ILIAS GR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ΤΡΜΙΝΑΕΤΟΡ92 είπε Παιδια καλησπερα ηθελα να κανω μια αρωτηση και να ακουσω τις αποψεις σας για αυτο το θεμα , ειμαι με μια κοπελα 18 χρονων και εγω ειμαι 25 με πολυ καλη αποψη των γονεων της για εμενα και ειδικα του αδερφου της οπου το παιδι ειναι 20 χρονων , δεν ξερω πως φαινεται παραεξω αλλα δεν με νοιαζει και ουτε και εκεινη σαφως απλα εχω ενδιασμους με την εννοια οτι ειναι στην ανατολη της ζωης της και εγω στα μισα, υπαρχει ερωτας τρελος σαφως η διαφορα ειναι οτι εκεινη ζει το τωρα που ειναι φυσιολογικο και δεν εγω σκεφτομαι και λιγο ποιο μετα λογο ηλικιας φανταζομαι ή μηπως δεν θα επρεπε να το κανω? και γενικα ποια ειναι η αποψη.... Δε φταίω γω, ο Ζήκος μιλάει έτσι…. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από ILIAS GR
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, gregdel είπε Και εγώ όταν ήμουν 24 είχα γνωρίσει μια κοπέλα 17 χρονών... όπως τα λες και εσύ... με καλή άποψη κλπ κλπ... Πριν μερικούς μήνες κλείσαμε 22 υπέροχα χρόνια γάμου Απορω πως δεν ειπε κανενας το κλασσικο.......Αααααλλα χρονια τοτε...
ADHD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, McNerd είπε μόλις διάβασα και τις 21 σελίδες Και εγώ για κάποιο λόγο.. 8/8 would read again.
bromiaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, idomeneas7 είπε Τα μισά της ζωής είναι τα 25? 😮 Ε ναι… μιας και έχει κάνει συμφωνία να τα τινάξει τα πέταλα στα 50… τι δεν καταλαβαίνεις? 1
Backpacker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, bromiaris είπε Ε ναι… μιας και έχει κάνει συμφωνία να τα τινάξει τα πέταλα στα 50… τι δεν καταλαβαίνεις? Μπορεί να έχει τα μάτια του Shinigami ρε και να βλέπει πόσο του μένει. Κατευθείαν να κοροιδέψετε! #Death_Note 4
BarcodeCrew Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 40 λεπτά πριν, txcellas είπε Αξίζει να το διαβάζω στην τουαλέτα; Παμε μαζι να τις διαβασουμε.Εγω τωρα ειδα οτι υπαρχει τετοιο θεμα εδω και ξεκιναω να διαβαζω Ασε διαβασα 3 σελιδες και δεν μπορω αλλο.Καρκινο στα ματια τα βγαλω με τις βλακιες αυτες.Ο τρολερ ειναι18 και η αλλη 25 ε πηδα την μεχρι να αλλαξει πουλι. Λεφτα να υπαρχουν ,πο@τανες πολλες. Τωρα σοβαρα ,ο καθενας εδω μεσα λεει το προβληματα του? Ψυχολογικο φορουμ ειναι εδω ?Γονεις ,φιλους δεν εχετε να τα μοιραστειτε μαζι τους τα προβληματα σας ?
txcellas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Τελικά δεν το διάβασα στην τουαλέτα. Θα το διαβάσω το βραδάκι πριν τον ύπνο. Παράκληση μην το κλείσετε ακόμα η τουλάχιστον κάντε ένα αρχείο με θέματα διαμάντια! 1
kallair Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) τσαμπα διαβασα 21 σελιδες μπας κ μαθω αν ειναι ακομα μαζι :/ @ΜΟDERATORS: ΞΕΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚ ΣΤΑΡΤΕΡ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ! (sorry για τα καπς! με τρωει το δικιο! 🗽) Αναφορά σε κείμενο Συγνώμη υπήρξε ένα πρόβλημα Ο χρήστης έχει αποκλειστεί και γι' αυτό η πρόσβαση στο προφίλ του δεν είναι δυνατή. Κωδικός σφάλματος: 2INSOMNIA1 Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από kallair 1
marmarinos2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ρε τι διαβάζουμε έκαψα μάτια φρύδια και..... Το φυσιλογικό είναι όταν είσαι 20 να θες να πάς με μία μέχρι 40 και όταν είσαι 40 να θές να πάς με μία μέχρι 20. ΤΕΛΟΣ. Απο εκει και πάνω πληρώνεις για να πας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα