Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στειλω ενα δεμα λιγοτερο απο 500 γραμαρια με αντικαταβολη ελτα!Θελω να ρωτησω επειδη ειμαι 15 χρονων μπορω να το στειλω το δεμα απλα να εχω μαζι μου την ταυτοτητα;τι κοστος θα εχει;το κοστος δεν μπορω να το βρω στο σιτε της ελτα για αυτο αν μπορειτε να μου απαντησετε το ποσο σε αριθμο!επισης ποσο καιρο θα κανει!εκει που θα παω να παραδωσω το δεμα στο καταστημα θα μου δωσουν και αποδηξη για να παω να παρω τα λεφτα;ποσο καιρο κανει να σταλθει το δεμα και ποσο κανει να μου ερθουν τα χρηματα;αν δεν κανω λαθος ερχετε ειδοπηητηριο στο σπιτι μου και παω με το ειδοπηητηριο και τα παιρνω απο το καταστημα ετσι δεν ειναι;σε περιπτωση που δεν παει αυτος ποτε να το παραλαβει τι γινετε τοτε;επισης ποσα ειναι τα εξοδα αντικαταβολης;ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Γειά χαρά!

Τα περισσότερα από αυτά που ρωτάς δεν μπορούν να απαντηθούν έτσι.

Για παράδειγμα όπως σε όλα τα δέματα το πόσο θα πάρει μέχρι να παραδοθεί εξαρτάται από που θέλεις να το στείλεις. Εντός της πόλης (φαντάζομαι όχι), εντός Ελλάδας, εντός Ευρώπης, κτλ κτλ...Το ίδιο ισχύει και για τα έξοδα αποστολής από όσο ξέρω. Ταυτότητα θα χρειαστει να δείξεις για να γίνει ταυτοπροσωπεία και να πάρεις τα λεφτά, αλλιώς μπορει να πάει ο καθένας.

Το πιο εύκολο είναι το αυτονόητο, να περάσεις από ένα ταχυδρομείο και να ρωτήσεις.

Δημοσ.

Γειά χαρά!

Τα περισσότερα από αυτά που ρωτάς δεν μπορούν να απαντηθούν έτσι.

Για παράδειγμα όπως σε όλα τα δέματα το πόσο θα πάρει μέχρι να παραδοθεί εξαρτάται από που θέλεις να το στείλεις. Εντός της πόλης (φαντάζομαι όχι), εντός Ελλάδας, εντός Ευρώπης, κτλ κτλ...Το ίδιο ισχύει και για τα έξοδα αποστολής από όσο ξέρω. Ταυτότητα θα χρειαστει να δείξεις για να γίνει ταυτοπροσωπεία και να πάρεις τα λεφτά, αλλιώς μπορει να πάει ο καθένας.

Το πιο εύκολο είναι το αυτονόητο, να περάσεις από ένα ταχυδρομείο και να ρωτήσεις.

στον πυργο ηλειας θελω να το στειλω!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω στειλει ενα δεμα με ΕΛΤΑ κουριερ και εχει παραδοθει εδω και μια εβδομαδα!

ποτε να περιμενω τα χρηματα μου;

Δημοσ.

εχω στειλει ενα δεμα με ΕΛΤΑ κουριερ και εχει παραδοθει εδω και μια εβδομαδα!

ποτε να περιμενω τα χρηματα μου;

θα σου ερθει ειδοποίηση στο σπιτι απο τα ελτα, και πας μετα απο εκει με την αποδειξη και τα παιρνεις

αν περασει αρκετος καιρος πηγαινε και ρωτα για καλο και για κακο

Δημοσ.

θα σου ερθει ειδοποίηση στο σπιτι απο τα ελτα, και πας μετα απο εκει με την αποδειξη και τα παιρνεις

αν περασει αρκετος καιρος πηγαινε και ρωτα για καλο και για κακο

θα περιμενω εως την αλλη πεμπτη και εαν δεν ερθει θα παω απο εκει οπως ειπες για καλο κ για κακο!

ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...