mariaa1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Παιδια καλησπερα...θελω να σας αναφερω ένα περιστατικο και θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι δεν ξερω από αυτα...τον Ιανουαριο επεσε ενας τυπος από πισω με τα αμαξι του και με χτυπησε. Καναμε τις δηλωσεις και όλα καλα. Λογω προσωπικων προβληματων πηγα το αμαξι μου για φτιαξιμο 15 μερες πριν. Σημερα μου απαντησαν πως δεν μπορουν αν μου το φτιαξουν γιατι ειχα ατυχημα τον Μαρτιο και δεν το ανεφερα. Να σας εξηγησω τωρα τι εγινε τον Μαρτιο. Πηγαινα να στριψω δεξια με φλας κανονικα και ένα μηχανακι που ερχοταν από δεξια δεν ειδε το φλας και παιρνοντας εγω την στροφη μαλλον με χτυπησε και λεω μαλλον γιατι δεν ενιωσα κατι να ερχεται σε επαφη με το αμαξι μου καθως οδηγουσα αλλα και γιατι δεν ειχε κανενα σημαδι το αμαξι που να εδειχνε πως επεσε πανω μου. Κατεβαινω αμεσως να δω αν ηταν καλα ο κυριος και ερχεται και μια κυρια γιατρος στο επαγγελμα οπου ηταν παρκαρισμενη ακριβως στη στροφη. Διαπιστωσαμε πως δεν ειχε τιποτα ο κυριος αλλα και ουτε το μηχανακι παρα μονο ένα σπασμενο φαναρι. Ο κυριος μου ζητουσε διαρκως συγγνωμη και ελεγε πως δεν ειδε το φλας. Μου λεει λοιπον θα καλεσεις αστυνομια? Κ του λεω εμενα δεν ου εχεις κανει κατι αν εχεις εσυ όλα σου τα χαρτια και θελεις θα φωναξω αστυνομια κι την ασφαλιστικη μου. Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα μου ειπε η πως δεν εχει χαρτια (αλλοδαπος) η πως δεν ειχε ασφαλεια. Και εκει εκανα την βλακεια επειδη τον λυπηθηκα και επειδη δεν εγινε και τιποτα και του ειπα να φυγει. Κ τωρα μαθαινω πως 10 μερες μετα το ατυχημα αυτό εκανε δηλωση αρνητικη..Και θελω να σας ρωτησω..ειναι νομιμο να μην πληρωνει η ασφαλιστικη το φτιαξιμο του αυτοκινητου από τον γεναρη λογω αυτου του γεγονοτος? Επίσης ειλικρινα δεν με νοιαζει το αμαξι.ποτε να μην μου το φτιαξουν.αλλα αν κανω και εγω αρνητικη δηλωση αφου φυσικα δεν φταιω μετα θα πρεπει να παμε σε δικη?και ποια είναι ακριβως η διαδικασια? Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα εχω φοβηθει και δεν ξερω τι να κανω..ευχαριστω πολυ..
LOULATRANS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 δεν δινεις λεπτομερειες,και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι εικασιες.σε ποια λωριδα ησανε οταν αναψες το φλας?αν ησανε τερμα δεξια και επεσε πανω ενω εστριβες,εκανε την δηλωση νομιζοντας οτι μπορει να γλυτωσει την ασφαλιστικη εταιρια του απο την αποζημειωση,λες και ειναι δικια του,του μ@λ@κα........ αν ησανε στην μεσαια και αυτος δεξια σου και εσυ για να στριψεις ,του εκοψες την πορεια,μπορει να θελει να διεδικησει αποζημειωση,που την δικαιουτε ουτως ή αλλεως,αφου εσυ εκαμες την πατατια........... απο αυτο το περιστατικο,τουλαχιστον εμαθες ενα πραγμα.και αν δεν το εμαθες,το μαθαινεις τωρα:σε οποιαδηποτε περιπτωση εμπλοκης σε ατυχημα,καλουμε την τροχαια αλλα και την δικη μας ασφαλεια,η οποια στελνει τον υπευθηνο της οποτε και παιζει και τον ρολο του μαρτυρα,αφου βγαζει και τις φωτογραφειες .....αυτες ειναι οι δυο κινησεις που κανεις αμεσως μετα απο ατυχημα,ακομα και αν εχεις χτυπησει του θανατά, ανθρωπο . στην περιπτωση σου τωρα,αν ισχυει το πρωτο σεναριο που σου εγραψα,αντε να αποδειξεις οτι εφταιγε αυτος.στο δευτερο σεναριο θα την πληρωσεις εσυ γιατι αν αξιωσει αποζημειωση,θα τον πληρωσει η ασφαλεια σου και μετα θα τα απαιτησει απο εσενα ,γιατι δεν την ενημερωσες εντος τριων ημερων,οπως εισαι υποχρεωμενη να πραξεις.
gigisoni Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Να ρωτήσω εγώ κάτι; Λες ότι δεν ήρθε η αστυνομία ούτε η ασφάλεια. Και αυτός μετά από 10 μέρες έκανε δήλωση (το αρνητική δεν το καταλαβαίνω). Πώς αποδεικνύει ότι πράγματι είχε ατύχημα μαζί σου; Έχει μάρτυρες; Δηλαδή μπορώ εγώ αύριο να πάω στην ασφάλειά μου και να κάνω αρνητική δήλωση ότι χτυπήσαμε οι δυο μας; Πού στηρίζει το γεγονός ότι είχατε ατύχημα οι δυο σας; Εκεί που θα μπορούσε κάπως να στηριχτεί, είναι να το πάει δικαστικά και εσύ να μην παρουσιαστείς και να καταδικαστείς, πώς το λένε, επειδή δεν ήσουν παρών. Δεν ξέρω, οι ασφαλιστικές είναι για τα γέλια τι σκαρφίζονται για να πάρουν και το ελάχιστο πίσω απο τον ζημιογόνο κλάδο της ασφάλισης αυτοκινήτων..
kfyros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ρώτα τον ασφαλιστή σου καταρχήν... Όσο για το συμβάν , εσύ κάνε την πάπια.... Ποιο συμβάν , και τέτοια ; Και ξεκίνα τις αγωγές. Πρώτα στην ασφαλιστική που δεν σου πληρώνει τη ζημιά. Η δήλωση ατυχήματος νομίζω ότι είναι σε τρεις εργάσιμες... Και φυσικά , τι αρνητική δήλωση έκανε ο άλλος χωρίς τα στοιχεία σου ; Μόνο με τον αριθμό του αυτοκινήτου ;
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δύο (τουλάχιστον) τα "περίεργα" : Από τη στιγμή που δεν του έδωσες τα στοιχεία σου, πώς διάλο "σε βρήκε"(-αν) ; Και, από τη στιγμή που προφασίστηκε ότι "δεν έχει κάτι" (άδεια, ασφάλεια, δίπλωμα, πράσινη κάρτα/whatever), πώς είναι δυνατόν να σε "κυνήγησε"; Κατά τ' άλλα, αν αυτός που σου είπε "δεν σε καλύπτουμε για τη ζημιά του Γενάρη, επειδή είχες κι άλλο ατύχημα και δεν το ανέφερες" είναι ο ασφαλιστής με τον οποίον μιλήσατε και συντάξα"τε" το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, γνώμη μου είναι να πας σε κάποια άλλη ασφαλιστική ή κάποιον "ασφαλιστή της γειτονιάς" (κι ας μην γνωρίζεις κάποιον προσωπικά) και απλά να τους ρωτήσεις (αφού τους εξιστορήσειςεις τα πάντα) αν όσα σου είπε η υπάρχουσα ασφαλιστική σου στέκουν ή είναι μπαρμπούτσαλα, "με προοπτική το επόμενο συμβόλαιο να το κάνεις σε εκείνους, αν σε ξελασπώσουν" (να το τονίσεις δηλαδή). Αν πάλι δεν έχεις μιλήσει "με ΤΟΝ ασφαλιστή σου" (αν και χλωμό το κόβω), πρώτα μίλα με αυτόν. Επίσης, δίκη, αν δεν κάνω λάθος, θα παίξει μόνο σε περίπτωση που αυτός σου κάνει κάποια αγωγή (καμμία σχέση με την διαδικασία των δύο ασφαλιστικών, αναφορικά με το ποιός "φταίει").
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα