zazik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Υπάρχουν σχετικά τόπικ. Μου δίνεις λινκ σε παρακαλώ? Θελω να δω τι γραφει , γιατι ειχα συγγενη (θειο) στην ίδια φάση. Για να το βοηθήσω το παλικαρι.
benign Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Έχω ψύχωση με το να πλένω τα χέρια μου.Η φλουξετίνη είναι το γνωστό prozac,μου έκανε πολύ καλό.Το ativan το έχω για αυπνίες.Zazik ποια η γνώμη σου για 5HTP και St.John's Wort; Αυτο με τα χερια ειναι εμμονη.Το St.John's Wort ειναι καβλωτικο. In before the lock.
status Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Έχω ψύχωση με το να πλένω τα χέρια μου.Η φλουξετίνη είναι το γνωστό prozac,μου έκανε πολύ καλό.Το ativan το έχω για αυπνίες.Zazik ποια η γνώμη σου για 5HTP και St.John's Wort; Τον ρωτάς την γνώμη του σαν γευσιγνώστη; Λες να σου προτείνει ότι πηγαίνει με κόκκινο κρασί και φέτα δωδώνη; ;ρ Τουτο το wort είναι μύκητας;
zazik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Έχω ψύχωση με το να πλένω τα χέρια μου.Η φλουξετίνη είναι το γνωστό prozac,μου έκανε πολύ καλό.Το ativan το έχω για αυπνίες.Zazik ποια η γνώμη σου για 5HTP και St.John's Wort; Πρωτον , η "ψύχωση" να πλεινεις τα χέρια σου λέγετε ΙδεοΨυχαναγκασμος και είναι ψυχική πάθηση. Δευτερον , το prozak ανήκει στα SSRI's , τα παλια αντικαταθλιπτικα , και στην περίπτωσή σου δεν κάνει. Χρειάζεσαι τα καινούρια SNRIs. ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΒΟΥΝΤΟΥ μαλακιες......!!!!!
pant13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 5htp μου το προτεινε ενας ψυχολογος στο οσλο ο οποιος το γυρισε στην ομοιπαθητικη το εχω αγορασει και θα το χρησιμοποιησω οταν θα σταματησω τα seroxat (κρησεις πανικου, μου τα σκασαν οι καταχρησεις λολ.) Ελα να μαζευομαστε οι ψυχακιδες
zazik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 5htp μου το προτεινε ενας ψυχολογος στο οσλο ο οποιος το γυρισε στην ομοιπαθητικη το εχω αγορασει και θα το χρησιμοποιησω οταν θα σταματησω τα seroxat (κρησεις πανικου, μου τα σκασαν οι καταχρησεις λολ.) Ελα να μαζευομαστε οι ψυχακιδες 5htp έτη 2012...ομοιοπαθητική....... Voodoo Shit.... Τι άλλο θα ακούσω.... Καλα ρε σεις , ρε γαμώ τα κερατά σας....ΤΟ google ΔΕΝ το χρησιμοποιείτε? Τόσο για να διαβάσετε τι είναι η κάθε μαλακία ή το κάθε φαρμακο που σας δίνουνε... Όσο και για να βρείτε έναν καλό Ψ. Εχετε προβλήματα σοβαρά , και δεν έχετε μια λίστα με τουλάχιστον 5 Ψ? Λιγο ψάξιμο δεν βλάπτει , είναι καλο να είστε ενημερωμένοι....βοηθάει..!!
pant13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 5htp έτη 2012...ομοιοπαθητική....... Voodoo Shit.... λολ ειναι το ενζυμο που φτιαχνει την σεροτονινη, μακρια 666 ρουβας
zazik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 λολ ειναι το ενζυμο που φτιαχνει την σεροτονινη, μακρια 666 ρουβας Αλήθεια? Για πες μας τι είναι η σεροτονίνη και ποιος ο ρολος της. Επίσης πες μας ποτε , αν έχει βλάβη η σεροτονίνη , έχει προβλημα και τι προβλημα. Με δικά σου λόγια...
pant13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αλήθεια? Για πες μας τι είναι η σεροτονίνη και ποιος ο ρολος της. Επίσης πες μας ποτε , αν έχει βλάβη η σεροτονίνη , έχει προβλημα και τι προβλημα. Με δικά σου λόγια... Βγαινουμε οφτοπικ, μαθηματα μεσω πμ Να εχει βλαβη η σεροτονινη? η να εχεις χαμηλα επιπεδα? anyway offtopic DR.
zazik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δεν χρειάζεται να είσαι ΔΡ , για να ξέρεις ότι και το 5htp και το St.Worth's είναι παπαριές... και τα συστήνεις σε κάποιον που έχει θέμα.... Ανευθυνο δεν συμφωνείς?
pant13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δεν χρειάζεται να είσαι ΔΡ , για να ξέρεις ότι και το 5htp και το St.Worth's είναι παπαριές... και τα συστήνεις σε κάποιον που έχει θέμα.... Ανευθυνο δεν συμφωνείς? Ρε συ πας καλα? Ειδες να συστηνω κατι? το παιδι ρωτησε αν ξερει καποιος γαι το 5 htp και του απαντησα, αν δεις εγω γραφω τι παιρνω τωρα και οτι θα ταχρησιμοποιησω εφοσον τελιωσω την θεραπεια μου. Για ηρεμησε, ψημενoς για καυγα εισαι? Αλλιως βρες 5Ψ
Προτεινόμενες αναρτήσεις