vaggelisp7406 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Παιδια αγορασα ενα ποντικι απο το ebay απο εναν αγοραστη ο οποιος ειχε 99,8% θετικα feedback και σημερα το παρελαβα κανονικα.Οταν το ανοιξα ομως το κουμπακι που ειναι στα δεξια για back\next page ειναι χωμενο μεσα και δεν πατιεται,ειναι σπασμενο το κλιπακι που παταει πανω στην πλακετα απο την μεσα μερια λογικα.Επισης ακουω στο εσωτερικο του ποντικιου να χτυπαει κατι,μαλλον θα ειναι το βαρυδακι που εχει μεσα το οποιο προφανως εχει ξεκολησει και χτυπαει απο εδω και απο εκει..Προφανως καμια τουμπα θα εχει φαει κατα την μεταφορα νομιζω..Εστειλα mail στον πωλητη ο οποιος στις ερωτησεις του ebay διαφορων καταστασεων απανταει πως αν κατι ειναι χαλασμενο ή σπασμενο ή γενικα εχει καποια βλαβη πληρωνει εκεινος τα εξοδα μεταφορας εντος-εκτος.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι να κανω καταγγελια (refund δεν ξερω πως λεγεται) ωστε να παρω τα χρηματα πισω? τι πρεπει να κανω ακριβως?
traganeus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Να συνεννοηθείς με τον πωλητή, αν δεν δεχτεί να σου στείλει άλλο τότε κάνε καταγγελία. Αλλα πιστεύω οτι θα σου το αντικαταστήσει.
facebookcase Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 το ποντικι ηταν καλα τυλιγμενο με φουσκαλιτσες και τετοια;
vaggelisp7406 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δυστηχως οχι..Σε ενα κουτι χαρτινο ηταν μεσα στην συσκευασια του ROYAL MAIL
vaggelisp7406 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Παιδια του εστειλα mail και μου απαντησε μετα απο 2 μερες περιπου να του στειλω φωτογραφια το ποντικι με το προβλημα οπως και εκανα..Περιμενω απαντηση τωρα αλλα εχω μια απορια..Βλεπω οτι δεν απανταει και πολυ συχνα και εχω το εξης ερωτημα.Πειτε οτι μου ζηταει φωτογραφιες,με ρωταει καποια αλλα πραγματα και οι απαντησεις του ειναι καθυστερημενες,περνανε οι μερες και αν μου πει να του το στειλω,και εγω το στειλω και περασουν αρκετες μερες για να απαντησει,ή να μου στειλει το καινουριο και περασει ο χρονος που εχω για καταγγελια στο paypal τι θα κανω? αν δεν μου στειλει τιποτα πισω καινουριο ενω εχει περασει και ο χρονος για καταγγελια? Τι λετε να κανω? να κανω τωρα καταγγελια και αν δω οτι ειναι οκ ο πωλητης να την ακυρωσω?τι να κανω?
Vaggos02 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αν δεις οτι φτάνει κοντά στις 40 μέρες και δεν έχεις βγάλει άκρη, πετάς το dispute και δε σε αναγκάζει κανείς να το τραβήξεις. Απλά ενημερώνεις το paypal σχετικά με το θέμα και περιμένεις.
vaggelisp7406 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 το dispute που το βρισκω? πρεπει να στειλω και email στο paypal?
aligator23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Aληθεια το dispute που βρισκεται? στην σελιδα του paypal ή στο site που αγοραζεις? γιατι εχω και εγω ενα προβλημα και θελω να κανω.Ας απαντησει καποιος γιατι τελειωνει το περιθωριο μου εμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα