billkolias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εχουν περάσει οι 12 μήνες υποχρεωτικής παραμονής στην forthnet,και μόλις εκανα αίτηση στον οτε για connex. Αναρωτιέμαι πρεπει να κανω κατι ,με την φορθνετ? να τους παρω να τους ενημερώσω η κατι τετοιο? επίσης τι θα γινιε με τον λογαριασμό σε αυτούς ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 δεν ενημερώνεις για τπτ, απλά πληρώνεις τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό... άλλαξε avatar btw
billkolias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 δεν ενημερώνεις για τπτ, απλά πληρώνεις τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό... άλλαξε avatar btw μαλιστα ,μηπως ξερουμε και ποτε παιζει να γινει η αλλαγη? χθες εκανα ηλεκτρονικα την αιτηση σημερα περιμενω τηλ για επιβεβαιωση... χαχαχα αυτο ακριβως σκεφτομουν και εγω,τωρα που ξανα ειμαι και εγω πελατης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ο ΟΤΕ την κάνει αρκετά γρήγορα, μέσα σε 2-3 εργάσιμες, δλδ μέχρι την Παρασκευή παίζει να είσαι στον ΟΤΕ...
billkolias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μίλησα με έναν υπάλληλο μου είπε πως θα πάρει 10-15 μέρες απο σήμερα.Και οτι ο εξοπλισμός θα σταλεί την μέρα που θα ολοκληρωθεί η σύνδεση και οχι νωρίτερα, wtf?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο για αλλαγή από εναλλακτικό σε ΟΤΕ...
billkolias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αυτό ακριβώς μου είπαν και οτι μπορώ να πάρω τηλ για να μάθω το στάδιο κτλπα κτλπα... αναρωτιέμαι αν όντως θα κάνουν τοσο. και τι μαμακια είναι αυτό με τν εξοπλισμό? ελπίζω τουλάχιστον να μου στείλουν το username και το pass εγκαίρως στο κιν η στο mail ... Δεν μπορώ να μείνω μέρα χωρίς νετ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 μιλάμε για απλή αλλαγή μιας γραμμής από εναλλακτικό σε ΟΤΕ χωρίς πχ αλλαγή σπιτιού ή προσθήκη νέας γραμμής σωστά? δεν νομίζω ότι θα κάνει τόσο, απλά σου λένε τόσο για να πέσουν μέσα σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά... δεν μένεις ούτε μια μέρα χωρίς net, μόνο την στιγμή που γίνεται η αλλαγή..
billkolias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ναι όλα τα ίδια! μακάρι,αν το κάνουν τότε θα βγάλω και την photo απο το avatar
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εχουν περάσει οι 12 μήνες υποχρεωτικής παραμονής στην forthnet,και μόλις εκανα αίτηση στον οτε για connex. Αναρωτιέμαι πρεπει να κανω κατι ,με την φορθνετ? να τους παρω να τους ενημερώσω η κατι τετοιο? επίσης τι θα γινιε με τον λογαριασμό σε αυτούς ? Για αρχη αλλαξε αβαταρ και εχε παντα στο νου σου το "ποτε μην λες ποτε " .
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μίλησα με έναν υπάλληλο μου είπε πως θα πάρει 10-15 μέρες απο σήμερα.Και οτι ο εξοπλισμός θα σταλεί την μέρα που θα ολοκληρωθεί η σύνδεση και οχι νωρίτερα, wtf? Όπως πολύ σωστά σου είπαν και άλλοι φίλοι,σου είπε τόσες μέρες για περισσότερη ασφάλεια.Username και password θα είναι μέσα στον εξοπλισμό.
billkolias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Όπως πολύ σωστά σου είπαν και άλλοι φίλοι,σου είπε τόσες μέρες για περισσότερη ασφάλεια.Username και password θα είναι μέσα στον εξοπλισμό. αα δηλαδη στανταρ θα μεινω μερα χωρις νετ με πηραν και τηλ απο την φορθνετ για το λογο που θα αποχορισω και οτι εχουν προσφορα και μπλα μπλα μπλαα Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2012 από billkolias
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 παλια Username Και Password τα ενεργοποιουσες εσυ απο το my.otenet.gr. κατα τα αλλα δεν θα μεινεις χωρις νετ και μπορεις να εχεις και το παλιο ρουτερ αν δεν θες το καινουριο.επισης απενεργοποιησε την αυξημενη ασφαλεια της Otenet απο το site της otenet για να μην σουκοβει Ports.κρατα Το vigor.σε ταχυτητα θεωρητικα ισως πεσεις κανα Mbit λογω 9 Margin.θα τα δεις στην πραξη.λογικα κανα μισαωορο χωρις ιντερνετ αμα εχεις τα στοιχεια..επειδη εχεις μεσα στο ρουτερ στοιχεια forthnet λογικα επειδη η forthnet δεν θα κοπει καπακια θα μπει κανονικα διαμεσω της γραμμης του οτε στην forthnet και θα εχεις νετ μεχρι να αλλαξεις Username/password η να σου κλεισει η forthnet Το account.
billkolias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 παλια Username Και Password τα ενεργοποιουσες εσυ απο το my.otenet.gr. κατα τα αλλα δεν θα μεινεις χωρις νετ και μπορεις να εχεις και το παλιο ρουτερ αν δεν θες το καινουριο.επισης απενεργοποιησε την αυξημενη ασφαλεια της Otenet απο το site της otenet για να μην σουκοβει Ports.κρατα Το vigor.σε ταχυτητα θεωρητικα ισως πεσεις κανα Mbit λογω 9 Margin.θα τα δεις στην πραξη.λογικα κανα μισαωορο χωρις ιντερνετ αμα εχεις τα στοιχεια..επειδη εχεις μεσα στο ρουτερ στοιχεια forthnet λογικα επειδη η forthnet δεν θα κοπει καπακια θα μπει κανονικα διαμεσω της γραμμης του οτε στην forthnet και θα εχεις νετ μεχρι να αλλαξεις Username/password η να σου κλεισει η forthnet Το account. Κοιταξα δεν ειχε κανενα Ολα comple, Ολη μερα σημερα δεν ειχα νετ,πριν λιγο με πηραν τηλ μου ειπαν και το username και το pass. Ενοητε πως θα κρατησω το vigor αλλα αφου το δικαιουμαι το μοντεμακι θα το παρω να το εχω σε σε bridje η για τπτ αλλο .Ομως δεν ξερω τι παιζει ,αλλα δεν συγχρονιζω σε adsl2+ μονο σε adsl2 wtf?? Να παρω τηλ στην τηλεφωνικη υποστιριξη???? Λεω να μην παραπονεθω πρωτη μερα επισης εχει πεσει και το att μαλλων θα ειναι απο το μεγαλυτερο snr.
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Ολα comple. Ολη μερα σημερα δεν ειχα νετ,πριν λιγο με πηραν τηλ μου ειπαν και το username και το pass. Ενοητε πως θα κρατησω το vigor αλλα αφου το δικαιουμαι το μοντεμακι θα το παρω να το εχω σε σε bridje η για τπτ αλλο .Ομως δεν ξερω τι παιζει ,αλλα δεν συγχρονιζω σε adsl2+ μονο σε adsl2 wtf?? Να παρω τηλ στην τηλεφωνικη υποστιριξη???? Λεω να μην παραπονεθω πρωτη μερα επισης εχει πεσει και το att μαλλων θα ειναι απο το μεγαλυτερο snr. βαλτο καρφωτα adsl2+ η δοκιμασε Multimode για αρχη.β.ανεβηκε ο συγχρονισμος σου η οχι?λογικα πρεπει να επεσε λιγακι.γραψε πριν με forthnet και τωρα με οτε να δουμε. καλα αν παιζει adsl2 δεν θα αλλαξει αυτο Μονο του η μετα.κατι τρεχει.επειδη ειναι πρωτη μερα δεν σημαινει κατι.απλα βαλε και αλλο ρουτερ πανω αν δεν πετυχουν αυτα που σου ειπα να δουμε αν θα κλειδωσει adsl2+ αυτο. το attenuation οτι επεσε δεν σημαινει κατι.το βλεπει διαφορετικα λογω adsl2 και λογω διαφορετικου dslam.τωρα για access point ναι καλο θα ειναι. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2012 από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα