arxangelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλλυντικά. Πλένουμε το πρόσωπο πρώτα ε;Με σαπούνι όχι μόνο νεράκι. πήγα πήρα από τα hondos αλλά δεν ειχε την μάρκα που μου πες...δεν κάνουν δουλειά αυτά που πήρα όμως
μαφαλντα Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Το χρησιμοποίησες σωστά;Θέλει να στεγνώσει εντελώς-τσιμπάει κάπως και μετά τράβηγμα.Αν την κοιτάξεις την ταινία θα έχει πάνω -μετά το τράβηγμα- τα μαύρα στίγματα που αφαίρεσε.
skipperas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 @arxangelos μήπως να πάρεις καμιά αποστειρωμένη βελόνα και να αρχίζεις να σκάβεις τη μύτη σου? εμένα μου αρέσει να πατάω με δύναμη τη μύτη και να βγαίνουν όλα μαζί.σαν να βγαίνει ο κιμάς απτή μηχανή στον κρεοπώλη ένα πράμα.χαχα
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 εγω παντως ειμαι hard core γυναικακι και δεν βαζω ταινιες. πρασινος αργιλος και οταν πετρωσει μετα απο 15 λεπτα, τον ξεκολλαω με το χερι απο το προσωπο αντι να τον βρεξω. κανει παντως δουλεια για τα μαυρα στιγματα αλλα και γενικα.
arxangelos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 @arxangelos μήπως να πάρεις καμιά αποστειρωμένη βελόνα και να αρχίζεις να σκάβεις τη μύτη σου? εμένα μου αρέσει να πατάω με δύναμη τη μύτη και να βγαίνουν όλα μαζί.σαν να βγαίνει ο κιμάς απτή μηχανή στον κρεοπώλη ένα πράμα.χαχα σουυυυυτττττττ μην λες τέτοια θα,μας κλειδώσουν πάλι χαχαχα κ γω τα πατάω αλλά που κ που μολύνεται κ δημιουργούνται σπυριά :/
KNoverGP Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αυτό με τον ατμό το κάνω και εγώ επίσης έχω ακούσει ότι δεν κάνει να τα αφαιρείς συνέχεια γιατί όλο και περισσότερο ανοίγουν οι πόροι και μετά μπορεί πιο εύκολα να μολυνθούν και είτε να βγάλεις περισσότερα ή να βγάλεις κάτι σπυριά να με το συμπάθιο.. ισχύει?
MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αυτό με τον ατμό το κάνω και εγώ επίσης έχω ακούσει ότι δεν κάνει να τα αφαιρείς συνέχεια γιατί όλο και περισσότερο ανοίγουν οι πόροι και μετά μπορεί πιο εύκολα να μολυνθούν και είτε να βγάλεις περισσότερα ή να βγάλεις κάτι σπυριά να με το συμπάθιο.. ισχύει? Μία φορά την εβδομάδα είναι μια χαρά να κάνεις ή και μια φορά τις 2 βδομάδες. Απλά μετά, καλό είναι να βάζεις κάποια λοσιόν αντισηπτική χωρίς αλκοόλ. Δεν ξέρω τι προϊόντα παίζουν για τα αγοράκια, μπορείς να ρωτήσεις όμως =)
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 σουυυυυτττττττ μην λες τέτοια θα,μας κλειδώσουν πάλι χαχαχα κ γω τα πατάω αλλά που κ που μολύνεται κ δημιουργούνται σπυριά :/ πριν ξεκινησουμε τετοιες ενδιαφερουσες περιπετειες πλενουμε και το προσωπο και τα χερια μας για να μην κανουμε σπυρακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα