giorgos_the_great Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιδια ηθελα να σας ρωτησω κατι!Αν καποιος εχει τελειωσει εδω στην Ελλαδα σχολη αξιωματικων στην αστυνομια μπορει να παει παει να κανει καριερα σαν αξιωματικος δηλαδη το ιδιο που θα γινοταν καποιος και εδω στην Αμερικη!Με λιγα λογια γινεται καποιος να παει μεταναστης στην Αμερικη και να γινει αξιωματικος με την εκπαιδευση που εχει δεχτει εδω στην Ελλαδα;Θελω αν ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για το τι και το πως!Απλα ρωταω!Ευχαριστω
Basilisc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Εσύ το βλέπεις φυσιολογικό; Ένας δηλαδή που έχει λάβει εκπαίδευση αξιωματικού στην Τουρκία θα γινόταν αξιωματικός εδώ; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2012 από Snoob
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εσύ το βλέπεις φυσιολογικό; Ένας δηλαδή που έχει λάβει εκπαίδευση αξιωματικού στην Τουρκία θα γινόταν αξιωματικός εδώ; Τι πρεπει να ειναι δλδ; Εαν βγαλει τα μορια στις εξετασεις, να το αφησει και να γινει σουβλατζης; Το θεωρεις εσυ ΑΥΤΟ φυσιολογικο;
Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εσύ το βλέπεις φυσιολογικό; Ένας δηλαδή που έχει λάβει εκπαίδευση αξιωματικού στην Τουρκία θα γινόταν αξιωματικός εδώ; Δε θα γινόταν, αλλά γιατί αυτό να είναι "φυσιολογικό"; Δε θα γινόταν επειδή έτσι είναι το σύστημά μας εδώ. Αυτό δε σημαίνει ότι έτσι πρέπει να είναι.
aris1986 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιδια ηθελα να σας ρωτησω κατι!Αν καποιος εχει τελειωσει εδω στην Ελλαδα σχολη αξιωματικων στην αστυνομια μπορει να παει παει να κανει καριερα σαν αξιωματικος δηλαδη το ιδιο που θα γινοταν καποιος και εδω στην Αμερικη!Με λιγα λογια γινεται καποιος να παει μεταναστης στην Αμερικη και να γινει αξιωματικος με την εκπαιδευση που εχει δεχτει εδω στην Ελλαδα;Θελω αν ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για το τι και το πως!Απλα ρωταω!Ευχαριστω Λογικα θες υπηκοότητα Αμερικανικη,που την παίρνεις μετα απο καιρό+ θα εξεταστεις εξωνυχιστικα γιατι θες να γινεις Αμερικανος,μετα να δωσεις εξετασεις,αθλήματα κτλπ εκει Διπλωμα αυτοκινητου Αμερικανικο...Ολα σαν να ξεκινας απο την αρχη. "Μεταθέσεις" τετοιου τυπου δεν πιανουν σε καμια χωρα...
Basilisc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τι πρεπει να ειναι δλδ; Εαν βγαλει τα μορια στις εξετασεις, να το αφησει και να γινει σουβλατζης; Το θεωρεις εσυ ΑΥΤΟ φυσιολογικο; Γιατί ο σουβλατζής θα μπορούσε να μεταβεί σε μια ξένη χώρα και να κάνει τη δουλειά του. Όπως και ο λαστιχάς ,ο γιατρός, ο μηχανικός και όλα τα "παγκόσμια" επαγγέλματα. Πώς θα πάει ό άλλος που έχει εκπαιδευτεί σε ένα διαφορετικό δικονομικό σύστημα να κάνει τη δουλειά του αλλού; Ο δικηγόρος θα μπορούσε να πάει από τη σχολή του σε άλλη χώρα και να ασκήσει επάγγελμα; Ο λογιστής; Πρόσεχε τι λέει ο άνθρωπος: Με την εκπαίδευση που έλαβε εδώ να γίνει κατευθείαν αξιωματικός στην Αμερική. Δε θα γινόταν, αλλά γιατί αυτό να είναι "φυσιολογικό"; Δε θα γινόταν επειδή έτσι είναι το σύστημά μας εδώ. Αυτό δε σημαίνει ότι έτσι πρέπει να είναι. Μα αυτό θα έπρεπε να είναι φυσιολογικό. Πως μια χώρα θα δεχθεί ανεκπαίδευτο σε τέτοια θέση; Γιατί με το να μην έχει εκπαιδευθεί στο "σύστημα" της, ανεκπαίδευτος χαρακτηρίζεται. Για να το θέσουμε σε καλύτερη προοπτική ούτε στην Κύπρο δεν θα μπορούσε να πάει και να γίνει κατευθείαν αξιωματικός.
Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δεν υπάρχουν παγκόσμια και μη επαγγέλματα. Άπαξ και ξέρεις να ασκείς κάποιο επάγγελμα μπορείς να το ασκήσεις σε οποιαδήποτε χώρα. Και ο δικηγόρος και ο λογιστής. Οκ, μπορεί να μην υπάρχουν οι ίδιοι νόμοι αλλά αυτό λύνεται με 1-2 μήνες εκπαίδευση. Τη δουλειά όμως του δικηγόρου, του λογιστή ή στην περίπτωσή μας του αξιωματικού, ξέρεις να την κάνεις. Hint για να καταλάβεις τι εννοώ: οι δικηγόροι δε ξέρουν απ' έξω κανέναν νόμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιδια ηθελα να σας ρωτησω κατι!Αν καποιος εχει τελειωσει εδω στην Ελλαδα σχολη αξιωματικων στην αστυνομια μπορει να παει παει να κανει καριερα σαν αξιωματικος δηλαδη το ιδιο που θα γινοταν καποιος και εδω στην Αμερικη!Με λιγα λογια γινεται καποιος να παει μεταναστης στην Αμερικη και να γινει αξιωματικος με την εκπαιδευση που εχει δεχτει εδω στην Ελλαδα;Θελω αν ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για το τι και το πως!Απλα ρωταω!Ευχαριστω Έχεις τελειώσει σχολή αξιωματικών στην Ελλάδα ή απλά ρωτάς?
giorgos_the_great Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 αστο φιλε για το αν εχω τελειωσει!ειναι μια ολοκληρη ιστορια που δεν φτανουν ουτε 100 σελιδες για να στην γραψω!ας συνοψισουμε λοιπον!σε οποιο κραατος και να πας δηλαδη πρεπει για να γινεις μελος της αστυνομιας θα πρεπει να περασεις τις εξετασεις του συστηματος τους!
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ο δικηγόρος θα μπορούσε να πάει από τη σχολή του σε άλλη χώρα και να ασκήσει επάγγελμα; Ο λογιστής; Ο λογιστής θα μπορούσε. Ο φοροτεχνικός όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 αστο φιλε για το αν εχω τελειωσει!ειναι μια ολοκληρη ιστορια που δεν φτανουν ουτε 100 σελιδες για να στην γραψω!ας συνοψισουμε λοιπον!σε οποιο κραατος και να πας δηλαδη πρεπει για να γινεις μελος της αστυνομιας θα πρεπει να περασεις τις εξετασεις του συστηματος τους! Το κάθε κράτος έχει τις δικές του διαδικασίες για συγκεκριμένα επαγγέλματα.
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Λογικα θες υπηκοότητα Αμερικανικη' date='που την παίρνεις μετα απο καιρό[/quote'] Υπηκοότητα αμερικανική; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Πιό πιθανό είναι να δείς αύριο πράσινα ανθρωπάκια στο σαλόνι σου να παίζουν πρέφα. Μάλλον εννοείς άδεια παραμονής.
koslibpro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Υπηκοότητα αμερικανική; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Πιό πιθανό είναι να δείς αύριο πράσινα ανθρωπάκια στο σαλόνι σου να παίζουν πρέφα. Μάλλον εννοείς άδεια παραμονής. Λαθος.
koslibpro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Σωστος. Εσυ! Ναι ρε συ,σοβαρα!γιατι ενας φιλος του πατερα μου την πηρε αρκετα ευκολα,δουλευε καμια 15αρια χρονια εκει,και επεοτα δεν εκανε ουτε αθληματα και κατι τετοια που ακουστηκαν ουτε τιποτα..ηταν σχεδον τυπικη διαδικασια.. Βεβαια μπορει να ηταν ιδιαζουσα περιπτωση,τι να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα