xagiouken Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Γεια σας πρώτα από όλα. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις ξεκινάω με την πρώτη έχω ένα desktop με κάρτα δικτύου TP-Link TL-WN722NC Wireless USB Adapter N150 (150Mbps, MIMO) και πιάνω με wifi ενα ρουτερ η ταχύτητα του είναι μια χαρά στα 5mbps το σήμα είναι 3 στα 5 κουτάκια αρκετά καλό αλα εχω πολύ ping στο speedtest.net το ping είναι 57 αλλά στα games που παίζω είναι 150-200 δεν ξέρω γιατί το ρουτερ είναι thomson έχω πρόσβαση σε αυτό ο πάροχος ειναι cyta αν μπορείτε προτείνετε μου κανένα τρόπο να μειώσω το Ping και η δεύτερη ερώτηση (σε περίπτωση που δεν λυθεί η πρώτη) αν έχετε να μου προτείνετε καμιά καλή κεραία για wifi να βάλω για να εχω πρόσβαση σε αλα δίκτυα που είναι πιο μακριά και στο pingtest.net Καλό αποτέλεσμα αλλά στα games 150-200 (το μετρησα σε βουλγαρικο σερβερ γιατι δεν υπαρχει σερβερ για την Θεσσαλονικη)
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 α) 5 mbps δεν ειναι "καλά". Είναι οριακό β)σε ποιού ISP το σερβερ συνδέεσαι στο speedtest? αν δεν είναι cyta λογικότατο το 57. γ)Τα games που παίζεις είναι σε ιδιόκτητους σερβερ; Σε εταιρικούς; Σε ποιά περιοχή του κόσμου; Όσο πιο μακριά τόσο χειρότερα.. Όπως έλεγε και η Grace Hopper.. “When an admiral asks you why it takes so damn long to send a message via satellite, you point out to him that between here and the satellite there are a very large number of nanoseconds. [Waves the wire at the sky.]“
xagiouken Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 α) 5 mbps δεν ειναι "καλά". Είναι οριακό β)σε ποιού ISP το σερβερ συνδέεσαι στο speedtest? αν δεν είναι cyta λογικότατο το 57. γ)Τα games που παίζεις είναι σε ιδιόκτητους σερβερ; Σε εταιρικούς; Σε ποιά περιοχή του κόσμου; Όσο πιο μακριά τόσο χειρότερα.. Όπως έλεγε και η Grace Hopper.. α)οταν λες οριακο?? β) γ)(1) League Of Legends EU WEST (2)BF bad company 2 το ελαχιστο ping που μπορω να βρω σε σερβερ ειναι 150 Ping
3leven Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Λογικο να εχεις τοσο ping στο LoL.. οταν παιζεις West οι server ειναι Αμερικη.. Για δοκιμασε να μπεις σε Nordic - East και ξανατσεκαρε ping και πες μας..
xagiouken Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Λογικο να εχεις τοσο ping στο LoL.. οταν παιζεις West οι server ειναι Αμερικη.. Για δοκιμασε να μπεις σε Nordic - East και ξανατσεκαρε ping και πες μας.. Όπως είπα και πριν παίζω ->(EU)<- WEST και οχι north america επίσης δεν παίζω πρώτη φορά LoL όταν μπαίνω απο το άλλο μου το σπίτι με
xagiouken Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 α) 5 mbps δεν ειναι "καλά". Είναι οριακό β)σε ποιού ISP το σερβερ συνδέεσαι στο speedtest? αν δεν είναι cyta λογικότατο το 57. γ)Τα games που παίζεις είναι σε ιδιόκτητους σερβερ; Σε εταιρικούς; Σε ποιά περιοχή του κόσμου; Όσο πιο μακριά τόσο χειρότερα.. Όπως έλεγε και η Grace Hopper.. Ωραιο το cake σου παντος τωρα το εφτιαξα
XronisR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Σε usa server εχω σταθερα 200-220 ping.Στον EU μολις 75-80. Δοκιμασε σε ΕU και πες μας.Τωρα για west δεν ξερω δεν εχω μπει ποτε..
xagiouken Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Σε usa server εχω σταθερα 200-220 ping.Στον EU μολις 75-80. Δοκιμασε σε ΕU και πες μας.Τωρα για west δεν ξερω δεν εχω μπει ποτε.. για 3 φορα σε EU παιζω!!! δεν παιζω σε north america απο παντου μπενω στο EU west εχω 50 ping και οταν ειμαι με cyta εχω 150-200
XronisR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 για 3 φορα σε EU παιζω!!! δεν παιζω σε north america απο παντου μπενω στο EU west εχω 50 ping και οταν ειμαι με cyta εχω 150-200 Εχεις δοκιμασει να μπεις με ethernet και οχι με wifi?
xagiouken Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 toulaxiston ξερει κανεις καμια καλη καιρεα να μου πρωτινει για wifi και ποσα dbi σκεφτομαι για αυτην την κεραια εχοντας αυτην
pant13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 toulaxiston ξερει κανεις καμια καλη καιρεα να μου πρωτινει για wifi και ποσα dbi σκεφτομαι για αυτην την κεραια εχοντας αυτην Παρε μια κατευθηντικη να αποκλεισεις θορυβους κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα