Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία η ηλικία και αναλογικά η διαφορά. Σημασία έχει τι έχει κάνει ως τώρα. Αν δεν έχει απωθημένα, κομπλέ. Αν δεν έχει ζήσει, βάζε στην άκρη για τα βίσκια.

Δημοσ.

Είναι ιδανική διαφορά πιστευω....

θα την μυήσεις στα άδυτα του σεξ ως ποιο εμπειρος....

Και μετά.....

Θα σε χωρίσει , και αυτα που έμαθε με σένα στο σεξ , θα τα κάνει στον επόμενο.

7nTnr.png

Μια και οι κοπέλες σήμερα στα 22 δεν έχουν κάνει σεξ και περιμένουν ακόμα τον κατάλληλο για να τις διδάξει... :rolleyes:

Λογικά... θα διαλυθεί η σχέση σας σύντομα. Sorry bro.

(λέξεις κλειδιά: "22 στα 23", "δε θέλω να τη χάσω", "φοβάμαι")

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο θα μπορούσαν να ισχύουν και οι παρακάτω

(λέξεις κλειδιά: "31 στα 32", "δε θα τον καλύπτω", "φοβάμαι")

31 χρονών είναι το παιδί, δεν είναι 45 κι αυτή 22!

Δημοσ.

Και μετά.....

γιατι ανοιξα το pc αποψε; γιατιιιιι; :wacko:

Δημοσ.

Και μετά.....

Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάνει 3952 ώρες παραπάνω σεξ από αυτόν, με 129 περισσότερα άτομα και 60-70% περισσότερη ποικιλία εμπειριών κτλ

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα του insomnia . ειμαι 31 στα 32 και η κοπελα μου 22 στα 23 . εχουμε τρομερη χημεια ομως εγω κολλαω στην διαοφρα απο την αποψη τι θα λεει το περιβαλλον μας συγγενικο και φιλικο...πιστευετε πως πρεπει να μην δωσω σημασια?δεν θελω να την χασω απο την αλλη φοβαμαι

Διαφορά ηλικιας????? :fear: :-(

Εχω αρχισει και πιστευω, οτι αυτος ο αηδιαστικος κομφορμισμος που κουβαλατε οι περισσοτεροι σας σε διάφορα θεματα και ειστε προσηλωμενοι σε κοινωνικες προκαταληψεις και ιδεες περι του πρεπει και δεν πρεπει και τι θα πει ο κοσμος, κλπ, κλπ, οτι ειναι εμφυτος και εχει μπει πλεον στο DNA μας. :eek:

Δεν υπαρχει "τι θα λεει το περιβαλλον".

Δεν υπαρχει "τι θα λεει ο κοσμος".

Δεν υπαρχει "εχουμε διαφορά ηλικιας".

Δεν υπαρχει "φοβαμαι".

Ολα αυτα ειναι ανουσια να τα σκεφτεσαι. Εγω οταν ημουν 35 και ημουν καθηγητης σε σχολειο ειχα παει και με μαθητρια 17 χρονων(στην Ελλαδα ως γνωστον εχεις το δικαιωμα χωρις νομικο προβλημα να πας με οντα απο το αντιθετο φυλο, εφοσον και οι 2 συναινουν, εαν το εν λογω ον αντιθετου φυλου εχει κλεισει τα 14 , ειναι δηλαδη 15 ετων---και το πληρωσα βεβαια που πηγα και που δεν ημουν υποκριτης και κομφορμιστης να το κρυψω, με την απολυση μου απο το λυκειο αλλά αυτο ειναι αλλη ιστορια) επειδη ετσι ηθελα και ετσι ηθελε. Τοσο απλα. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν απο την στιγμη που δεν τον βλαπτεις με λογικο τροπο.

Ειναι τραγικες αυτες οι κομφορμιστικες λογικες των διαφόρων κοινωνικων προτυπων συμπεριφορας. :-( Οποτε και μόνο που το σκεφτεσαι και ρωτας ειναι τραγικο.....

Δημοσ.

Διαφορά ηλικιας????? :fear: :-(

Εχω αρχισει και πιστευω, οτι αυτος ο αηδιαστικος κομφορμισμος που κουβαλατε οι περισσοτεροι σας σε διάφορα θεματα και ειστε προσηλωμενοι σε κοινωνικες προκαταληψεις και ιδεες περι του πρεπει και δεν πρεπει και τι θα πει ο κοσμος, κλπ, κλπ, οτι ειναι εμφυτος και εχει μπει πλεον στο DNA μας. :eek:

Δεν υπαρχει "τι θα λεει το περιβαλλον".

Δεν υπαρχει "τι θα λεει ο κοσμος".

Δεν υπαρχει "εχουμε διαφορά ηλικιας".

Δεν υπαρχει "φοβαμαι".

Ολα αυτα ειναι ανουσια να τα σκεφτεσαι. Εγω οταν ημουν 35 και ημουν καθηγητης σε σχολειο ειχα παει και με μαθητρια 17 χρονων(στην Ελλαδα ως γνωστον εχεις το δικαιωμα χωρις νομικο προβλημα να πας με οντα απο το αντιθετο φυλο, εφοσον και οι 2 συναινουν, εαν το εν λογω ον αντιθετου φυλου εχει κλεισει τα 14 , ειναι δηλαδη 15 ετων---και το πληρωσα βεβαια που πηγα και που δεν ημουν υποκριτης και κομφορμιστης να το κρυψω, με την απολυση μου απο το λυκειο αλλά αυτο ειναι αλλη ιστορια) επειδη ετσι ηθελα και ετσι ηθελε. Τοσο απλα. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν απο την στιγμη που δεν τον βλαπτεις με λογικο τροπο.

Ειναι τραγικες αυτες οι κομφορμιστικες λογικες των διαφόρων κοινωνικων προτυπων συμπεριφορας. :-( Οποτε και μόνο που το σκεφτεσαι και ρωτας ειναι τραγικο.....

γελάω δυνατά

• Like 1
Δημοσ.

γελάω δυνατά

Για ποιον λογο? :fear:

Ο κομφορμισμος ειναι η απολυτη καταστροφη!

Σας καταστρεφει.

Ακομα και εσυ που το παιζεις ψευτοαντικομφορμιστης εισαι μεσα στον κομφορμισμο καθως η ιδια η πραξη του να (προσπαθω να) παριστανω τον αντικομφορμιστη, ειναι κομφορμιστικη και υποκριτικη. :)

Δημοσ.

Για ποιον λογο? :fear:

Ο κομφορμισμος ειναι η απολυτη καταστροφη!

Σας καταστρεφει.

Ακομα και εσυ που το παιζεις ψευτοαντικομφορμιστης εισαι μεσα στον κομφορμισμο καθως η ιδια η πραξη του να (προσπαθω να) παριστανω τον αντικομφορμιστη, ειναι κομφορμιστικη και υποκριτικη. :)

τρια μπουλακια καθονταν...

Δημοσ.

Να σου πω, έχεις και μουστάκι;

Εγω ειμαι ανθρωπος προς μιμηση. Υποκριτης δεν μπορω να γινω ποτέ! Δεν με ξερεις για αυτο δεν με πιστευεις. Δεν με ενδιαφερει διολου βεβαια.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...