Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πήρα μια χρυσή ευκαιρία χθες και πέτυχα μια σειρά από αγγελίες που ζητούν υπαλληλους ανεξαρτητου ηλικίας είτε για τηλεφωνικό κέντρο, είτε για εσωτερικές δουλειές, είτε για καταχώριση παραγγελιών κτλ..

 

(Το είδος της δουλειάς αλλάζει ανα αγγελία)

 

Σε κάθε αγγελία η εταιρία συστήνεται ως εισαγωγική είτε ηλεκτρικής ενέργειας είτε ανώνυμη εταιρία...

 

Νομίζω ότι όλες οι αγγελίες αυτές προέρχονται από την ίδια εταιρία γιατί η αγγελία ακολουθεί το ίδιο "format" δηλαδή ανακοινώνει την 8ώρη και την 6ωρη εργασία πρωινά ή απογευματινά και έχει πολύ υψηλούς (για τα δεδομένα της ελλάδας και τον απαιτήσεων της αγγελίας) μιστούς

 

δηλαδή 1400+ και ~ 1000+ αντίστοιχα....

 

τέλος το τηλέφωνο σε κάθε μια από αυτές τις αγγελίες διαφέρει κατά τα τελευταία ψηφία δηλαδή είναι της μορφής 211-9892ΧΧΧ

 

πήρα τηλέφωνο από περιέργεια και δεν το σηκώνουν σε κανένα...(ύποπτο σωστά?)

 

 

Τι λέτε να είναι αυτό παιδιά? καμια φάρσα? κανένα κόλπο της χρήσης ευκαιρίας για να φαίνεται ότι έχει αρκετές αγγελίες?? καμια απάτη?

 

Ή λέτε όντως να ισχύει?

Δημοσ.

Είναι η κλασική <<εταιρία>> που σε βάζει να πουλάς τηλεφωνικά προιόντα και πέρνεις μόνο ποσοστά ανάλογα με τις πωλήσεις που έχεισ κάνει άν τα πάρεις και αυτά.

 

Μην ασχοληθείς δεν αξίζει.

Δημοσ.

δεν νομίζω γιατί θα σηκώνανε το τηλέφωνο επίσης όλες αυτές οι εταιρίες δεν διασαφηνίζουν συγκεκριμένο μιστό και μάλιστα εν συναρτήσει των ωρών εργασίας. λένε υψηλές αποδοχές ή βάζουν το "έως" κτλ..

 

 

και τέλος δεν έχουν δεκάδες πρόσωπα/αγγελίες (όχι η ίδια "εταιρία" τουλάχιστον)

 

πραγματικά αν βγάλεις τις αγγελίες αυτές που έχουν σχεδόν τον ΙΔΙΟ τηλεφωνικό αριθμό όλες (με διαφορα τα 3 τελευταία ψηφία) τότε οι αγγελίες της χρυσής ευκαιρίας χωράνε σε ~3-4 σελίδες... (!!!)

 

και επαναλαμβάνω τα 3 ψηφία στο τέλος είναι πάντα διαφορετικά δηλαδή δεν υπάρχει διαφορετική αγγελία (πχ μια για τηλεφωνητή και μια για υπάλληλο γραφείο κτλ) με ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό των 3 τελευταίων ψηφίων μονο τα πρώτα 7 ψηφία είναι ίδια...

 

 

εγώ κλείνω στο ότι η χρυσή ευκαιρία γεμίζει τα "κενά" με ψεύτικες αγγελίες.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να κάνεις ολόκληρη ανάλυση με τα νούμερα που δίνουν. Μισθός 1000€+ για θέση τηλεφωνητή; Ας προσγειωθούμε και λίγο. Από μόνο του βρωμάει βωθρίλα.

 

Πάντως δε παίζει να είναι πο*στιά από τη ΧΕ για να γεμίσουν οι σελίδες. Άλλωστε τέτοιες αγγελίες βλέπεις παντού: κολλημένες σε στάσεις λεωφορείων, σε υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτων, σε πίνακες ανακοινώσεων σε ΔΥ, παντού, παντού, παντού.

Δημοσ.

Σε εποχές κρίσης, πολλές εταιρείες κάνουνε διαφημίσεις μέσω αγγελιών εύρεσης εργασίας. Δεν πληρώνουνε πολλά σε σχέση με τη στάνταρ διαφήμιση στο εσωτερικό της εφημερίδας, και ο κόσμος σίγουρα θα προσέξει την αγγελία λόγω αυξημένης ανεργίας (ιδίως με τους μισθούς και τις παροχές που βάζουν θα προσέξεις, δεν μπορεί)!

 

Με άλλα λόγια, ένας καλός και φθηνός τρόπος διαφήμισης!!

Δημοσ.

Σε εποχές κρίσης, πολλές εταιρείες κάνουνε διαφημίσεις μέσω αγγελιών εύρεσης εργασίας. Δεν πληρώνουνε πολλά σε σχέση με τη στάνταρ διαφήμιση στο εσωτερικό της εφημερίδας, και ο κόσμος σίγουρα θα προσέξει την αγγελία λόγω αυξημένης ανεργίας (ιδίως με τους μισθούς και τις παροχές που βάζουν θα προσέξεις, δεν μπορεί)!

 

Με άλλα λόγια, ένας καλός και φθηνός τρόπος διαφήμισης!!

 

Θυμάμαι που είχα στείλει CV για θέση εργασίας σε έναν ιντερνετικό οδηγό διασκέδασης και μετά χρησιμοποίησαν τα e-mails όλων αυτών που στείλαμε CV για να μας στείλουν διαφημιστικό e-mail για ένα event ... Και φυσικά αυτήν την τακτική συνέχιζαν να την ακολουθούν για καιρό ( είχανε τιγκάρει τις μικρές αγγελίες του Skywalker ).

 

Eπίσης μου έχει τύχει με αγγελία για deal site να με προσθέσουν στη λίστα τους και να με έχουν ζαλίσει στα newsletter...

Δημοσ.

Συνήθως είναι οι ίδιες εταιρείες που βάζουν πολλές αγγελίες. Είναι κάποια τηλεφωνικά κέντρα και μία γνωστή εταιρεία προϊόντων υγείας/ευεξίας. Τα τηλεφωνικά κέντρα είναι καλύτερα απ το τίποτα μόνο άμα είσαι πολύ καλός στις τηλεπωλήσεις, αλλιώς άστο, θέλει γερά νεύρα. Η εταιρεία υγείας/ευεξίας είναι μεγάλα λαμόγια, γιατί άμα πάρεις τηλέφωνο και ρωτήσεις αν είναι αυτή η εταιρεία σου λένε όχι για να πάς στην "συνέντευξη δουλειάς", αλλά στην πραγματικότητα είναι σεμινάριο για να σου πουλήσουνε τα σκουπίδια τους. Το όνομα της εταιρείας δεν το λέω επειδή υποθέτω ότι το απαγορεύουν οι κανονισμοί του φόρουμ.

Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά δεν είναι αυτό θα το είχα καταλάβει...

 

Αυτές οι εταιρίες που λέτε (ευεξίας, καλλυντικών κτλ) έχουν συγκεκριμένο στυλ στις αγγελίες τους.

 

και τέλος όλες ζητάνε συγκεκριμένο πράγμα όπως στελέχη, νέους νέες με όρεξη, και γενικά τέτοια..

 

και όλες έχουν μια αγγελία αόριστη και με έναν συγκεκριμένο αριθμό...

 

εδώ σας μιλάω για δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) αγγελίας πάσης φύσεως (βιομηχανία ζητεί υπάλληλο για το τάδε.. ανώνυμη εταιρία για το δείνα κτλ)

 

και σχεδόν ΚΑΜΙΑ από αυτές δεν παραπέμπει σε πωλήσεις... ούτε προώθηση ούτε τίποτα περιγραφουν συγκεκριμένες δουλειές που δεν μπορείς μετά στο και καλά <<interview>> να το τουμπάρεις και να πεις ότι τελικά τους θέλεις για πωλήσεις...

 

ενώ οι εταιρίες που λέτε εσείς είτε πλαγια είτε άμεσα μιλάνε για πωλήσεις και προώθηση προϊόντων...

 

εδώ σας μιλάω για λογιστικές δουλειές, καταχωρήσεις σε βάσεις δεδομένων, τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ marketing κτλ),εσωτερικες εργασιες γραφειου, γραμματεις κτλ

 

 

και ΟΛΕΣ οι αγγελίες έχουν ΕΝΑ ΙΔΙΟ αριθμό που αλλάζουν τα 3 τελευταία ψηφία.. πως γίνεται εταιρίες διαφορετικών προσανατολισμών να έχουν ίδιο σχεδόν τηλέφωνο τέτοια σύμπτωση..??

 

και το βασικό κανένα τηλέφωνο δεν έχει απόκριση απλά βουίζει... στις εταιρίες που λέτε εσείς σκοτώνονται να σου κλείσουν ραντεβού για να σε ενημερώσουν.

 

επίσης διαφήμιση δεν νομίζω να είναι γιατί δεν αφήνουν επωνυμία μονο λένε γενικά και αόριστα τι είναι (βιομηχανία, εταιρία ηλεκτρισμού, ανώνυμη εταιρία κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...