Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προπληρωμένη είναι απλά μια κάρτα που της βάζεις λεφτά και σου παίρνουν προμήθεια για αυτό...

η χρεωστική είναι μια κάρτα που είναι συνδεδεμένη με ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου η τρεχούμενο και ΧΡΕΩΝΕΙ τον λογαριασμό αυτό χωρίς προμήθεια.

Άρα εσύ που θέλεις να σου καταθέτουν λεφτά θέλεις λογαριασμό άρα θέλεις χρεωστική.

Η πιστωτική είναι κάρτα που σου ΔΑΝΕΙΖΕΙ λεφτά χωρίς να έχεις και στο τέλος του μηνα πρέπει να πληρώσεις ολόκληρο το ποσο (για να μην χρεωθείς τόκους όσα ξόδεψες τόσα θα δόσεις) ή μέρος από το ποσο και θα έχεις κάποιους τόκους.

πιστωτική όμως για να βγάλεις χρειάζεσαι να έχεις εισοδήματα τουλάχιστον 8000 euro τον χρόνο

καλύτερα να μην βγάλεις πιστωτική γιατί πολλοί την πατάνε με την ευκολία να πληρώνουν χωρίς να έχουν ... λένε ότι μέχρι το τέλος του μηνα θα τα βρούν.. ή "δόσεις είναι μωρέ σιγά.." κτλ και μετά έχουν προβλήματα... άσε που αν θες να παίζεις poker online μπορεί να κολλήσεις και να την καταχρεώσεις μέχρι να γυρίσει το φύλο σου.... και τελικά να μην γυρίσει και να μείνεις με τα χρέη.

Δημοσ.

Φίλε δεν έχει ούτε ένα μήνα που έγινα 18. Απλά θέλω μια κάρτα για αγορές και πωλήσεις online με τις απαιτήσεις που έγραψα. :) Δεν έχω χρέη... ακόμη! Θα πάω την Πέμπτη να βγάλω ΑΦΜ και ύστερα βολίδα στην Πειραιώς για χρεωστική.

EDIT: Νομίζω ότι πήγαινε σε άλλον το σχόλιο. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξα λογαριασμό και έβγαλα χρεωστική. Από Δευτέρα θα πάω και για το WinBank για να βλέπω online τις συναλλαγές κτλ (δε προλάβαιναν λένε την Παρασκευή). Μια ερώτηση. Ποιον κωδικό δίνω σε κάποιον για να μου κάνει κατάθεση στον λογαριασμό;

Έκανα λογαριασμό στο paypal, αλλά όταν βάζω τον κωδικό της κάρτας μου λέει ότι δεν είναι δεκτός. Τί φταίει; Μήπως που έβαλα το όνομα μου στον λογαριασμό (paypal) στα ελληνικά ενώ στην κάρτα είναι στα αγγλικά; Επίσης ο λογαριασμός είναι άδειος. Ίσως φταίει αυτό, καθώς ζητάει να μου "φάει" 1.50€ και να μου το ξαναβάλει για επαλήθευση. Μια μικρή βοήθεια.

Επεξ/σία από Makaros1994
Δημοσ.

Βάλε το όνομα σου όπως ακριβώς είναι στην κάρτα, με λατινικούς χαρακτήρες.

Αν κάνεις πιστοποίηση (verify) tο paypal σου κρατάει προσωρινά ένα μικρό ποσό και μετά το επιστρέφει. Η διαδικασία χρειάζεται ορισμένες ημέρες.

Δεν είναι όμως απαραίτητο να κάνεις verify. Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και χωρίς αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...