viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 μπορει να μην θελει να μαζεψει εμπειριες. μπορει να θελει να τακτοποιηθει η κοπελα. σταματα να ανησυχεις γτ απο την ανασφαλεια σου μπορει να την προσβαλεις και να την διωξεις. μην της κανεις τετοια κουβεντα ποτε, θα ειναι σαν να της λες καταμουτρα οτι δεν της εχεις καμια εμπιστοσυνη. απλα ευχαριστησου την σχεση σου τωρα και για το μελλον βλεπεις, δεν μπορει να σου εγγυηθει κανενας οτι θα υπαρξει happy end. ολα ενα ρισκο ειναι. μιλαμε για τα λεφτα ή για την φαγουρα που δεν φτανει...? γιατι μπερδευτηκα
evabb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 μιλαμε για τα λεφτα ή για την φαγουρα που δεν φτανει...? γιατι μπερδευτηκα ε; υπαρχουν κι ανθρωποι που θελουν να παντρευτουν και να κανουν οικογενια ανεξαρτητως ηλικιας, χρηματων και διαφορων αλλων παραμετρων.
kirileman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ε; υπαρχουν κι ανθρωποι που θελουν να παντρευτουν και να κανουν οικογενια ανεξαρτητως ηλικιας, χρηματων και διαφορων αλλων παραμετρων. Ναι, οκ...
kirileman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως συμφωνώ με τα "θέλω" που δεν λαμβάνουν υπόψιν τις "μικρές και ασήμαντες" αυτές παραμέτρους. Αλήθεια, τί σημαίνει "θέλω να κάνω οικογένεια ανεξαρτήτως ηλικίας, χρημάτων κλπ παραμέτρων;"
evabb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι, οκ... προφανως και χρειαζονται χρηματα, τα ευκολως ενοουμενα παραλειπονται, αλλα δεν χρειαζεται να βγαζει ο αλλος 10,000 το μηνα για να κανει οικογενεια, ουτε να ειναι κανενα κελεπουρι ωστε να τον θελει η γκομενα για πατερα των παιδιων της. σε ντουβαρια μιλαω;
Cossutius. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλά βασικά τα χρήματα δε παίζουν κανένα ρόλο. Αμα ένα ζευγάρι αγαπιέται πάει και παντρεύεται και με νυφικό απ το Μοναστηράκι αμα λάχει. Απλά η έλλειψη χρημάτων στο μέλλον φέρει γκρίνια κτλ κτλ. Κακά τα ψέμματα, όσο και να αγαπάς τον άλλο, άμα δε μπορείς να πας μια βόλτα, να πιείς ένα καφέ, να πας ένα γαμοσινεμά και μένεις κλεισμένος σε 4 τοίχους και παρέα με καμια πεθερά να σε πληρώνει, ε σίγουρα ο γάμος δεν έχει μέλλον. Και δυστηχως στη περίπτωση αυτή (οκ χωρις τη πεθερά) οδηγούνται όλο και περισσότερα ζευγάρια. Αμα δουλεύει μόνο ο ένας εκ των 2 και για 800 ευρω, ούτε νοίκι πληρώνεις ούτε βόλτες μπορεις να κάνεις, ούτε καν μια ταινία δε μπορείς να κατεβάσεις....Απλά τα πράγματα και πολύ ρεαλιστικά.
gang Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αμα δουλεύει μόνο ο ένας εκ των 2 και για 800 ευρω, ούτε νοίκι πληρώνεις ούτε βόλτες μπορεις να κάνεις, ούτε καν μια ταινία δε μπορείς να κατεβάσεις....Απλά τα πράγματα και πολύ ρεαλιστικά. Οκ αυτό ήταν υπερβολή.
Cossutius. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Οκ αυτό ήταν υπερβολή. Εσύ κάνεις και βόλτες με 800 ευρώ το μήνα 2 άτομα και ενοίκιο? Πες μου τον τρόπο να τον πω σε όλο το κόσμο... Εκτός και αν θεωρείς πως δεν υπάρχει αυτός ο κόσμος οπότε εκει θα πάμε σε άλλη κουβέντα..
gang Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εσύ κάνεις και βόλτες με 800 ευρώ το μήνα 2 άτομα και ενοίκιο? Πες μου τον τρόπο να τον πω σε όλο το κόσμο... Εκτός και αν θεωρείς πως δεν υπάρχει αυτός ο κόσμος οπότε εκει θα πάμε σε άλλη κουβέντα.. Γνωρίζω ζευγάρι με ενοίκιο στα 350 και μισθό πάνω κάτω στο χιλιάρικο. Δεν είναι και κάθε μέρα έξω, αλλά είναι νορμάλ φάση. Δεν λέω ότι είναι και άνετα όμως.
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ε; υπαρχουν κι ανθρωποι που θελουν να παντρευτουν και να κανουν οικογενια ανεξαρτητως ηλικιας, χρηματων και διαφορων αλλων παραμετρων. εγινε...
kirileman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 προφανως και χρειαζονται χρηματα, τα ευκολως ενοουμενα παραλειπονται, αλλα δεν χρειαζεται να βγαζει ο αλλος 10,000 το μηνα για να κανει οικογενεια, ουτε να ειναι κανενα κελεπουρι ωστε να τον θελει η γκομενα για πατερα των παιδιων της. σε ντουβαρια μιλαω; -Πάει η μία παράμετρος, τα λεφτά. -Ηλικία: Παίζει ρόλο ή δεν την υπολογίζουμε ούτε αυτή αν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια; Χμ, μάλλον την ψιλολαμβάνουμε υπόψιν, αφού η ηλικία σχετίζεται με τις υπόλοιπες παραμέτρους (επαγγελματική/οικονομική κατάσταση, συνήθειες, ενδιαφέροντα, παρέες, κλπ) -Οικογενειακή κατάσταση/περιβάλλον: Αυτή μας ενδιαφέρει; Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ή "αν θέλω να κάνω οικογένεια δεν κολλάω ούτε εκεί";... -Εμφάνιση: Με ελκύει ερωτικά ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου ή υπάρχουν και οι τσόντες; Για πόσο; Και αν αυτός/αυτή έχει καλή εμφάνιση, μήπως "παρασέρνει" και εμένα προς τη διατήρηση της δικής μου εξωτερικής εμφάνισης σε καλά επίπεδα ή τώρα που παντρεύτηκα δε έχει πια καμία σημασία; Με άλλα λόγια, προφανώς και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν οικογένεια χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, συνήθως, όμως, το κάνουν πράξη επειδή υπάρχουν κάποια κορόιδα από πίσω που θα αναλάβουν να επωμιστούν τα "πρέπει" που συνεπάγεται η δημιουργία οικογένειας, η γέννηση παιδιών κλπ ή βρίσκουν "άλλους" τρόπους να γεμίσουν τα κενά της σχέσης. Οι υπόλοιποι, τα σταθμίζουν όλα πριν κάνουν το μεγάλο βήμα, λεφτά, ηλικία, οικογένεια, καταγωγή, εμφάνιση, τα πάντα όλα, με την όποια βαρύτητα τους προσδίδει ο καθένας μας. Και το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό. Το κάνουν όλα τα ζώα, το κάνουμε και εμείς. Ντουβάρι σπικινγκ.
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 -Πάει η μία παράμετρος, τα λεφτά. -Ηλικία: Παίζει ρόλο ή δεν την υπολογίζουμε ούτε αυτή αν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια; Χμ, μάλλον την ψιλολαμβάνουμε υπόψιν, αφού η ηλικία σχετίζεται με τις υπόλοιπες παραμέτρους (επαγγελματική/οικονομική κατάσταση, συνήθειες, ενδιαφέροντα, παρέες, κλπ) -Οικογενειακή κατάσταση/περιβάλλον: Αυτή μας ενδιαφέρει; Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ή "αν θέλω να κάνω οικογένεια δεν κολλάω ούτε εκεί";... -Εμφάνιση: Με ελκύει ερωτικά ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου ή υπάρχουν και οι τσόντες; Για πόσο; Και αν αυτός/αυτή έχει καλή εμφάνιση, μήπως "παρασέρνει" και εμένα προς τη διατήρηση της δικής μου εξωτερικής εμφάνισης σε καλά επίπεδα ή τώρα που παντρεύτηκα δε έχει πια καμία σημασία; Με άλλα λόγια, προφανώς και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν οικογένεια χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, συνήθως, όμως, το κάνουν πράξη επειδή υπάρχουν κάποια κορόιδα από πίσω που θα αναλάβουν να επωμιστούν τα "πρέπει" που συνεπάγεται η δημιουργία οικογένειας, η γέννηση παιδιών κλπ ή βρίσκουν "άλλους" τρόπους να γεμίσουν τα κενά της σχέσης. Οι υπόλοιποι, τα σταθμίζουν όλα πριν κάνουν το μεγάλο βήμα, λεφτά, ηλικία, οικογένεια, καταγωγή, εμφάνιση, τα πάντα όλα, με την όποια βαρύτητα τους προσδίδει ο καθένας μας. Και το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό. Το κάνουν όλα τα ζώα, το κάνουμε και εμείς. Ντουβάρι σπικινγκ. μην τα λες ετσι ρε και την πληγωσεις...
evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 το αρχικο ποστ μου με το οποιο λυσσαξατε διαβαζοντας την λεξη «τακτοποιηθει» και την οποια ερμηνευσατε ως «ψαχνω τον πλουσιο γαμπρο» προσπαθω να δικαιολογησω τοση ωρα. δεν ενοουσα πλουσιο γαμπρο ουτε κατι αναφορικα με λεφτα. απλα υπαρχουν ανθρωποι που δεν ψαχνουν «εμπειριες». δεν ειμαι αφελης περι του πρακτικου κομματιου, ουτε καμια τεμπελα που ψαχνει να ζει απο αλλον.
sphinxgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αναρωτιέμαι αν λέει κάποιος το ίδιο για κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, ή την κοπέλα σου σε κάποιο άλλο forum. Αλλά δε γαμιέται, θα έχει αποκτήσει γνώση και εμπειρία. Θεωρείς πως ο άνθρωπος είναι μοναδικός και αναντικατάστατος? Αν δηλαδή δεν την πήδαγε αυτός, δεν θα την πήδαγε ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος στον κόσμο? Να πιστέψω ότι η κόρη μου θα πεθάνει παρθένα δηλαδή? Γιατί δεν σχολιάζεις το θέμα της παιδείας που ανέφερα? Ούτως η άλλως, είναι το μόνο που μπορεί να κάνει η οικογένεια. Είτε πρόκειται για την κοπέλα είτε για τον επίδοξο εραστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα