Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Φευγω στην στιγμη και προσπαθω να το ξεχασω. Σε μια μετεπειτα στιγμη θα ρωτουσα τι ηταν ολα αυτα(καθως ξερω οτι η πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο ειναι 1/10^40 πχ) που ειδα. Δεν καταλαβα προς τι η ερωτηση βεβαια. BTW αν ρωτας την αποψη μου για το αν συμφωνω με αυτο που εκαναν, ΟΧΙ φυσικα και δεν συμφωνω και θα προσπαθουσα να τους πεισω να μην το ξανακανουν. Εαν βεβαια θελουν να το ξανακανουν, παροτι θα εβαζα ολες μου τις δυναμεις να του ςπεισω για να μην το κανουν, εαν συνεχιζαν να το θελουν θα το δεχομουν. Και γιατί δεν είσαι κομφορμιστής;
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 MJ σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να προσπαθούσε να σε δωροδοκήσει με το κορμί της; Μαθηματικός είσαι;
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ολα αυτα ειναι ανουσια να τα σκεφτεσαι. Εγω οταν ημουν 35 και ημουν καθηγητης σε σχολειο ειχα παει και με μαθητρια 17 χρονων(στην Ελλαδα ως γνωστον εχεις το δικαιωμα χωρις νομικο προβλημα να πας με οντα απο το αντιθετο φυλο, εφοσον και οι 2 συναινουν, εαν το εν λογω ον αντιθετου φυλου εχει κλεισει τα 14 , ειναι δηλαδη 15 ετων---και το πληρωσα βεβαια που πηγα και που δεν ημουν υποκριτης και κομφορμιστης να το κρυψω, με την απολυση μου απο το λυκειο αλλά αυτο ειναι αλλη ιστορια) επειδη ετσι ηθελα και ετσι ηθελε. Τοσο απλα. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν απο την στιγμη που δεν τον βλαπτεις με λογικο τροπο. Ειναι τραγικες αυτες οι κομφορμιστικες λογικες των διαφόρων κοινωνικων προτυπων συμπεριφορας. Οποτε και μόνο που το σκεφτεσαι και ρωτας ειναι τραγικο..... το δεν χυνουμε εκει που τρωμε, ειναι κομδορμιστικο...? Εγω ειμαι ανθρωπος προς μιμηση. Υποκριτης δεν μπορω να γινω ποτέ! Δεν με ξερεις για αυτο δεν με πιστευεις. Δεν με ενδιαφερει διολου βεβαια..... να υπενθυμισω οτι κανεις δεν λεει οτι 'ειμαι προς μιμηση', αν θελει να τον παρουν οι αλλοι στα σοβαρα...
MJBulls23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Και γιατί δεν είσαι κομφορμιστής; Γιατι δεν εχω προβλημα με ο,τι κανουν αλλά απλως δεν θελω να το κανουν, γιατι τα σεξουλικα οργια με ομοφυλοφιλα οντα με αναγουλιαζουν. MJ σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να προσπαθούσε να σε δωροδοκήσει με το κορμί της; Μαθηματικός είσαι; Δεν πιανουν δωροδοκιες σε εμενα. Ναι.
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Γιατι δεν εχω προβλημα με ο,τι κανουν αλλά απλως δεν θελω να το κανουν Έφυγα εγώ, καλή συνέχεια.
MJBulls23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Έφυγα εγώ, καλή συνέχεια. Μα δεν εχω κανενα προβλημα με ο,τι κανουν, απλως εγω δεν θελω να τους βλεπω οποτε θα προσπαθω να τους πεισω οτι αυτο που κανουν πρεπει να το σταματησουν(ωστε να μην αναγουλιαζω εγω). Τι δεν καταλαβαινεις? Η λογικη ειναι απλη.
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Υπάρχουν και κάτι 13χρονα πάντως να τα πιείς στο ποτήρι. Με αυτά τι κάνουμε που μας το απαγορεύει ο νόμος; Έστω ότι είναι 18;
green gordon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Παντως δασκαλε το οτι εχασες τη δουλεια σου για ενα γ...σι δεν ειναι και κανα τρελο παραδειγμα προς μιμηση. Η μονη περιπτωση να αξιζε τον κοπο θα ηταν αν αφορουσε σκηνικο με ΔΥΟ μαθητριες. 1
MJBulls23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Υπάρχουν και κάτι 13χρονα πάντως να τα πιείς στο ποτήρι. Με αυτά τι κάνουμε που μας το απαγορεύει ο νόμος; Έστω ότι είναι 18; Tα πηγαινεις ταξιδι στην Ισπανια(13 ετων εκει ειναι το νομιμο οριο).
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Όχι ρε φίλε βάλε κανένα σπόιλερ πήγα να πνιγώ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ρε, μας λες οτι φυστικωσες την 17χρονη μαθητρια σου και μας λες οτι εισαι hipster? Ειμαστε σοβαροι?
thanocaster Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 MJ, θέλεις να μας πεις ποιον άλλον -πέραν του εαυτού σου- θεωρείς παράδειγμα προς μίμηση;
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Tα πηγαινεις ταξιδι στην Ισπανια(13 ετων εκει ειναι το νομιμο οριο). τα εχεις κανει ολα σοβαρα σκατα μεσα στο κεφαλι σου και πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα νυχτιατικα. το ερωτημα ειναι τι φταιμε εμεις που σε διαβαζουμε και κυριως γτ μας τρως το αξυγονο;
skipperas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 MJ, θέλεις να μας πεις ποιον άλλον -πέραν του εαυτού σου- θεωρείς παράδειγμα προς μίμηση; MJ = Michael Jackson? οh wait...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα