χτυπησει κουδουνι ο ταχυδρομος θα πρεπει να κατεβει απο το μηχανακι...
johnyblack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 εμενα μου ηρθε χτες πακετο απο hong kong 5 μερες μετα την παραγγελια και το εφερε και ο ταχυδρομος κανονικα στον οροφο! (μικρο πακετο βεβαια και ελαφρυ) συνηθως κανει κανα 20μερο παντως
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Και εμενα ενα πακετο απο Αμερικη εχει αργησει λιγο. Ενω συνηθως ερχοταν σε 5-14 ημερες.
Pantelwolf Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Απο αγγλία δε θα συμφωνήσω. Όσες φορές παρήγγειλα το είχα μέσα στη βδομάδα. Μια φορά έφτασε στις 3 μέρες, και δεν το πίστευα.
vergogc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Και εγω απο Αγγλια εχω παραγγειλει απο τις 14 του Μαιου, και ακομα το περιμενω.....περιεργο!!!
kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Απο Αγγλία που παραγγέλνω, συνήθως κάνουν το πολύ μέχρι 2 εβδομάδες.
g.pra Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδιά να σας πω να γελασετε εγώ περιμένω από τον Νοέμβριο 2018 και έχουμε φεβρουάριο 2019 μίλησα με τον πολίτη και ου εστειλε τα χρήματα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από g.pra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα