Luxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ειδαμε και για το αυτι μου που πηγα στον ωριλα και μου εδωσε μια ισχυρη αντιβιωση, χωρις αποτελεσμα. Ακομα βουλωμενο ειναι και εχουν περασει 2 μηνες.
evabb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ειδαμε και για το αυτι μου που πηγα στον ωριλα και μου εδωσε μια ισχυρη αντιβιωση, χωρις αποτελεσμα. Ακομα βουλωμενο ειναι και εχουν περασει 2 μηνες. κανα καθαρισμο μηπως να εκανες; ενωω στον γιατρο. στην τελικη αν υπαρχει προβλημα που δεν γινεται καλα με την αγωγη που σου εχει δοσει ο γιατρος τοτε πρεπει να κανεις καποια εξεταση για να βρουν ακριβως τι ειναι.
Adon1s Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 έτσι είναι... όταν οι γιατροί δίνουν και ο κόσμος παίρνει αβέρτα σαν καραμέλες τα αντιβιοτικά , λογικό κάποια στιγμή να αχρηστεύονται ....
-nick- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Κοπελια πανε να τα δεις τα σπυρακια... Μπορει να ειναι απο τον ιδρωτα,μπορει να ειναι απο οτιδηποτε... +1
evabb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 έτσι είναι... όταν οι γιατροί δίνουν και ο κόσμος παίρνει αβέρτα σαν καραμέλες τα αντιβιοτικά , λογικό κάποια στιγμή να αχρηστεύονται .... κοιτα, ο γιατρος μαντευει με βαση τα συμπτωματα σου τι αρρωστια μπορει να εχεις και σου δινει την καταλληλη αγωγη. υπαρχει περιπτωση ομως να πεσει εξω, αυτο δεν σου σημαινει οτι σου εδωσε τα αντιβιοτικα σαν καραμελες. πριν ενα μηνα ημουν αρρωστη μου και εδωσε αντιβιοτικα, δεν μου περασε και ειπε οτι αν δεν κανω εξετασεις αιματος να δουμε τι εχω δεν μου ξαναδινει αντιβιοτικα. δεν το θεωρω επιπολαιη κινηση απο μερους του το οτι μου εδωσε αντιβιοτικα την πρωτη φορα δεδομενων των συμπτωματων μου.
Adon1s Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 την γνωρίζω την διαδικασία Αλλα θεραπεία με μαντεψιές δεν είναι ιατρική πράξη , αλλα παιχνίδι με τις πιθανότητες .. Προηγείται η κλινική εξέταση ... Αυτή η μια φορά που πήρες την αντιβίωση και δεν έπιασε , μπορεί να είναι μικρής σημασίας , αλλά συνέβαλε με την σειρά της στην ανθεκτικότητα των μικροοργανισμών ( που προκαλούν την Χ αρρώστια ) στο αντιβιοτικό αυτό ... Τι γράφω κ εγω τώρα ... Γενικά ποτέ δεν παίρνω αντιβίωση αν πρώτα δεν μου κάνουν εξετάσεις ..πρακτικές , και οχι θεωρητικές ..
evabb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 την γνωρίζω την διαδικασία Αλλα θεραπεία με μαντεψιές δεν είναι ιατρική πράξη , αλλα παιχνίδι με τις πιθανότητες .. Προηγείται η κλινική εξέταση ... Αυτή η μια φορά που πήρες την αντιβίωση και δεν έπιασε , μπορεί να είναι μικρής σημασίας , αλλά συνέβαλε με την σειρά της στην ανθεκτικότητα των μικροοργανισμών ( που προκαλούν την Χ αρρώστια ) στο αντιβιοτικό αυτό ... Τι γράφω κ εγω τώρα ... Γενικά ποτέ δεν παίρνω αντιβίωση αν πρώτα δεν μου κάνουν εξετάσεις ..πρακτικές , και οχι θεωρητικές .. υπαρχουν φορες που δεν υπαρχει χρονος για εξετασεις και πρεπει να υπαρξει αμεση δραση.
NansyM Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Η λύση δεν είναι να τα σκάσεις στο σημείο που είναι είναι επικίνδυνο είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα λόγω αλλεργίας και συνήθως το καλοκαίρι είναι χειρότερο μίλησα με τον γιατρό και μου πρότεινε την αλοιφή Daktodor αλλα πρέπει να το καλύψεις με με τραυματοπλστ μετά έκανε δουλεια σε εμένα αν θες δοκίμασε αλλα πρώτα μίλησε με τον γιατρό σου μήπως είναι κάποια αλλεργία ή έχεις αλεργία σε συστατικά της αλλοιφής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα