Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ ξαναβαλε την παλιά και κανε απεγκατάσταση ολους τους drivers με το Driver Sweeper.. Κατέβασε τους τελευταίους απο την Ατι να τους έχεις έτοιμους στο Desktop. Βάλε πάλι την καινούρια κάρτα αν δεν δουλέψει πας για αντικατάσταση.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιζουν κανενα ρολο οι drivers με τον ανεμιστηρα;

μπορει να μην εχει γινει σωστη εγκατασταση και ετσι να μην λειτουργεί σωστα η καρτα.

Δημοσ.

το ανεμιστηρακι δεν θα πρεπει να δουλευει και πριν την εγκατασταση των drivers?

κανονικά ναι πρεπει να δουλεύει και κατα την εκκίνηση τον windows.

Δημοσ.

κανονικα θα επρεπε να δουλευει..αν ολα ειναι σωστα σε συνδεση μαλλον η καρτα παει για αλλαγη..

Δημοσ.

κανονικα θα επρεπε να δουλευει..αν ολα ειναι σωστα σε συνδεση μαλλον η καρτα παει για αλλαγη..

Έτσι είναι απλά να αποκλείσεις όλες τις πιθανότητες μόνο σε θέμα Conflic με τους προηγούμενους μπορεί να μην παίζει αλλά και αυτό σπάνιο.. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..

Δημοσ.

θα το κοιταξω και αυριο και αν δεν δουλεψει θα την επιστρεψω..Το θεμα ειναι οτι ειχαν μονο μια..Μπορω να παω να τους ζητησω τα λεφτα μου πισω?

Δημοσ.

θα το κοιταξω και αυριο και αν δεν δουλεψει θα την επιστρεψω..Το θεμα ειναι οτι ειχαν μονο μια..Μπορω να παω να τους ζητησω τα λεφτα μου πισω?

εκει ειναι θεμα μαγαζιου πλεον πως συμπεριφερετε και τι πολίτικη χρησημοποιη στου πελατες του.

Δημοσ.

σημερα που την κοιταξα παρατηρησα οτι απο πισω εχει μερικα σημαδια...Λετε να μου εδωσαν μεταχειρισμενη;Τι γνωμη εχετε για το cosmodata;

Δημοσ.

Να την πας σήμερα κιόλας πίσω.

Επίσης η λειτουργία του ανεμιστήρα δεν εχει να κάνει με drivers,με το που ανοίγει ο υπολογιστής παίρνει ρευμα η κάρτα και λειτουργεί το fan.

Οι drivers σε λειτουργικό μπορούν να κανονίζουν την ταχύτητα του ανεμιστήρα ή κάποιο τρίτο πρόγραμμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...