pavlinara Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Έβαλα την τελευταία εβδομάδα 2 φορές από 10 ευρώ βενζίνη. Στο ένα βενζινάδικο κοντά στα ΚΤΕΛ, μου ανέβηκε μια γραμμή η βενζίνη. Στο δεύτερο στην Λαμπράκη μου ανέβηκε 2 γραμμές(με 1.69 η βενζίνη). Γιατί αυτή η διαφορά;
traganeus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Γιατί μπορεί να μην είχες την ίδια ποσότητα στο ρεζερβουάρ σου πριν βάλεις βενζίνη
imr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Με 10 ευρω, δηλαδη 5-6 λιτρα βενζινη τι διαφορα περιμενεις να δεις? Ακομα και να σε κλεβανε δεν προκειται να το καταλαβεις, παιζει ποση βενζινη ειχες, αν ηταν κατηφορα κτλ. Οι γραμμες του μετρητη μονο αξιοπιστο δεν ειναι
pavlinara Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 10 χρόνια που οδηγάω, εμπιστεύομαι απόλυτα τον δείκτη μου.Και αν ήταν κατηφόρα τι σχέση έχει;Με σβηστή μηχανή σας λέω πόσο ανέβηκε ο δείκτης. Δεν ήμουν σε κίνηση.
antonl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Έτυχε. Με 6 λίτρα βενζίνη δε μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα.
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 10 χρόνια που οδηγάω, εμπιστεύομαι απόλυτα τον δείκτη μου.Και αν ήταν κατηφόρα τι σχέση έχει;Με σβηστή μηχανή σας λέω πόσο ανέβηκε ο δείκτης. Δεν ήμουν σε κίνηση. Οι δεικτες χαλανε. Επισης εχει σχεση το αν ησουν σε κατηφορα ή ανηφορα. Ο μετρητης κομπλαρει, ειδικα αν το ρεζερβουαρ δεν ειναι φουλαρισμενο.
kax54638 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 10 χρόνια που οδηγάω, εμπιστεύομαι απόλυτα τον δείκτη μου.Και αν ήταν κατηφόρα τι σχέση έχει;Με σβηστή μηχανή σας λέω πόσο ανέβηκε ο δείκτης. Δεν ήμουν σε κίνηση. Η κατηφόρα έχει σχέση. Αν έχεις μικρή ποσότητα βενζίνης στο ρεζερβουάρ σου και είσαι σταθμευμένος σε κατηφόρα επειδή είσαι υπο κλίση όλη η βενζίνη μαζεύεται στην "κάτω γωνία" του ρεζερβουάρ. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός...
akpe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 10 χρόνια που οδηγάω, εμπιστεύομαι απόλυτα τον δείκτη μου. http://www.cracked.com/article_19571_8-gadgets-that-lie-to-you-every-day.html #8, σχετικά με αυτό που λέει ο trag. Άλλο να έβαλες 10 ευρώ ενώ ήταν σχεδόν άδειο (όπου παίζει και να μην έβλεπες μεγάλη διαφορά), άλλο ενώ το είχες ήδη μισογεμάτο Η κατηφόρα/ανηφόρα έχει άμεση σχέση αφού η βενζίνη μαζεύεται και ο δείκτης δείχνει ότι να'ναι. Σκέψου πως ενω είχα ρεζερβουάρ γεμάτο κατά 1/3 με το trip computer να μου δίνει ακόμα 190χμ, σε μια ανηφόρα με extreme κλίση στο Λυκαβηττό άναψε λαμπάκι.
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Η κατηφόρα έχει σχέση. Αν έχεις μικρή ποσότητα βενζίνης στο ρεζερβουάρ σου και είσαι σταθμευμένος σε κατηφόρα επειδή είσαι υπο κλίση όλη η βενζίνη μαζεύεται στην "κάτω γωνία" του ρεζερβουάρ. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός... Ακριβως. Αναλογα λοιπον που εχει το καθε αμαξι τοποθετημενο τον μετρητη, θα σου δειχνει περισσοτερη ή λιγοτερη βενζινη. Χωρις ολα τα παραπανω να αποκλειουν το ενδεχομενο να σε "εκλεψαν" φυσικα.
Alxnks Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 γεμάτο κατά 1/3 με το trip computer να μου δίνει ακόμα 190χμ, ποτε δεν εμπιστευομαστε τον υπολογισμο των χιλιομετρων που απομενουν που λεει το trip computer! εμενα μου εχει γραψει μεχρι και 192 χιλιομετρα με τη βελονα μισο κλικ πριν τη γραμμη του empty και ενω ειχε αναψει λαμπακι. απλα επειδη οδηγουσα ωρες στην εθνικη (οικονομικα) και υπολογιζε με αυτα τα δεδομενα. που και παλι...χλωμοτατο να εβγαζα ουτε το 1/4 των χιλιομετρων που ελεγε με τη βενζινη που ειχα. ποτε δεν του δινω σημασια, παρα μονο για να γελαω με τις ενδειξεις του
akpe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ε ναι, πάντα το trip υπολογίζει τα χιλιόμετρα που θα έκανες με βάση την παρούσα κατανάλωση. Απλά το είπα για να φέρω παράδειγμα για το πως τα παίζει ο δείκτης αν προσπαθήσεις να σκαρφαλώσεις τον Καρέα ή το Έβερεστ
antonl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Με την ευκαιρία. Παίζει σε μερικά αμάξια (από κατασκευής) οι γραμμούλες να μην «χωρίζουν» το ρεζερβουάρ σε ίσα τμήματα; Εννοώ, ο δείκτης βενζίνης έχει 6 (ψηφιακά) κουτάκια. Αν με τα 2 πρώτα βγάλω 200Km, με τα 4 τελευταία θα βγάλω πάλι 200Km στις ίδιες συνθήκες. Όσο πιο κάτω είναι το κουτάκι, τόσο πιο γρήγορα τελειώνει. Κατά τ άλλα λειτουργεί ΟΚ. Δηλ. αν αδειάσουν τα κουτάκια, θες βενζίνη. Τα χει παίξει ή ήταν έμπνευση του κατασκευαστή;
akpe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Με την ευκαιρία. Παίζει σε μερικά αμάξια (από κατασκευής) οι γραμμούλες να μην «χωρίζουν» το ρεζερβουάρ σε ίσα τμήματα; Εννοείς κάτι σαν και αυτό; Είναι για ρεύμα απ'ότι βλέπω, αλλά οι γραμμές είναι ολόιδιες με του δικού μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα