Sealover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Γεια σας!! Σκεφτηκα οτι ισως μπορειτε να με διαφωτισετε οσοι εχετε εμπειριες απο καλοκαιρινη εργασια σε νησι καθως ειναι κατι που σκεφτομαι σοβαρα για φετος ! Ειμαι φοιτητρια απο Θεσσαλονικη και περσυ δουλεψα σε beach bar στη περιοχη μου φετος ομως θελω να παω καπου τελειως διαφορετικα και να γνωρισω καινουργιες καταστασεις και ανθρωπους! Ετσι σκεφτομαι (εκτος απο Χαλκιδικη) εδω και πολυ καιρο να βρω δουλεια σε νησι στο στυλ της περσυνης μου εργασιας..Ξερω οτι ειναι αρκετα αργα και οτι πολλα μαγαζια εχουνε ηδη κλεισει προσωπικο απλα λογω μαθηματων δεν ειχα το χρονο να ασχοληθω με το θεμα ουτε εχω καποιον γνωστο γνωστου κλπ να βρω με τετοιο τροπο! ...Και ετυχε να προκυψει ενα ταξιδακι με τους δικους μου την αλλη βδομαδα που ακομη ο προορισμος ειναι ανοιχτο θεμα αλλα μαλλον θα ειναι η Κερκυρα! Και λεω να δοκιμασω την τυχη μου εκεινο το 3ημερο να ψαξω και ο,τι βρω! Εχει δουλεψει καποιος εκει? Σε ποιες περιοχες να κινηθω? Γενικα απο εργασια σε νησι τι εμπειριες εχετε αποκομισει?? Πολυ σημαντικο το οτι δεν εχω ακομη διπλωμα οδηγησης οποτε μετακινηση θα γινεται καθαρα με λεωφορειο, ποδηλατο και... ποδια!(κατι που δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αρκει να ειναι εφικτο)
Alxnks Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 περα απο καπου κεντρικα...γλυφαδα και πελεκας που εχουν πολλα μαγαζια και τεραστιες παραλιες ειναι μακρια και δεν ξερω πως θα πηγαινεις με συγκοινωνια (αν και η κερκυρα για νησι εχει παρα πολυ καλη και συχνη συγκοινωνια). μπενιτσες και μωραϊτικα (επισης μεγαλη παραλια) κυριως ειναι επισης τουριστικα μερη κι εχουν πολλα μαγαζια παραλιακα.
chill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δύσκολο έως αδύνατο αυτή την περιόδο. Αφενός οι περισσότερες επιχειρήσεις δουλεύουν με σταθερό προσωπικό αφαιτέρου οι όποιες ανοιχτές θέσεις καταλαμβάνονται.....από το τέλος της προηγούμενης περιόδου. Ακόμα και με "γνωστό γνωστού" πάλι δύσκολο......σου μιλάω (δυστηχώς) εκ πείρας.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα