vrionis2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 εχω κοιλιακους αλλα δεν εχω επιπεδη κοιλια. απο πρωστα το σωμα μου φενετε πολυ γυμνασμενο ενω οταν το βλεπω απο πλιαγια δεν ειναι επιπεδη η κοιλια μου. Πως γινετε αυτο? Τι πρεπει να κανω για να το διορθώσω?
imr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 εχω κοιλιακους αλλα δεν εχω επιπεδη κοιλια. απο πρωστα το σωμα μου φενετε πολυ γυμνασμενο ενω οταν το βλεπω απο πλιαγια δεν ειναι επιπεδη η κοιλια μου. Πως γινετε αυτο? Τι πρεπει να κανω για να το διορθώσω? Εγω παντως απλα την ρουφαω και ειναι μια χαρα.
MetalGearFan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Y7-RNJEawm8&feature=related
g_alkis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 το εχει οργανισμος μου ή ειναι κατι αλλο? Είσαι καταδικασμένος μην το συζητάς
vrionis2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Γιατι ειμαι καταδικασμενος δεν το καταλαβενω δεν γινετε με καποιο τροπο να κανω κατι? Κανω το πρωι καθε δευτερα, τεταρτη ,σαββατο ενα προγραμα που μου εδωσε ο γυμναστης μου πριν φαω φαγιτο για να καιο το λιπος και τριτη, τεταρτη , πεπτη κανω γυμναστηκη με βαρη για να συντηρισω το μυικο μου ογκο διοτι μου ειπαν με το τρεξιμο χανεις ενα μεριδιο μυις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα