Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος, ψάχνω κάποιο e-shop με είδη πτηνών που να έχει ποικιλία και καλές τιμές

Και απο ebay αν έχετε κάποιον πωλητή καλοδεχούμενος

Δημοσ.

Φωτο και πληροφοριες?

Αμα δεις την φωτο θα θελεις να την αγορασεις αλλα να ξερεις οτι μετα δεν δεχομαστε επιστροφες! Εμφανίσιμη με τον χειροτερο χαρακτηρα που μπορει να εχει μια κοπελα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

έλεγα να ανοίξω θέμα αλλα βρήκα αυτό οπότε θα ρωτήσω εδώ. ^_^

υπάρχει κάποιο καλό Pet shop στην Πάτρα ? (που να μπορώ να το εμπιστευτώ οτι τα κατοικίδια που πουλάει ειναι υγιεί ).

θέλω να αγοράσω για την γιαγιά μου επειδή έχει την γιορτή της σε κανα μήνα, ενα παπαγάλο απο τους μεγάλους να της κάνει παρέα(αλλα θέλω να μιλάει) και ίσως κανα δύο κοτοπουλάκια.

Δημοσ.

Αμα δεις την φωτο θα θελεις να την αγορασεις αλλα να ξερεις οτι μετα δεν δεχομαστε επιστροφες! Εμφανίσιμη με τον χειροτερο χαρακτηρα που μπορει να εχει μια κοπελα.

Bρε κώλο έχει?

Δημοσ.

nicoc, σε περίπτωση που δε τρολάρεις, ξέρεις πόσο έχει ένας τέτοιος παπαγάλος; :-)

:mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

οχι

Ειχα καψα παλιοτερα με τετοιους παπαγαλους αλλα δεν σκοπευα να δωσω 1200+ € για ενα πουλι που μιλαει.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

οκ. Τελικά θα της αγοράσω μικρά παπαγαλάκια (ζευγος) και ενα ζευγάρι κοτόπουλα.

ξέρετε κάποιο καλο pet shop στην Πάτρα? μην πάω σε κανένα αμφιβόλου και ειναι άρρωστα και της ψοφήσουν γιατι θα στεναχωρηθεί και δεν λέει γριά γυναίκα.

Δημοσ.

Ένας Μακάο στο pet shop που δουλεύει η αδερφή μου κάνει νομίζω 4000-4300. Βέβαια ζει και κοντά στα 70 χρόνια οπότε δε θα το πρότεινα για την γιαγιά σου

Δημοσ.

μωρε ναι αλλα το θεμα ειναι να την αντεξεις για πανω απο 1 λεπτο.

πριν το 1 δεν δεχεσαι επιστροφες, μετα το 1; να εχει κατι να ελπιζει ο ενδιαφερομενος τουλαχιστον :P

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος, ψάχνω κάποιο e-shop με είδη πτηνών που να έχει ποικιλία και καλές τιμές

Και απο ebay αν έχετε κάποιον πωλητή καλοδεχούμενος

Ακυρο φιλε,πουλι που δεν το ακουσεις ζωντανα για να δεις αν κελαιδαει,δεν αξιζει.....ασε που θα ειναι κανενα μουγκαφον.

Μακρια,καλυτερα απο κοντα,μολις τελειωσω με κατι δουλειες λεω τελος Σεμπτεμβριου να παω στο χωριο για στησιμο,αν βγαλω κανενα μπορει να σε βολεψω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...