vantalak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 καλησπερα σε ολους εχω ενα acer 8920g το οποιο με την μπαταρια δουλευει κανονικα, αλλα με τον φορτιστη δινει ρευμα στην πλακετα (τεχνικος ειμαι) απλα απο εκει κ περα μετα δν μοιραζεται το ρευμα οπου θελει το πισι ουτε στην μπαταρια καν...τι μπορει να εχει καει πανω στην μητρικη μην τυχον και ξερετε...??? (το βυσμα ειναι αποσπομενο απο την μητρικη) σας παρακαλωω βοηθεια αν εχετε καποια γνωση... σας ευχαριστω
rounsmith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 1η ερώτηση: Δοκίμασες με άλλο φορτιστή? Μπορεί να δίνει σωστό ρεύμα ο φορτιστής αλλά όχι τα σωστά ampere. 2η ερωτηση: Δοκίμασες να δεις με continuity στο πολύμετρο μήπως φταίει το βύσμα? 3η ερώτηση και απάντηση: Δοκίμασες αν δουλεύουνε τα άλλα δύο? Αν ναι τότε το πρόβλημα είναι στο κομμάτι τροφοδοσίας της μητρικής οπότε φέξε μάι μου να δεις τρυφύλλι...
vantalak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 φιλε μου δοκιμασα με αλλον φορτιστη δεν αλλαζει κατι που λες πφφ μπορεις να μου εξηγησεις την 2η ερωτηση...??? τον τροπο δλδ αν σου ειναι ευκολοο
rounsmith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Bάζεις την μια άκρη του πολύμετρου μέσα στο βύσμα και την άλλη εκει που καταλήγει το καλωδιου του βύσματος στην μητρική. Δοκίμασε και τα δυο καλώδια ( +,-). Αν κάποιο απο τα δύο δεν παίζει με continuity , τότε πας για αλλαγή βύσματος. Continuity tester έχουνε όλα τα φθηνά πολύμετρα κάτω από 20 ευρώ(Αυτό που κάνει Beep αν ενώσεις τα probes του πολυμέτρου). (Θα σου εξηγήσω αργότερα πιο αναλυτικά φεύγω απο την δουλειά τώρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα