geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Projective_identificationΈχεις μόνο την ηλικία της κοπέλας και το συμπέρασμά σου είναι αυτό.Clap fuckin' clap. Ε ναι, επειδη η ηλικια παιζει ρολο στο αν θα το κανεις αυτο. Οχι μαλακια που το θεωρεις "σχεδον σιγουρο"(!!!) να φαει κερατο(!) αν...λειψει μια μερα(!!!) , μονο και μονο επειδη η κοπελια ειναι 22 (!!!!) a. Συμφωνώ με το "Μαλακίες" ... αυτό μπορεί να συμβεί έτσι κι αλλιώς στον/στην οποιαδήποτεb. ΟΚ, στη στο CERN μπορεί να κοιτάτε γλαξίες αλλά υπογραφή σου μου έχει βγάλει τα μάτια ... κάτι πιο διακριτικό plz. Οπως εγω αποφαινομαι κανεις δεν καταλαβε τι ηθελα να πω και δεν εχετε μαθει ακομα να ξεχωριζετε τις υπερβολες σε ενα κειμενο. Τεσπα. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εκοντως γε ή ακοντως του παλικαριου, τα κοριτσια (and the boys) και συγκεκριμενα στα φοιτητικά τους χρονια, ειναι λιγο πιο καλοπερασάκιδες απο την φυση τους. Ετσι υπαρχουν απειροελαχιστες πιθανοτητες να σκεφτεται καποιος/α στην ηλικια των 21 σοβαρα για μια σχεση. Δηλαδη πιστευεται οτι η κοπελα του παιδιου σκεφτεται σοβαρα για γαμο (ασχετως το ποτε θα γινει) ; Δε λεω, μπορει και οντως να σκεφτεται ετσι, αλλα η πλειοψηφία αλλο δειχνει και μιας και δεν γνωριζω προσωπικα την κοπελα, χρησιμοποιω τα δεδομενα της πλειοψηφιας των κοριτσιων των συγκεκριμενων ηλικιων. Συνοψίζοντας, οι πιθανοτητες να τον παρατησει απο την μια στιγμη στην αλλη ή να ξενοπηδιεται ειναι αρκετα αυξημενες στην ηλικια οπου βρισκεται. Αυτα που ειπα βεβαια δεν σημαινουν οτι δεν μπορει το κοριτσι να ειναι μια χαρα στις υποχρεωσεις της και πραγματικα να αγαπαει το παλικαρι. btw την υπογραφη μου την εχω επίτηδες ετσι για να τραβαει τα βλεματα!
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δηλαδή ανάμεσα στο γάμο και το κέρατο δεν παίζει τίποτε άλλο. Μποζόνια.
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Οπως εγω αποφαινομαι κανεις δεν καταλαβε τι ηθελα να πω και δεν εχετε μαθει ακομα να ξεχωριζετε τις υπερβολες σε ενα κειμενο. Τεσπα. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εκοντως γε ή ακοντως του παλικαριου, τα κοριτσια (and the boys) και συγκεκριμενα στα φοιτητικά τους χρονια, ειναι λιγο πιο καλοπερασάκιδες απο την φυση τους. Ετσι υπαρχουν απειροελαχιστες πιθανοτητες να σκεφτεται καποιος/α στην ηλικια των 21 σοβαρα για μια σχεση. Δηλαδη πιστευεται οτι η κοπελα του παιδιου σκεφτεται σοβαρα για γαμο (ασχετως το ποτε θα γινει) ; Δε λεω, μπορει και οντως να σκεφτεται ετσι, αλλα η πλειοψηφία αλλο δειχνει και μιας και δεν γνωριζω προσωπικα την κοπελα, χρησιμοποιω τα δεδομενα της πλειοψηφιας των κοριτσιων των συγκεκριμενων ηλικιων. Συνοψίζοντας, οι πιθανοτητες να τον παρατησει απο την μια στιγμη στην αλλη ή να ξενοπηδιεται ειναι αρκετα αυξημενες στην ηλικια οπου βρισκεται. Αυτα που ειπα βεβαια δεν σημαινουν οτι δεν μπορει το κοριτσι να ειναι μια χαρα στις υποχρεωσεις της και πραγματικα να αγαπαει το παλικαρι. btw την υπογραφη μου την εχω επίτηδες ετσι για να τραβαει τα βλεματα! δεν ξερω ποσο κερατο εχεις φαει απο 22χρονες ή ποσο κερατο εριχνες οταν ησουν 22, αλλα αυτο που λες δεν ισχυει.δεν υπαρχει γενικος κανονας σε αυτα τα πραματα. 1
geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δηλαδή ανάμεσα στο γάμο και το κέρατο δεν παίζει τίποτε άλλο.Μποζόνια. Παιζει, αλλα απο οτι φαινεται παλι κατι δεν καταλαβες σωστα. Τον γαμο τον εβαλα επειδη φαινεται οτι το παιδι εδω περα σκεφτεται λιγο σοβαρα την σχεση του και γι αυτο εβαλα ως παραδειγμα τον γαμο και ακριβως αντιθετο παραδειγμα το κερατο. Αυτο ομως δεν αναιρεί το γεγονος οτι δεν υπαρχει κατι αναμεσα. :shock: δεν ξερω ποσο κερατο εχεις φαει απο 22χρονες ή ποσο κερατο εριχνες οταν ησουν 22, αλλα αυτο που λες δεν ισχυει.δεν υπαρχει γενικος κανονας σε αυτα τα πραματα. Αρχικα ουτε εχω φαει, ουτε εχω ριξει διοτι πολυ απλα ποτε δεν πηγαινα για σοβαρη σχεση με κοριτσια που τα μυαλα τους ειναι γεματα αερα. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι η πιθανοτητα να τον κερατωσει ή να τον παρατησει ειναι αυξημενη στην ηλικια αυτη (χωρις να σημαινει οτι πιο πριν ή πιο μετα δεν προκειται να συμβει κατι αναλογο) μιας και σε αυτη την ηλικια οι περισσοτερες δεν σκεφτονται σοβαρα για τις σχεσεις τους. Εαν εσεις πιστευετε οτι ειπα κατι αλλο, τοτε κανετε λαθος. Τεσπα, αυτο που ειπα δεν σημαίνει παλι σε καμια περιπτωση οτι αντιπροσωπεύει το συγκεκριμενο κοριτσι ή οποιοδηποτε αλλο.
insomniaK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αφού μπήκαμε στο αγαπημένο μου τρολομουντ να ρωτήσω κι εγω κάτι: Εβα, η φίλη σου κάνει γιόγκα;
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Εγω παντως με την κοπελα μου ειχαμε ιδια ηλικια..Με παιρνουσε 2 μηνες ...σιγα το πραγμα... Τα ειχαμε 6 χρονια...αλλα το χασμα αγεφυρωτο..Δεν το παιζω ο μαμαω και ετσι .. αλλα τωρα τελευταια δεν ηξερε τι ηθελε μια να χωρισουμε μια να τα ξαναβρουμε... Βαρεθηκα ο ανθρωπος.. Να σημειωσω οτι ποτε δεν την κερατωσα και απο οσο μπορω να γνωριζω ουτε αυτην... Τωρα που ξενοικιασα και εφυγα απο την πολη που σπουδαζα Κοζανη και ηρθα Χαλκιδικη και αυτη ειναι Γιαννενα και ειναι να φυγω φανταρος με εστειλε και με εκανε περα... Σημερα της ειπα να παω να την δω και μου ειπε κατα λεξη "Δεν νομιζω οτι μπορεις να ερθεις να με δεις, γιατι εχω διαβασμα"..Λεω απο μεσα μου οτι μαγκα σε γειωσε και μην ασχολεισαι... Εγω δεν μετανιωνω για αυτα που περασα μαζι της ολα ηταν καλα... Αλλα τωρα θα ψαχνω μονο μεγαλυτερες απο μενα, 2 με 4 χρονια...οχι για σχεση ...για να περναμε και οι δυο καλα...
Adon1s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλό θα ήταν μπροστά στα γραφόμενά του ο καθένας , να γράφει "κατα την γνώμη μου , πιστεύω οτι ...." γιατί οι απόλυτες τοποθετήσεις είναι αν μη τι άλλο εκνευριστικές . Και αναφαίρομαι στα θήλεα ( για να μη πω γκομενες ) του φορουμ ..
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αφού μπήκαμε στο αγαπημένο μου τρολομουντ να ρωτήσω κι εγω κάτι: Εβα, η φίλη σου κάνει γιόγκα; που κολλαει αυτο; και γραφεται Εύα
orion1986 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 το θεμα ειναι πως 1η φορα τρωω τετοιο κολλημα με σχεση μου.για πολλους λογους.πρωτη φορα ειμαι με καποια και γουσταρω 1000%.παντα οσες σχεσεις εκανα ενιωθα καποιο κενο.ομως τωρα νιωθω τελεια 1000!!!απολυτα καλυμενος.ολα καλα μεχρι εδω.ομως απο κει και περα αρχιζουν τα ''αλλα'' να την σκεφτομαι ολη μερα,να ανησυχω μηπως μου την κανει,να φθειρομαι,να μην τρωω , να μην κοιμαμαι....κοινως εχω τρελλαθει απο τις σκεψεις.ουτε στη δουλεια μου ειμαι συγκεντρωμενος....ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!
Adon1s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αρα τα "φτιάξατε" στον 1 χρόνο και 10 μήνες γνωριμίας ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα