Luxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Εχω καποια σπυρακια στο στηθος εδω και χρονια. Τον τελευταιο καιρο βαζω dalacin, αλλα δε βλεπω καμια διαφορα. Εχετε να προτεινετε κατι καλο; Σκεφτομαι να αγορασω απο το iherb καποια πραγματακια και ισως μου προτεινετε καποιο προϊον απο εκει. Καθως και καποιο σαμπουαν για μαλλια και καποιο αφρολουτρο για σωμα. Εχει τα παντα! Απο εκει αγοραζω επισης τσιχλες, στοματικο διαλυμα, οδοντροκρεμες, κρεμες και αλλα πολλα!
evabb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 η σκασε τα σπυρακια η τραβα σε δερματολογο μην ειναι τπτ αλλο εκτος απο απλα σπυρακια που πανε κι ερχονται.
Luxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δε σκανε. Αφου τα τριβω και με το σφουγγαρι. Ο δερματολογος απλα καμια αλοιφη θα μου δωσει, αλλα θα ειναι ισχυρη. Για αυτο ζηταω κατι με φυσικα συστατικα.
evabb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 δεν ξερεις τι θα σου δωσει. το σφουγγαρι δεν κανει τπτ.
Superuser Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 1.κάνε αποτρίχωση στο στήθος 2.κόψε λιπαρά και γλυκά 3.κάνε ηλιοθεραπεία να στα κάψει ο ήλιος Αλλά εφόσον λες ότι τα έχεις χρόνια,πλέον δεν είναι σπυράκια κάτι άλλο είναι.. πάντως η καλύτερη λύση είναι ο ήλιος.. Μην ντρέπεσαι...φραπεδιά,ξαπλώστρα,παραλία αυλή ή ταράτσα Και αν δεν πάλι...,δερματολόγο
Luxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Σμιγμα εχουν, δεν ειναι ακριβως σπυρακια. Αλλα δεν ειναι μεγαλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ή πολύ γιατροί την είδαμε ή οι γιατροί αποτυγχάνουν να κάνουν αποτελεσματικά την δουλειά τους.
The_Judas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Αν δεν κάνει δουλειά ακόμη και το dalacin, πήγαινε σε δερματολόγο. Επίσης η σωστή διατροφή βοηθάει πολύ σε αυτές τις περιπτώσεις.
Adon1s Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 γιατι δεν πας σε δερματολόγο καλέ μου άνθρωπε ? Όταν λές κάτι φυσικό ? Εννοείς ματζούνια με ζουμιά απο ντομάτες , τριαντάφυλλα και μαύρο τσάϊ ?
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Κοπελια πανε να τα δεις τα σπυρακια... Μπορει να ειναι απο τον ιδρωτα,μπορει να ειναι απο οτιδηποτε... Κανε οπως σου ειπσνε ηλιοθεραπια να στα καψει..και πανε να κανεις μπανακι στην θαλασσα να στα κανει καινουργια το αλας και το ιωδιο..
traganeus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μην πάς στο γιατρό είναι όλοι Αλμπάνιδες. Πάρε σε ένα ποτηράκι λίγο ξύδι βάλε και μαγειρική σόδα μέχρι να γίνει σαν αλοιφή. Το βάζεις πάνω και καθαρίζεις.
evabb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μην πάς στο γιατρό είναι όλοι Αλμπάνιδες. Πάρε σε ένα ποτηράκι λίγο ξύδι βάλε και μαγειρική σόδα μέχρι να γίνει σαν αλοιφή. Το βάζεις πάνω και καθαρίζεις. ωραιες μπουρμπουληθρες θα κανεις βρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα