Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα ειναι πως 1η φορα τρωω τετοιο κολλημα με σχεση μου.για πολλους λογους.πρωτη φορα ειμαι με καποια και γουσταρω 1000%.παντα οσες σχεσεις εκανα ενιωθα καποιο κενο.ομως τωρα νιωθω τελεια 1000!!!απολυτα καλυμενος.ολα καλα μεχρι εδω.ομως απο κει και περα αρχιζουν τα ''αλλα'' να την σκεφτομαι ολη μερα,να ανησυχω μηπως μου την κανει,να φθειρομαι,να μην τρωω , να μην κοιμαμαι....κοινως εχω τρελλαθει απο τις σκεψεις.ουτε στη δουλεια μου ειμαι συγκεντρωμενος....ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!

Κατα την γνωμη μου, εφοσον την αγαπας, την θελεις, εισαι ερωτευμενος κτλ δηλαδη δεν θελεις να την χασεις, τοτε προσεχε και αγαπα πρωτα τον εαυτο σου για να συνεχισει να σε αγαπα και αυτη. Αν οπως λες ανησυχεις και κανεις καταστροφολογικα σεναρια, την σκευτεσε ολη μερα (με την ψυχοφθορα εννοια, οχι με την καλη) και με λιγα λογια χαλας την καθημερινοτητα και την ψυχολογια σου, τοτε ολη αυτη η αρνητικοτητα που σε διακατεχει, θα επιρεάσει επισης αρνητικά και την σχεση σου με την κοπελα με αποτελεσμα να την χασεις!

Και το πιο βασικο ειναι να μην καταλαβει η κοπελα σου οτι ανησυχεις εσυ και φοβασαι για το τι θα πουν οι αλλοι. Και για να μην φανει, πρεπει οντως να μην φοβασαι. Γιατι αν εχεις ανασφαλειες εσυ που εισαι αντρας και μαλιστα μεγαλυτερος σε ηλικια, ποσο μαλλον αυτη! Οι γυναικες θελουν να νιωθουν ασφάλεια!

Να είσαι οπως ήσουν στην αρχη της σχεσης σας. Μην αρχισεις τωρα τους φοβους οτι θα τη χασεις, γιατι αυξανεις τις πιθανοτητες οντως να την χάσεις!

Να είσαι LIKE A BOSS και σου ευχομαι τα καλυτερα! :)

Δημοσ.

ευχαριστω.

Λούσι αδερφέ, μίλησε μας για την ευφυΐα του μέσου χρήστη τώρα. Σε αγαπώ, αλλά μάταια προσπαθείς να με εντάξεις στο τέχνασμα του "μέσου", η χλέμπα δεν αναβαθμίζομαι*.

*εκτός κι αν αυτή η κατανομή έχει πραγματικά περίεργο σχήμα, ας πούμε αχλαδοκώλικο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωρίωνα έχουμε τα δεδομένα ότι είσαι 30 χρονών και έχεις μια κοπέλα που (πιστεύεις ότι) την αγαπάς.

Άλλο ένα δεδομένο, ότι μπορεί μια φίλη της να πεί "α αυτός είναι μεγάλος για σένα".

Και για να καταλάβω αυτό μπορεί να είναι αιτία για να την παρατήσεις, ή να σε ρίχνει ψυχολογικά; Άμα έχεις μπεί σ'αυτή τη λούπα, να βρείς τρόπο να ξαναβγείς σύντομα, όποιος κι αν είναι αυτός. Είτε αυτός είναι το να δείς αλλιώς τα πράγματα, είτε το να την παρατήσεις. Αλλιώς φθείρεσαι τζάμπα φίλε μου, να το ξέρεις. Εδώ γίνονται άλλα κι άλλα. Θα το κατάλαβες κι απ'το παρών τόπικ..

Επεξ/σία από ennoeitai
Δημοσ.

Ts σε απασχολούν κάτι λεπτομέρειες..δεν είσαι ερωτευμένος.

Αα δηλώνεις 31 αλλά έχεις ανασφάλειες δεκαεφτάχρονου.Η διαφορά ηλικίας είναι σχετική,παίζει η κοπελιά να είναι πιο ώριμη από εσένα.

Δημοσ.

Τώρα μην λέμε μαμακιες για την τριχωτή κοιλια είναι πολύ must :P γνωστη και ως το μαξιλαράκι του ερωτα θα ήθελες να έτριβες το πρόσωπο σου σε μια τέτοια κοιλίτσα χαχαχαχαχα

εεε κοψε, τρωμε πρωινο εδω περα. μην μας φυγει και τπτ πανω στο πληκτρολογιο. :eek:

Δημοσ.

Ετσι ειναι η @#$%^& η ζωη! :mrgreen:

Αρχικα πηγα να σε παραδεχτω αλλα το ποστ σου μετα (δευτερη παραθεση) τα ανετρεψε ολα! Το αν εισαι ανθρωπος προς μιμηση ασε τους αλλους να το κρινουν. Δεν γινεται βαση λογικης να οριζεις τον εαυτο σου ως προτυπο για μιμηση, αφου οι αλλοι θα σε μιμηθουν, δεν γινεται να μιμηθεις τον εαυτο σου. Εκτος και αν μιμησε τον εαυτο που θα ηθελες να εισαι.

Το οτι ειμαστε (εγω, εσυ και οσοι αλλοι ειναι) κατα του κοινωνικου κομφορμισμου και της μαζοποιησης δεν σημαινει οτι θα ισοπεδώσουμε αξιες, ηθικα ζητηματα και οτιδηποτε αλλο με το προσχημα της αχαλίνωτης ελευθερείας!

Το οτι σε απελυσαν απο το σχολειο (και ελπιζω να σου αφερεσαν και την αδεια ασκησεως επαγγελματος εκπαιδευτικου) ηταν απολυτα λογικο και δίκαιο! Οχι επειδη πηγες με οποιαδηποτε 17χρονη αλλα με την 17χρονη μαθητρια σου, ενω το κρατος σε εχει διορισει με τα χρηματα του λαου (και σε ιδιοτικο ισχυει το αναλογο. δεν αλλαζει κατι) ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ για να δωσεις παιδεια στην 17χρονη ανηλικη που δεν εχει αναπτηξει κριτηκη σκεψη και μπορει να παρασειρθεί και να κανει οτιδηποτε!

Αλλα βεβαια που ζουμε? Ελλαδισταν! Ουτε οι εκπαιδευτικοι δεν ξερουν ποιος ειναι ο ρολος τους στα σχολεια!

Και μην μου πεις οτι ειμαι off-topic ή οτι σε κρινω, γιατι εσυ πρωτος παρεκτραπηκες και προκαλεις μ'αυτα που γραφεις!

Και παρεπιπτοντως η 17χρονη κοπελα θα μπορουσε να ηταν η 17χρονη αδερφη μου.... και καλυτερα να το σταματισω εδω, γιατι αν το συνεχισω το προφιλ μου θα αλλαξει ομαδα απο μελη σε αποκλησμενους!

Λες και άμα δεν την πήδαγε αυτός, δεν θα την πήδαγαν τίποτα συμμαθητές της στην 5ήμερη...

Πρόβλημα της, να είχε την σωστή καθοδήγηση απο το σπίτι της. Λες και της έκανε κακό. Αντιθέτως της προσέφερε περισσότερη γνώση και εμπειρία απο οποιοδήποτε πήδημα με οποιοδήποτε πιτσιρικά και βέβαια δεν αναφέρομαι σε γνώση σχετική με το σεξ... ;)

Δημοσ.

Ts σε απασχολούν κάτι λεπτομέρειες..δεν είσαι ερωτευμένος.

Αα δηλώνεις 31 αλλά έχεις ανασφάλειες δεκαεφτάχρονου.Η διαφορά ηλικίας είναι σχετική,παίζει η κοπελιά να είναι πιο ώριμη από εσένα.

δεχομαι οτι ειμαι ανασφαλης.ομως οταν η αλλη ειναι 22-23 και θελει να μαζευει εμπειριες θα λογαριασει εμενα? (ασχετα ποσο καλα της φερομαι-το οποιο χωρις να θελω να το παιξω ψωνιο ΝΑι της φερομαι πολυ καλα)

Δημοσ.

mjbulls23 ποια ΔΕΝ θα πηδαγες???υπηρχε βασικα καποιος/α που δεν θα πηδαγες σε αυτο τον πλανητη απο αποψη οτι καποιος κοινωνικος κομφορμισμος θα σου απαγορευε να το κανεις?

επισης η μαθητρια τι κυρωσεις ειχε μετα απο το συμβαν?

Δημοσ.

δεχομαι οτι ειμαι ανασφαλης.ομως οταν η αλλη ειναι 22-23 και θελει να μαζευει εμπειριες θα λογαριασει εμενα? (ασχετα ποσο καλα της φερομαι-το οποιο χωρις να θελω να το παιξω ψωνιο ΝΑι της φερομαι πολυ καλα)

Που το ξέρεις ότι δεν έχει γεμίσει με εμπειρίες; Μην λέμε ότι να ναι. Συνέχισε να την εμπιστεύεσαι, όπως όταν ξεκίνησες την σχέση μαζί της. Μην μπαίνεις σε ψευτοδιλήμματα και enjoy the ride...

Δημοσ.

μπορει να μην θελει να μαζεψει εμπειριες. μπορει να θελει να τακτοποιηθει η κοπελα. σταματα να ανησυχεις γτ απο την ανασφαλεια σου μπορει να την προσβαλεις και να την διωξεις. μην της κανεις τετοια κουβεντα ποτε, θα ειναι σαν να της λες καταμουτρα οτι δεν της εχεις καμια εμπιστοσυνη. απλα ευχαριστησου την σχεση σου τωρα και για το μελλον βλεπεις, δεν μπορει να σου εγγυηθει κανενας οτι θα υπαρξει happy end. ολα ενα ρισκο ειναι.

Δημοσ.

Τι εμπειρίες να μαζεύει ρε φίλε? Σου είπε κανείς πως θέλει να πάει με όλον τον πλανήτη ή ότι αυτό είναι απαραίτητο?

Εμπειρίες ζωής θέλει να ζήσει. Αυτές μπορεί με τον άνθρωπο της ή χωρίς. Να μαθαίνει νέα πράγματα, να πηγαίνει μπροστά σαν τρόπο σκέψης, στο κάνει νέα πράγματα.

Κάθε μέρα προσπαθούμε για την επόμενη. Δεν επαναπαυόμαστε. Λειτουργούμε ως ομάδα και σεβόμαστε την άποψη του άλλου και την ύπαρξη του. απλά πράγματα που δεν βρίσκει ο περισσότερος κόσμος στους συντρόφους του.

τα υπόλοιπα περί ηλικίας είναι μαλακίες εφόσον το θέλουν πραγματικά και οι 2. Αν δεν το θέλουν, ή αν δεν ξέρουν αν δεν τον θέλουν είναι άλλο θέμα και προφανώς δεν μπορούν να το επιλύσουν μόνοι τους, αλλιώς θα το είχαν κάνει.

Δημοσ.

Να μην είσαι,δεν έχει και νόημα,δεν το ευχαριστιέσαι.Μπορεί να φύγεις πρώτος ξέρεις.Δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο και μην συγκρίνεις το τι ήθελες εσύ στα 22 με το τι θέλει αυτή.Είναι μαζί σου κι αυτό από μόνο του σημαίνει ότι δεν την ενοχλεί,ενδεχομένως και να μην το σκέφτηκε καν.Επίσης με το να λες ότι δεν θα σε λογαριάσει και ότι θα ψάχνεται, την υποτιμάς.Γενικά δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις καλή γνώμη για το άτομό της,δεν την εμπιστεύεσαι που είναι βασικό-για σένα πάντως λες τα καλύτερα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να σε ρωτήσω χωρίς παρεξήγηση.

Μήπως ήσουν μέχρι προσφάτως παρθένος?

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις απλά να ξεπεράσεις τα συναισθηματικά σου κενά.

Δημοσ.

Λες και άμα δεν την πήδαγε αυτός, δεν θα την πήδαγαν τίποτα συμμαθητές της στην 5ήμερη...

Αναρωτιέμαι αν λέει κάποιος το ίδιο για κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, ή την κοπέλα σου σε κάποιο άλλο forum.

Αλλά δε γαμιέται, θα έχει αποκτήσει γνώση και εμπειρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...