Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το τελευταίο καιρό προσανατολίζομαι να ασχοληθώ με το εμπόριο από Κινα πλευρά. Έχω βρει διάφορους προμηθευτές και οι τιμές είναι πραγματικά πολύ χαμηλές με περιθώριο κέρδους που μερικές φορές αγγίζει και το 1000%!

Αυτό που δεν γνωρίζω είναι πόσο είναι τα μεταφορικά για κάποιον ο οποίος θα παραγγείλει κιβώτια και όπως και τι ακριβώς παίζει με τους δασμούς? Υπάρχει κάποιος επίσημος δασμοκατάλογος για να υπολογίσω ακριβώς πόσο θα παει η τελική τιμή αγοράς?

Δημοσ.

τα μεταφορικα ειναι παρανοικα

πχ φακελος αγγιζει τα 20 ευρω σε μεταφορικα

just a thought

Mα απο αγορές που εχω κάνει απο Κίνα μέσω πχ ebay, σε φάκελο το ειχε βάλει και έλεγε οτι τα μεταφορικά ήταν 5 ευρώ. Φαντάζομαι άλλες τιμές παίζουν για εναν επαγγελματία, και άλλες για έναν ιδιώτη.

Δημοσ.

Παρήγγειλα πρόσφατα μινιατούρες για ενα επιτραπέζιο (Warhammer 40k) οι οποίες ήταν φυσικά στο ενα τρίτο της τιμής από αυτές του ευρωπαικού site. Το μαγαζί αν αγόραζες πάνω απο 35 δολλάρια τα μεταφορικά ήταν δωρεάν, το πακέτο έκανε 20 μερες να έρθει (συστημένο παρακαλώ) και δεν το ακούμπησαν κάν στο τελωνείο. Έχω φίλο που φέρνει μαζικα πραγματα (μιλάμε για container) λόγω βιοτεχνίας θα τον ρωτήσω και θα σου πω.

Δημοσ.

Mα απο αγορές που εχω κάνει απο Κίνα μέσω πχ ebay, σε φάκελο το ειχε βάλει και έλεγε οτι τα μεταφορικά ήταν 5 ευρώ. Φαντάζομαι άλλες τιμές παίζουν για εναν επαγγελματία, και άλλες για έναν ιδιώτη.

επειδη απορροφανε το κοστος μεταφορας

καπου στο φορουμ επαιζε λινκ για τα ελτα της κινας και υπολογισμος μεταφορικων

επισης

βαζω στοιχημα οτι κανεις δεν εχει διαβασει το 'poorly made in china'

Δημοσ.

Παρήγγειλα πρόσφατα μινιατούρες για ενα επιτραπέζιο (Warhammer 40k) οι οποίες ήταν φυσικά στο ενα τρίτο της τιμής από αυτές του ευρωπαικού site. Το μαγαζί αν αγόραζες πάνω απο 35 δολλάρια τα μεταφορικά ήταν δωρεάν, το πακέτο έκανε 20 μερες να έρθει (συστημένο παρακαλώ) και δεν το ακούμπησαν κάν στο τελωνείο. Έχω φίλο που φέρνει μαζικα πραγματα (μιλάμε για container) λόγω βιοτεχνίας θα τον ρωτήσω και θα σου πω.

Ευχαριστω πολυ φιλε, θα περιμενω απαντηση σου! Εγω κυριως για ρουχα ενδιαφερομαι!

επειδη απορροφανε το κοστος μεταφορας

καπου στο φορουμ επαιζε λινκ για τα ελτα της κινας και υπολογισμος μεταφορικων

επισης

βαζω στοιχημα οτι κανεις δεν εχει διαβασει το 'poorly made in china'

οχι δεν το εχω διαβασει φιλε? λεει κατι που πρεπει να προσεξω?

Δημοσ.

οχι δεν το εχω διαβασει φιλε? λεει κατι που πρεπει να προσεξω?

τι να περιμενεις οταν κανεις δουλειες με κινεζους...

Δημοσ.

Σαν τι τρελό μπορώ να περιμένω πχ?

γενικα το βιβλιο ειναι κατι σαν βιογραφια ενος brooker

αναμεσα σε δυτικους και κινεζους

αν σε ενδιαφερει ενα ταξιδι στην παρανοια, διαβασε το

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...