centaur80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 oντως αρκετα προσεγμενο και μη βαρετο το ερωτηματολογιο. done και εγω! Ευχαριστώ!
marios_geo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Είπα να βοηθήσω και εγώ, αλλα οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται 30φορες. Ας γράψει ένα σωστό ερωτηματολόγιο, προτού ζητήσει βοήθεια.
centaur80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Είπα να βοηθήσω και εγώ, αλλα οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται 30φορες. Ας γράψει ένα σωστό ερωτηματολόγιο, προτού ζητήσει βοήθεια. Ευχαριστώ για την προσπάθεια. Δεν επαναλαμβάνονται οι ερωτήσεις, απλά είναι παρόμοιες γιατί έτσι μετρώνται κάποιες μεταβλητές. Αν προσέξεις καλύτερα είναι διαφορετικές στη διατύπωση...
iniohos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ευχαριστο ερωτηματολογιο. -Do you have a Facebook account? -No. -We thank you for your time spent taking this survey. Your response has been recorded. ok, το συμπληρωσα κανονικα!
KNoverGP Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 το συμπλήρωσα και εγώ. Όντως προσεγμένο αλλά λίγο κουραστικό αυτά. Καλή συνέχεια
centaur80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 το συμπλήρωσα και εγώ. Όντως προσεγμένο αλλά λίγο κουραστικό αυτά. Καλή συνέχεια Ευχαριστώ!!
centaur80 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ όλους που βοήθησαν συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο! Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βοήθησει, θα παραμείνει ανοιχτό για 2-3 μέρες ακόμη. Ευχαριστώ και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα