Toufas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 1ον να πω αυτο που μου ειπε η ψυχιατρος μου εδω: 3 φαρμακα απο την αρχη της θεραπειας ειναι εντελως λαθος προσεγγιση. 2ον, τα ssris δεν ειναι ξεπερασμενα ακομα. Δεν τα βρηκα χρησιμα οταν ειχε γινει λαθος διαγνωση σε μενα, αλλα σε αλλους δουλευουν. 3ον και πιο σημαντικο. ssri + 5htp ή αλκοολ = επικινδυνο. Συνδρομο σεροτονινης, ακρως επικυνδινο: http://en.wikipedia.org/wiki/Serotonin_syndrome Μην μαλακιζεστε. Εχω δει 2 ατομα να το παθαινουν και το εχω παθει μια φορα ο ιδιος. Δεν θυμαμαι πως πηγα στο σπιτι μου εκεινο το βραδυ, απλα ξυπνησα σπιτι.
pant13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 1ον να πω αυτο που μου ειπε η ψυχιατρος μου εδω: 3 φαρμακα απο την αρχη της θεραπειας ειναι εντελως λαθος προσεγγιση. 2ον, τα ssris δεν ειναι ξεπερασμενα ακομα. Δεν τα βρηκα χρησιμα οταν ειχε γινει λαθος διαγνωση σε μενα, αλλα σε αλλους δουλευουν. 3ον και πιο σημαντικο. ssri + 5htp ή αλκοολ = επικινδυνο. Απο συνδρομο σεροτονινης, εως και θανατο. Μην μαλακιζεστε. Εχω δει 2 ατομα να το παθαινουν και το εχω παθει μια φορα ο ιδιος. Δεν θυμαμαι πως πηγα στο σπιτι μου εκεινο το βραδυ, απλα ξυπνησα σπιτι. Εγω δεν προτεινα ssri kai 5htp, εκανα μια αναφορα σε αυτο, (οτι μου το συστησε ενας ψυχολογος στη Νορβηγια) και οτι μαλλον θα τα δοκιμασω οταν ΤΕΛΕΙΩΣΩ την θεραπεια μου και σε περιπτωση υποτροπης, αρα ssri 0, nix, nada.
Προτεινόμενες αναρτήσεις