thyra_7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αγορασα μια καρτα γραφικων την δευτερα αλλα δεν γυρναει το ανεμιστηρακι και θα την γυρισω πισω...Μπορει καποιος να μου πει τι δικαιωματα εχω.(επιστροφη χρηματων)
geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αγορασα μια καρτα γραφικων την δευτερα αλλα δεν γυρναει το ανεμιστηρακι και θα την γυρισω πισω...Μπορει καποιος να μου πει τι δικαιωματα εχω.(επιστροφη χρηματων) το μονο συγουρο ειναι η εγγύηση, τωρα για επιστροφη χρηματων εξαρταται απο το μαγαζι.
thyra_7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 δηλαδη δεν εχω το δικαιωμα να ζητησω επιστροφη αν δεν εχουν το ιδιο προιον/
geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 δηλαδη δεν εχω το δικαιωμα να ζητησω επιστροφη αν δεν εχουν το ιδιο προιον/ πες μας αρχικα απο ποιο μαγαζι το πηρες. Λογικα το εχεις το δικαιωμα απλα καποια μαγαζια δεν το αποδεχονται. Και δεν χρειαζεται να στο αντικαταστησουν ντε και καλα, υπαρχει και η εγγυηση.
Apoll Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 πες μας αρχικα απο ποιο μαγαζι το πηρες. Λογικα το εχεις το δικαιωμα απλα καποια μαγαζια δεν το αποδεχονται. Και δεν χρειαζεται να στο αντικαταστησουν ντε και καλα, υπαρχει και η εγγυηση. Δεν υπάρχει 'δεν το αποδέχονται'. Είναι ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δικαιούσαι να επιστρέψεις κάτι πίσω εντός 7 ημερών, αρκεί να είναι στην ίδια κατάσταση που το πήρες. Αλλά τους έχετε αφήσει να σας πάρουν τον αέρα. Πάτημα από το κεφάλι. Έχει γεμίσει η Ελλάδα απατεώνες γιατί δεν τους ξεσκίζετε με την πρώτη που θα σας την κάνουν.
thyra_7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ειναι ελλατωματικο...Το πηρα απο το cosmodata στο περιστερι
geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δεν υπάρχει 'δεν το αποδέχονται'. Είναι ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δικαιούσαι να επιστρέψεις κάτι πίσω εντός 7 ημερών, αρκεί να είναι στην ίδια κατάσταση που το πήρες. Αλλά τους έχετε αφήσει να σας πάρουν τον αέρα. Πάτημα από το κεφάλι. Έχει γεμίσει η Ελλάδα απατεώνες γιατί δεν τους ξεσκίζετε με την πρώτη που θα σας την κάνουν. Νομιζω υποχρεωνονται να στο αντικαταστησουν αλλα οχι επιστροφη χρηματων. Ξαναλεω ΝΟΜΙΖΩ.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αν το πήρες τη Δευτέρα είναι DOA Το δίνεις και πέρνεις άλλο επιτόπου, ή επιστροφή χρημάτων επιτόπου. Αντε να δούμε το Cosmodata τι ψάρια πιάνει, κράτα μας ενήμερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα