Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, αρωματοθεραπεία χωρίς τη χρήση αιθερίων ελαιών υπαρχει? είναι πανάκριβα τα άτιμα και ψάχνω για εναλλακτική λύση.... λύχνο έχω.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, αρωματοθεραπεία χωρίς τη χρήση αιθερίων ελαιών υπαρχει? είναι πανάκριβα τα άτιμα και ψάχνω για εναλλακτική λύση.... λύχνο έχω.

φιλαρακι εγω παρειγγειλα απο sensities.gr και ειναι μια χαρα και δεν θα ελεγα ακριβα

σανδαλοξυλο πολυ γαματο επισης καρυδα

τωρα θα μου πεις γουστα ειναι αυτα

Δημοσ.

για ποιο πράμα αναφέρεσαι?

Οι εναλλακτικες θεραπειες ειναι placebo. Αν ηταν κανονικες θα τις λεγανε θεραπειες. Μην δινετε λεφτα σε τσαρλατανους.

Δημοσ.

Οι εναλλακτικες θεραπειες ειναι placebo. Αν ηταν κανονικες θα τις λεγανε θεραπειες. Μην δινετε λεφτα σε τσαρλατανους.

κάνεις λάθος φίλε μου, σε εμένα στο σπίτι αλλά και στο γραφείο μου έχουν αλλάξει την διάθεση, δεν είναι Panadol ούτε κανα φάρμακο που θα σε κάνει να δεις τη τεραστία διαφορά.... γενικά κάνουν μια ιδανική ατμόσφαιρα για δούλευα η ύπνο...κλπ.

Δημοσ.

κάνεις λάθος φίλε μου, σε εμένα στο σπίτι αλλά και στο γραφείο μου έχουν αλλάξει την διάθεση, δεν είναι Panadol ούτε κανα φάρμακο που θα σε κάνει να δεις τη τεραστία διαφορά.... γενικά κάνουν μια ιδανική ατμόσφαιρα για δούλευα η ύπνο...κλπ.

Ναι αυτο λεγεται "μου αρεσουν τα ωραια αρωματα και με κανουν να νιωθω καλα".

Συντομα κοντα σας: φαγητοθεραπεια. Το σπιτι θα εχει παντα το φαγητο που γουσταρετε να φατε, και θα σας κανει να νιωσετε καλα.

Δημοσ.

εντάξει φιλε δεν νομίζω να θεραπεύει τον καρκίνο αλλα μια χαρα την κανει τη δουλεια του...... έχεις δοκιμάσει η απλά λες τι γνώμη σου έτσι με την απλή λογική?

Δημοσ.

εντάξει φιλε δεν νομίζω να θεραπεύει τον καρκίνο αλλα μια χαρα την κανει τη δουλεια του...... έχεις δοκιμάσει η απλά λες τι γνώμη σου έτσι με την απλή λογική?

Μην το παρεις προσωπικα για σενα αυτο, μιας και δεν σε ξερω: Δεν μπορω τα ατομα που νομιζουν οτι η ιατρικη ειναι κατι κακο και ψαχνουν εναλλακτικες θεραπειες σε ομοιοπαθητικες και αλλα τετοια. Δεν το παω καν σε κρυσταλλους και αλλα τετοια χιπικα.

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως οσοι πανε σε εναλλακτικες θεραπειες πανε επειδη θεωρουν κακους τους αλλους απαραιτητα , απλα επειδη δεν δίνουν λύσεις είτε βαριουνται να βοηθησουν..

Εγω για παραδειγμα πηγα σε 12 γιατρους ακομα και καθηγητες για μια εντονη αλλεργια που ειχα (το πρωι δεν ανοιγαν κυριολεκτικα τα ματια απο τις τσιμπλες, και δε μπορουσα να κατσω πανω απο 20 λεπτα την ημερα σε υπολογιστη) πιο παλαια οφθαλμιατρους και παθολογους για 2-3 χρονια. Κανενας απο αυτους τους 12 δε μου ειπε να παω σε αλλεργιολογο ουτε γνωριζαμε οτι υπαρχει.Εβαζα καθε μιση ωρα κολυριο και ηταν προσωρινη η ανακουφιση (10 λεπτα το πολυ)...

Οταν πηγα σε ομοιοπαθητικο σε ενα μηνα εφυγε. Ισως ηταν τυχαιο θα πεις και σιγουρα υπαρχει η πιθανοτητα να ετυχε. Ομως εχω βοηθηθει πολλες φορες απο "εναλακτικες" και πιστευω πως παρότι υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ απατη εκει μεσα με ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ και λεμεδες απατεωνες και τελειως ασχετους υπάρχει και μια μεγαλη αληθεια. Εξαλου και εγω ειχα γραψει εδω μια αποκαλυψη περιπου.

Και φυσικα εχω βοηθηθει απο την κανονικη ιατρικη σε πολλες περιπτωσεις.

Οσο αφορα την αρωματοθεραπεια απο εξωτερικο νομιζω ειναι πιο φθηνα τα αιθερια.. και δεν τα εχουν μονο να εισπνεουν αλλα για αλοιφες κτλ.Και αυτα τα εκχυλισματα χρησιμοποιουνται στην κλασικη ιατρική. Πιστευω ομως πως η αρωματοθεραπεια δεν κανει ολα αυτα που ισχυριζονται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω υπάρχει μια ελαφριά διαφορά στο "θέλω να νιώθω ευχάριστα" και στο "θέλω να θεραπεύσω τα καρκινογόνα κύτταρα".

Δεν ξέρω αν με τον όρο "αρωματοθεραπεία" αποσκοπούν αποκλειστικά στο να "θεραπεύσουν" κάτι ή απλά να δημιουργήσουν μια ευφορια (αρκετές φορές δια του placebo effect). Πάντως εγώ προσωπικά σίγουρα δεν θα κάνω θεό το γιατρό επειδή έχει κάποιο τίτλο όταν αδυνατεί να δώσει άμεση λύση στα "απλά" προβλήματα, ούτε όμως θα προσεύχομαι μηπως περάσει δια φυσικών μεθόδων κάποια σοβαρή ασθένεια όπως η λευχαιμία.

ΥΓ. Το είχε γράψει ένας άλλος αλλά σβήστηκε το post του. Όντως οι έννοιες "αρωματοθεραπεία" και "παοκ" δεν ταυτίζονται ιδεολογικά :lol:

Δημοσ.

Μην το παρεις προσωπικα για σενα αυτο, μιας και δεν σε ξερω: Δεν μπορω τα ατομα που νομιζουν οτι η ιατρικη ειναι κατι κακο και ψαχνουν εναλλακτικες θεραπειες σε ομοιοπαθητικες και αλλα τετοια. Δεν το παω καν σε κρυσταλλους και αλλα τετοια χιπικα.

θα σου δώσω μια συμβουλή.. ποτέ μην είσαι απόλυτος για κάτι......

ΥΓ. Το είχε γράψει ένας άλλος αλλά σβήστηκε το post του. Όντως οι έννοιες "αρωματοθεραπεία" και "παοκ" δεν ταυτίζονται ιδεολογικά :lol:

καλη η μαλακια σου

Δημοσ.

Τι εχεις να πεις για τις νεραιδες και τα ξωτικα? Αφου δεν τα αποκλειεις λεω.

Οταν θα δουμε τις double blind ερευνες σχετικα με την ομοιοπαθιτικη και τα παραγωγα της θα τις πιστεψω.

http://www.youtube.com/watch?v=KtYkyB35zkk http://www.youtube.com/watch?v=HhGuXCuDb1U

Δημοσ.

Τι εχεις να πεις για τις νεραιδες και τα ξωτικα? Αφου δεν τα αποκλειεις λεω.

Οταν θα δουμε τις double blind ερευνες σχετικα με την ομοιοπαθιτικη και τα παραγωγα της θα τις πιστεψω.

εγω είχα πονοκέφαλο για μεγάλο διάστημα και με την αρωματοθεραπεία καλυτερευσε η κατάσταση παρα πολύ.... ειδικά στο γραφείο που γίνεται της πουτάνας.

σε ξανά ρωτάω έχεις δοκιμάσει? δεν μου απάντησες.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...