Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επειδή σίγουρα θέλεις να πας και κωλωνεις , το φέρνεις αποξω αποξω....

Σου λεω

Για να βρεις καλο Ψ ( Ψυτχιατρο ή Ψυχολογο) , θελει καποιο καλο ψάξιμο.

Πρεπει ο Ψ να σου κανει , να ταιριάζει η χημεία σας.

Οι Ψ δεν προλαβαίνουνε αυτό τον καιρό . Πραγματικα , η μισή Αθήνα πάει σε Ψ ,

και η άλλη μιση είναι υποψήφια.

Μην κωλωνεις , αν θες ή πρεπει , να πας.

Αν θες να σου προτείνω , στείλε πμ.

Δημοσ.

Ο ψυχίατρος μου έγραψε plazeron(fluoxetine γνωστό ως prozac),abilify και lorivan,lorans(lorazepam γνωστό ως ativan).

Και για την θρησκοληψία τι σου έγραψε; :Ρ

Εγώ έχω πάει σε ψυγείατρο, πιάνεται; :Ρ

Δημοσ.

Ο ψυχίατρος μου έγραψε plazeron(fluoxetine γνωστό ως prozac),abilify και lorivan,lorans(lorazepam γνωστό ως ativan).

Πάντως αν σου περισσέψουν τέτοια μπίου - ξέρω κάτι παιδιά... :)

/seriously, όσοι το σκέφτεστε, να πάτε. Μην μασάτε με τις μαλακίες που μπορεί να πει ο καθένας... ;)

Δημοσ.

Μου περισεύουν πολλά ativan.Μακάρι να μου περισσέψουν και abilify.Τα παίρνω δωρεάν από το νοσοκομείο και πωλούνται ακριβά,150 ευρώ περίπου θα τα πουλήσω 100.Αν και κανονικά μόνο με συνταγή πωλούνται.

Δημοσ.

Τέσσερις φορές, σε τέσσερις διαφορετικούς γιατρούς.

Όλες στην διάρκεια της σύντομης στρατιωτικής θητείας μου.

Η εμπειρία μου θετική, καλά παιδιά, νιώθω πως τους βοήθησα αρκετά να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. ;p

Δημοσ.

κατι δεν μου παει καλα.

Σου έχει γράψει abilify , που είναι για την θεραπεια της σχιζοφρένειας , της ψύχωσης.

Είχες ποτέ κάποια εμπειρία , σαν πχ. να πιστευεις ότι είσαι δαιμονισμένος ,

ότι θέλουνε οι γύρω σου να σου κανουνε κακο ή κατι τετοιο?

H φλουοξετίνη είναι πολύ παλιο φάρμακο , δεν τα δίνει κανεις...δίνουνε Cymbalta , Venlafaxine ετψ.

Η ΛΟΡΑΖΕΠΑΜΗ , είναι παλιας σχολής αγχολυτικό , χρειάζεται κόκκινη συνταγή , και είναι εθιστικη......

Με τα φάρμακα που περιγράφεις , κατάλαβα και την πάθησή σου. Αλλα η θεραπεία είναι εντελώς λάθος....!!!

Δημοσ.

κατι δεν μου παει καλα.

Σου έχει γράψει abilify , που είναι για την θεραπεια της σχιζοφρένειας , της ψύχωσης.

H φλουοξετίνη είναι πολύ παλιο φάρμακο , δεν τα δίνει κανεις...δίνουνε Cymbalta , Venlafaxine ετψ.

Η ΛΟΡΑΖΕΠΑΜΗ , είναι παλιας σχολής αγχολυτικό , χρειάζεται κόκκινη συνταγή , και είναι εθιστικη......

Με τα φάρμακα που περιγράφεις , κατάλαβα και την πάθησή σου. Αλλα η θεραπεία είναι εντελώς λάθος....!!!

Ένας εθισμένος ασθενής είναι ένας τακτικός πελάτης..κοφ κοφ!

Δημοσ.

Υπάρχουν σχετικά τόπικ.

Δημοσ.

Έχω ψύχωση με το να πλένω τα χέρια μου.Η φλουξετίνη είναι το γνωστό prozac,μου έκανε πολύ καλό.Το ativan το έχω για αυπνίες.Zazik ποια η γνώμη σου για 5HTP και St.John's Wort;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...