orion1986 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 καλησπερα στην παρεα του insomnia . ειμαι 31 στα 32 και η κοπελα μου 22 στα 23 . εχουμε τρομερη χημεια ομως εγω κολλαω στην διαοφρα απο την αποψη τι θα λεει το περιβαλλον μας συγγενικο και φιλικο...πιστευετε πως πρεπει να μην δωσω σημασια?δεν θελω να την χασω απο την αλλη φοβαμαι
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ε σιγά τη διαφορά... Σε 3 χρόνια δε θα φαίνεται καν η διαφορά. Εσύ θα εισαι ένας ώριμος 35αρης και αυτή μια 27χρονη κοπέλα έτοιμη για γάμους, παιδιά κτλ κτλ... Και το οικογενειακό περιβάλλον δε το ακούμε ποτέ παρεπιπτόντος 1
pournaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ε σιγά τη διαφορά... Σε 3 χρόνια δε θα φαίνεται καν η διαφορά. Εσύ θα εισαι ένας ώριμος 35αρης και αυτή μια 27χρονη κοπέλα έτοιμη για γάμους, παιδιά κτλ κτλ... Και το οικογενειακό περιβάλλον δε το ακούμε ποτέ παρεπιπτόντος Το αυτο. Συμφωνω απολυτα, ειναι μια αρκετα φυσιολογικη διαφορα σε αυτη την ηλικια, και οσο μεγαλωνετε αυτη η διαφορα στη σχεση σας θα μειωνεται.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μη δινεις σημασια. Πιθανολογω δε πως το περιβαλλον σας δε θα πει τιποτα (εκτος ισως απο τους γονεις της κοπελας, υπο προϋποθεσεις). Αν ηταν οι αντιστροφες ηλικιες θα ειχατε να ακουσετε πολλα. Παρα πολλα ισως. Αλλα και εκει θα ισχυε το ιδιο. Μη δινεις σημασια.
orion1986 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ε σιγά τη διαφορά... Σε 3 χρόνια δε θα φαίνεται καν η διαφορά. Εσύ θα εισαι ένας ώριμος 35αρης και αυτή μια 27χρονη κοπέλα έτοιμη για γάμους, παιδιά κτλ κτλ... Και το οικογενειακό περιβάλλον δε το ακούμε ποτέ παρεπιπτόντος 26 η κοπελα θες να πεις.χεχε.να σαι καλα
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Όπως ακριβως τα γράφουν ο pournaras και ο stormrain... Keep on και μην ακούς κανέναν. Και ευχόμαστε τα καλύτερα
fuku Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αφου γουστάρεις εσυ και γουστάρει και αυτη....που είναι το πρόβλημα? 1
skipperas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 το πρόβλημα θα ήταν αν το 1986 στο nickname σου, ήταν η ημερομηνία γέννησης σου. αφού είσαι σίγουρος πως δεν είναι, τότε κανένα πρόβλημα.να ζήσετε
Pantelwolf Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μη δινεις σημασία, το πιθανότερο είναι να σε χωρίσει αυτή όταν αντιληφθεί οτι δεν έχει ζήσει τίποτα ακόμη και οτι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές..!
zazik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Είναι ιδανική διαφορά πιστευω.... θα την μυήσεις στα άδυτα του σεξ ως ποιο εμπειρος.... Και μετά..... Θα σε χωρίσει , και αυτα που έμαθε με σένα στο σεξ , θα τα κάνει στον επόμενο. 2
benign Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 καλησπερα στην παρεα του insomnia . ειμαι 31 στα 32 και η κοπελα μου 22 στα 23 . εχουμε τρομερη χημεια ομως εγω κολλαω στην διαοφρα απο την αποψη τι θα λεει το περιβαλλον μας συγγενικο και φιλικο...πιστευετε πως πρεπει να μην δωσω σημασια?δεν θελω να την χασω απο την αλλη φοβαμαι Δεν εχει καμμια σχεση η διαφορα ηλικιας,ξερω περιπτωσεις με διπλη διαφορα απο εσας που ειναι ευτυχισμενες οικογενειες.Αν αγαπιεστε προχωρατε και γραφετε τις συμβατικοτητες και οποιον διαφωνει στα παλια σας τα παπουτσια. Υποψιαζομαι απο αυτα που λες οτι η σχεση σας ειναι μικρη χρονικα.Περιμενε λιγα χρονια να ωριμασει πριν κανεις κατι σοβαρο και τοτε θα εισαι πιο σιγουρος. Και κατι τελευταιο,ποτε οσο και να αγαπας καποιον,μην τον εξιδανικευεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Κι εγώ με την κοπέλα μου 8 χρόνια διαφορά ηλικίας έχουμε, είμαστε 5 χρόνια μαζί και έχουμε μια από τις καλύτερες σχέσεις που βλέπω να υπάρχουν γύρω μου (γενική γνώμη, όχι δική μου). Τολμώ να πω, ότι ίσως και να βοήθησε η διαφορά ηλικίας σε αυτό. Αν και το απείρως σημαντικότερο είναι το ποιος είσαι και ποια είναι.
imr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αν δεν εισαι 18 και η κοπελα 9 δεν βλεπω καποιο προβλημα 2
ntg1980 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δε παίζει κανένα ρόλο η (φυσιολογικότατη) διαφορά ηλικία σας! Σε τέτοιο βαθμό, που δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σε προβληματίζει... Αν έχετε μυαλό κι αντίληψη, απλά θα εξελιχθεί απόλυτα πετυχημένα η σχέση σας. Αν έστω ένας απ'τους 2 σας κουβαλάει άχυρο στο κεφάλι, θα διαλυθεί και καθόλου διαφορά ηλικίας να μην είχατε. Και μη βάζεις την ηλικία με την ωριμότητα στο ίδιο τρυπάκι... Είναι δύο εντελώς άσχετα πράγματα και θα απογοητευτείς αν θεωρείς ότι μπορείς να βασιστείς σε μεγαλύτερες ηλικίες απλά επειδή είναι μεγαλύτερες! Όμως όπως είπε και κάποιος πριν... "ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ"! Ζήσε τη σχέση και προχώρα μετά σε "πιο βαθιά νερά" όπως τα κουλουράκια στο κεφάλι! ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα