Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μου συνέβει το εξής παράξενο περιστατικό. Γενικά δεν έχω κολλήματα στα windows, αφετερου μετα απο κατι προβληματα με τον COREAVC και το DXVA με την καρτα γραφικων μου (5770) αποφάσισα να απεγκαταστησω το catalyst και να το ξανα εφκαταστήσω. Παρατήρησα το εξής, οταν απεγκατέστησα το catalyst ειδα δραματικη εξελιξη στην ταχυτητα των windows πραγμα απιθανο να συμβαινει με οδηγους καρτας γραφικων. Μαλιστα κατα την επανεκκινηση ο υπολογιστης ανοιξε σφαιρα, ενω πριν περιμενα πολυ περισσοτερο. Οχι οτι πριν πηγαινε χαλια το pc αλλα δε το περιμενα. Σας εχει συμβει ποτε;

βεβαια σε αναλυση προ δεκαετίας, τώρα κάνω ξανά εγκατάσταση

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ! Για κάνε την εγκατάσταση από την αρχή και τσεκάρει ποια προγράμματα ξεκινούν με το άνοιγμα του υπολογιστή.

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Δημοσ.

Παλια ειχα την gtx275. οταν αλλαξα καρτα στην 4890 τοτε το pc εγινε γενικα πιο αργο οποτε μαλλον κακο optimisation των catalyst ειναι.

Δημοσ.

ναι και όχι μόνο με τους οδηγούς της κάρτας αλλά και με πολλούς άλλους και επίσης με τα antivirus :mrgreen: :mrgreen:

καλα τις αντιβιοωσεις τις εχω κοψει... σερνεται το συμπαν ... που και που κανα ονλινε τεστ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...